Cautare

1264 de rezultate pentru "locuinte de inchiriat" (2.93 secunde)
Candidatul PD-L la fotoliul de primar al municipiului Constanta, senatorul Dorel Constantin Onaca, impreuna cu decanul baroului de avocati Ion Popescu au continuat dialogul cu cetatenii Constantei, deplasandu-se din nou in cartierul Poarta 6.
La Craiova, dosarele pentru obtinerea locuintelor sociale de familiile evacuate din casele retrocedate fostilor proprietari nu au fost actualizate conform noilor criterii prevazute de lege.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat la Iasi ca partidul sau va insista in Parlament pentru introducerea in plafonul de garantii de stat pe 2010 a programului pentru construirea a 50.000 de locuinte sociale, in ciuda refuzului PD-L.
Perspectivele pentru acest an anunta cresteri si la nivelul cererii de credite ipotecare, dar si la nivelul preturilor la apartamente, case si mai ales terenuri.
Corneliu Popescu, directorul general al Agentiei Nationale pentru Locuinte (ANL) va fi demis cel tarziu astazi, din cauza unui management defectuos al unora dintre proiectele institutie pe care o conduce.
Daca in anii trecuti constructorii de vile nu practicau decat preturi de cateva sute de mii de euro pentru un astfel de imobil, acum lucrurile s-au schimbat.
Piata imobiliara este aproape de un blocaj, sunt de parere analistii din domeniu. Potrivit acestora, din cauza preturilor nejustificat de mari din ultimele luni, s-a intrat intr-o criza de clienti. Este si motivul pentru care anunturile publicitare de vanzare sunt difuzate acum fara pret tocmai pentru a atrage clientii.
Autoritatile reiau ideea introducerii obligativitatii asigurarilor pentru locuinte. Inundatiile catastrofale din ultima vreme au convins Guvernul ca singura solutie ca sa nu mai plateasca din buget refacerea caselor este sa le impuna romanilor sa incheie polite de asigurare.
La sfirsitul anului trecut, in Romania se inregistra un volum al constructiilor noi de peste 35.244 de miliarde de lei, conform datelor de la Institutul National de Statistica. Fata de 2003, romanii au cheltuit pe constructii noi mai mult cu aproximativ noua mii de miliarde de lei.
Cele opt blocuri de locuinte aflate in proprietatea Mittal Steel au fost cumparate la mijlocul acestei luni de firma Vega '93 SA. Firma galateana a solicitat obtinerea autorizatiilor de constructii pentru continuarea lucrarilor de ridicare a celor opt blocuri, aflate pe Faleza Dunarii, la Ultimul Leu si la Miorita.
Statul va stabili pana la sfarsitul saptamanii o grila foarte stricta de criterii insotite de punctajele aferente pentru acordarea de locuinte celor care vor sa beneficieze de programele Agentiei Nationale pentru Locuinte (ANL).
Creditul ipotecar este foarte slab dezvoltat in timp ce nevoia romanilor de a avea propriile locuinte este in plina crestere. Specialistii se asteapta ca in urmatorii ani sa aiba loc o explozie a imprumuturilor pentru cumpararea de case.
Pentru ca cererea de locuinte este mare si nu toti cetatenii au puterea de cumparare necesara achizitionarii unei case in zone rezidentiale, Agentia Nationala pentru Locuinte (ANL) le propune romanilor proiecte de case din prefabricate.
Banca pentru locuinte organizeaza la Constanta, pe data de 13 martie a.c., incepand cu orele 18.00, o operatiune de promovare si angajare de personal pentru reteaua proprie a bancii.
Vanzarea si cumpararea de terenuri agricole reprezinta, in momentul de fata, actiuni de succes in afacerile imobiliare. ... Aceste previziuni sunt cat se poate de realiste, daca luam in calcul ce s-a intamplat in Ungaria dupa aderare, unde pretul terenurilor agricole a crescut in medie de 2,8 ori.
Romania va accesa, in premiera dupa integrarea in UE, fonduri structurale pentru constructia de locuinte, a declarat ieri ministrul Integrarii Europene, Anca Boagiu. Ea a precizat ca s-a avut in vedere si aceasta posibilitate de finantare in bugetul european, aprobat pentru perioada 2007-2013.
Analistii imobiliari sunt unanim de acord in a afirma ca nu oricine isi va mai permite sa fie proprietar din 2007. Va creste pe de alta parte numarul celor care vor locui cu chirie.
Pentru majoritatea craiovenilor, achizitionarea unei locuinte inseamna multa bataie de cap, mai ales ca strangerea banilor necesari nu este la indemana tuturor.
Preturile locuintelor noi se vor dubla in urmatorii ani, se arata intr-un studiu realizat de o agentie imobiliara, preluat de Mediafax. ... Analistii imobiliari estimeaza ca pretul unui metru patrat construit in aceasta zona si care costa acum 900 de euro va ajunge la 1.800-2.000 de euro.
Daca pana mai acum catva timp ofertele de vanzare de locuinte cuprindeau numai apartamente imbunatatite si neimbunatatite, in ultima perioada au aparut si cele superimbunatatite.
google-analytics.com