Cautare

1263 de rezultate pentru "locuinte de inchiriat" (3.31 secunde)
Dupa ce acum cateva zile reprezentantii DADL - Constanta s-au intalnit cu cei care au inchiriat plajele pentru a purta discutii despre respectarea conditiilor din contracte, in acest week-end plajele vor fi serios controlate.
Firmele care au inchiriat plajele de pe Litoral au programate in acest an investitii de peste 35 milioane de lei, nerespectarea acestor obligatii putand duce la rezilierea contractelor, potrivit unui comunicat al Directiei Apelor Dobrogea-Litoral. Potrivit comunicatului, operatorii de pe Litoral trebuie sa achizitioneze utilajele pana la 16 iunie.
Intrebarea vine ca urmare a unui fenomen observat de specialistii imobiliari, care au explicat ca s-a ajuns ca venitul lunar al unui chirias sa fie egal cu suma platita proprietarului in aceeasi perioada.
Simion Barnutiu, a fost scos la inchiriat. Pe cladire este afisat un anunt mare in care doritorii sunt invitati sa inchirieze spatii de diferite dimensiuni. Asta ne arata ca o alta fabrica de renume a municipiului s-a dus pe apa Crisului Repede.
Fiscul doljean habar nu are câte declaratii de venit s-au depus pâna la scadenta. Sute de persoane si-au declarat veniturile, rapid, la ghisee, în ultima zi.
Fiscul doljean habar nu are câte declaratii de venit s-au depus pâna la scadenta. Sute de persoane si-au declarat veniturile, rapid, la ghisee, în ultima zi.
Primarul orasului Harsova, Tudor Nadrag, a inceput sa aplice amenzi austriecilor care au cumparat fosta fabrica de paine de la societatea Dobrogea SA deoarece au inceput demolarea constructiei fara a detine autorizatia de demolare.
Managerul Spitalului Judetean de Urgente Constanta a descoperit ieri ca un contract semnat anul trecut de vechea conducere a unitatii spitalicesti cu societatea "Sally June SRL" - care vinde produse fornetti in incinta spitalului - este falsificat.
Pentru ca Primaria Mircea Voda, prin Comisia locala, nu are posibilitatea de a atribui terenurile fostilor proprietari, reprezentantii Comisiei Judetene de Fond Funciar (CJFF) au dat in judecata Administratia Domeniului Public (ADS) pentru a recupera suprafata de teren pe care aceasta a inchiriat-o unor societati.
Hala industriala dezafectata transformata intr-un nou complex de haine si incaltaminte Expo Obor este un nou centru comercial cu spatii de inchiriat destinate producatorilor si a fost deschis la inceputul acestei luni pe strada Ziduri Mosi, din zona Obor, in Sectorul 2.
Strategii acestui partid au gasit in refuzul deputatului Nastase de a demisiona din Parlament un bun cal de bataie pentru a convinge electoratul ca fostul prim-ministru al Romaniei nu merita nici macar un vot.
Tanara babysitter din Cluj Napoca, care a inchiriat in preasma festivalului Untold 15 apartamente pe care nu le detinea insa. Aceasta a primit un an si sase luni de inchisoare cu suspendare pentru inselaciune dupa ce a a incasat 10.400 lei si 250 de euro pentru chiriile respective.
Imaginile care au ajuns virale cu un apartament din Paris. Are noua metri patrati si a fost inchiriat cu 600 sute de euro
Iohannis a mers in vizita oficiala din Japonia la bordul unui avion privat inchiriat. Potrivit Boarding Pass, avionul este un Boeing 737-900ER de la Global Jet.
De asta vor avea parte galatenii care vor vizita in aceste zile primul targ imobiliar organizat in perioada 9 - 11 octombrie la Sala Siderurgistul de catre firma galateana, Go&GoMedia.
Marcela de 50 de ani din Bucuresti, cunoscuta cu antecedente penale, care, in urma verificarilor efectuate a rezultat ca o comis mai multe fapte pe raza Sectiei 1 Politie, fiind predata acestei sectii in vederea continuarii cercetarilor.
Lichidarea coruptiei in 48 de ore, case cu etaj la pret de Dacia Logan, "toleranta zero fata de coruptie ", salarii medii de 350 euro, pensii de 100 euro, sint doar citeva din promisiunile cu care partidele ne asalteaza de la inceperea campaniei electorale.
Presate de timp si de sistemul legislativ romanesc aflat in schimbare, autoritatile judetene s-au grabit sa aleaga firmele care se vor ocupa de construirea retelei de drumuri a Noului Rast, chiar daca nu au alcatuit un plan al lucrarilor care trebuie executate.
Locuitorii de pe strazile Ecaterina Teodoroiu si Elena Teodorini din Craiova intra pana la genunchi in mizeriile refulate ale canalizarii orasului. De fiecare data cand unul dintre proprietarii caselor din zona isi face baie, vecinii sunt inundati cu mizeria care se intoarce din canalizare in curtile lor.
Rezolvarea problemelor locative ale tinerilor si persoanelor nevoiase continua sa fie o prioritate la nivelul municipiului Mangalia, a declarat, ieri, primarul Zanfir Iorgus, care lanseaza un nou program de constructii locuinte, in conditii foarte avantajoase, destinat tinerilor din oras.
google-analytics.com