Cautare

635 de rezultate pentru "liste" (2.50 secunde)
El a mai declarat ca propunerea de a se renunta la inregistrarea prezentei pe liste si trecerea la inregistrarea acesteia intr-o modalitate electronica a apartinut presedintelui Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu.
Va dati seama, avem un sistem de vot dupa modelul englez, cu un singur tur, pentru consiliul judetean, in care invingatorul ia tot, avem un sistem francez la alegerile pentru primar, cu doua tururi, la alegerile parlamentare avem un melanj intre votul de liste si votul uninominal si este clar ca lucrurile nu mai pot continua in maniera aceasta.
Deci o sa ajunga tinerii inscrisi pe liste pensionari. Rep.: Cum decurg intalnirile cu cetatenii, din cauza carora ati si intarziat - dupa cum sustineti - la interviu?
Presedintele BEM, Alin Valentin Visan, a declarat ca decizia a fost luata deoarece candidatul independent nu a depus patru liste originale de semnaturi cu cei 2.000 de sustinatori.
Liderul UCM Covasna a afirmat ca in urma unei legislatii discriminatorii si antidemocratice, Uniunea nu a putut participa cu liste proprii la alegerile locale si la cele parlamentare.
Parlamentul a stabilit ieri, prin vot secret acordat asupra unei liste, componenta Comisiei comune de control al activitatii SIE, precum si opt dintre cei noua membri ai Comisiei de control al SRI, ulterior votului secret, PRM anuntand ca nominalizarea sa nu era cea corecta.
El a adaugat ca nu are liste cu numele demnitarilor care vor fi schimbati. La randul sau, presedintele Comisiei de politica exerna din Senat, Mircea Geoana, a precizat ca trebuie sa existe “randuiala, predictibilitate si transparenta“ in privinta diplomatilor de cariera.
Posibila inregistrare despre care vorbea Traian Basescu in campania electorala il arata pe candidatul si presedintele PSD, Mircea Geoana, in timp ce primea bani in schimbul unui "loc eligibil" pe liste PSD la alegeri.
Traian Basescu a acuzat mereu parlamentarii ca prefera sa reprezinte interese de grup in loc sa apere interesele celor care i-au ales, ca isi acorda privilegii nejustificate, ca se ascund in spatele unor liste, ca l-au suspendat pe nedrept, ca nu vor sa se reformeze, ca nu vor sa reformeze statul, ca nu vor sa reformeze Constitutia, ca sunt prea multi si ineficienti, ca sunt deputati si senatori in loc sa fie unicamerali.
Liberalii prezenti vineri la congresul partidului de la Palatul Parlamentului au aprobat formula de statut care desfiinteaza functia de prim-vicepresedinte, instituie candidaturile pe liste si ofera puteri sporite presedintelui PNL.
Dian Popescu sustine ca, daca nu se va putea colabora cu PSD, partidele din USL vor participa pe liste separate la alegeri, in toate cele 70 de localitati ale Gorjului.
De fapt, linguseala asta miroase a carlig pentru viitoarele liste ale PDL. In fond, nu strica la CV-ul omului un mandat de parlamentar, ca sa nu vorbim de beneficiile materiale.
Si in 1996 si in 2004 eu nu m-am aflat pe liste la alegeri. Si in 1996 si in 2004 partidul a iesit de la guvernare”, a adaugat Stefan Cazimir.
Liderul PSD din Cluj a mai spus ca, probabil,va fi facuta si o copie dupa aceste liste pentru premierul Tariceanu.
“Sugeram deputatului liberal sa isi extinda exegezele si in ceea ce priveste 'democratia' din propriul partid, in cadrul caruia si-a obtinut functia gratie unei liste impuse discretionar de unicul candidat la sefia PNL“, se spune intr-un comunicat al PSD.
Sa zicem apoi ca 70% din votanti s-au exprimat in favoarea demiterii, in conditiile in care la urne s-au prezentat tot 30% dintre alegatorii inscrisi pe liste.
Cam aceasta a fost contributia, sa spunem, colegilor de la sectoare pentru intocmirea acestor liste de sustinatori, aproape dublu fata de necesar.
In sfarsit, grupurile politice din Parlament trebuie consultate de Presedinte in vederea desemnarii unui candidat pentru functia de prim-ministru, dupa care Parlamentul ii acorda (sau nu) acestuia si intregii liste a Guvernului votul de incredere (Articolul 103) si accepta programul de guvernare prin care executivul realizeaza politica interna si externa a tarii si conduce administratia publica (articolul 102, aliniat 1).
In ceea ce priveste o viitoare colaborare intre cele doua partide, Bubenek a anuntat ca, in cazul in care PD va demonstra ca isi insuseste valorile populare europene, “cele doua formatiuni ar putea merge pe liste comune, dar este exclusa o fuziune“.
Mai mult, prin retragerea candidatilor sustinuti de PD de pe cele doua liste, PNL si-a adjudecat presedintiile SRTV si SRR (prin alegerea lui Tudor Giurgiu la TVR si a Mariei Toghina la Radio).
google-analytics.com