Cautare

5562 de rezultate pentru "liste note examen suplinire iasi 6 august invatamant" (3.35 secunde)
Comisia pentru invatamant a Camerei considera ca Mihai Hardau nu ar trebui schimbat din functia de ministru al Educatiei si Cercetarii la o eventuala remaniere guvernamentala pentru ca s-ar bulversa sistemul de invatamant, a declarat presedintele comisiei, Lia Olguta Vasilescu (PRM).
Dupa acea conferinta, probabil la recomandarea d-lui F.Gulen, am vizitat, impreuna cu cativa profesori din Bosnia, cateva centre de invatamant ale organizatiei din Istanbul, Bursa si Izmir. ... In schimb, curand au venit ei in Romania, cu toate formele de invatamant.
La finalul sesiunii trecute, deputatii au convenit ca membrii comisiilor juridica, de invatamant si pentru drepturile omului sa revina din vacanta cu cateva zile mai devreme de inceperea sesiunii ordinare, pentru a finaliza raportul privind statutul minoritatilor.
Senatorul Cristian Diaconescu, vicepresedinte al Partidului Social Democrat, a participat ieri la deschiderea noului an de invatamant la o scoala din Constanta, prilej pentru a face o serie de afirmatii foarte interesante.
Instruirea pentru permis, eliminata din licee Alta prevedere, care a nascut deja controverse inca dinainte de a fi aprobata, se refera la instruirea elevilor si studentilor din unitatile de invatamant. Practic, unitatilor de invatamant de stat si particulare li se restrange dreptul de scolarizare pentru obtinerea permiselor de conducere.
Cele doua sindicate din invatamant au formulat peste 100 de plangeri la Tribunalul Gorj in care cer plata sumelor respective. ... Ei au recunoscut ca au calculat gresit", a declarat Gheorghe Calniceanu, presedintele Sindicatului Liber din Invatamant Gorj.
Ordonanta de urgenta a guvernului din octombrie, prin care cresterile salariale din învatamânt au fost amânate pâna în aprilie 2009, este neconstitutionala deoarece afecteaza „drepturi complexe, care includ si dreptul la salariu, si dreptul la conditii rezonabile de viata, care sa asigure un trai civilizat si decent cetatenilor“.
Ordonanta de urgenta a guvernului din octombrie, prin care cresterile salariale din învatamânt au fost amânate pâna în aprilie 2009, este neconstitutionala deoarece afecteaza „drepturi complexe, care includ si dreptul la salariu, si dreptul la conditii rezonabile de viata, care sa asigure un trai civilizat si decent cetatenilor“.
Senatorul Darius Bogdan Valcov i-a adresat o INTREBARE Ministrului delegat pentru Invatamant Superior, Cercetare Mihnea Cosmin Costoiu. ... Infiintarea unei forme de invatamant tehnic superior in Municipiul Slatina. ... Iar resursele pe plan local sunt limitate doar la nivel de invatamant tehnic liceal.
Mai mult decat atat, conform cercetarilor, copiii unor parinti implicati absenteaza mai rar de la scoala, se comporta mai bine in mediul de invatamant si acced cu usurinta la nivele mai inalte de educatie. ... Doresc sa mai fac cateva precizari, tot referitoare la elemente din sistemul de invatamant.
Unitatile de invatamant preuniversitar si competitia ,, Scoala europeana" 2014", pe care o puteti citi in continuare. Competitia "Scoala Europeana" se adreseaza unitatilor de invatamant preuniversitar care au fost si sunt implicate in programele europene din domeniul educatiei si formarii profesionale.
Ce trebuie sa faca absolventii institutiilor de invatamant din promotia 2014 pentru a beneficia de somaj Absolventii din promotia 2014 care doresc să
Avem asteptari ca acestia sa invete, sa fie olimpici, sa fie premiati iar sistemul nostru de invatamant sa fie macar pe pozitii de egalitate cu cel din Finlanda. Asteptarile noastre sunt pozitive numai ca, daca deschidem ochii, ne loveste cruda realitate din sistemul de invatamant:
Propunerea legislativa prevede acordarea pensiilor de serviciu pentru cadrele didactice din mediul preuniversitar, care au o vechime de 30 de ani in invatamant. ... Proiectul legislativ a primit raport favorabil din partea Comisiei de invatamant.
Ministrul Educatiei, Mihail Hardau, este acuzat de rectorul Universitatii Tehnice Gheorghe Asachi din Iasi ca a colaborat cu Securitatea. ... Acesta a precizat ca a trimis regulat Securitatii note informative despre studentii straini care studiau la Iasi.
Incepand din 31 august, un detinut care elaboreaza lucrari stiintifice poate beneficia de o reducere a pedepsei cu maximum 20 de zile, indiferent de numarul cartilor scrise. ... Medicul a fost condamnat, in august 2014, la 8 ani de inchisoare, si a executat un sfert din condamnare.
In acelasi timp, PIB-ul per/capita al "noii" Romanii ar scadea la 5.700 de euro, avand in vedere ca PIB-ul per capita in Romania a fost in 2012 de aproximativ 6.700 de euro, in vreme ce al Republicii Moldova de doar 1.500 de euro.
Romania marcheaza un declin drastic al numarului de studenti, clasandu-se astfel sub media europeana in privinta absolventilor de invatamant superior.
ßapte note informative Fost primar al Brasovului, deputatul liberal Ioan Ghise a recunoscut ca a colaborat cu Securitatea, insa sustine ca nu a facut politie politica si ca opinia publica trebuie sa faca distinctia intre turnatori.
La intalnirea cu parlamentarii comisiei de control a activitatii SRI, George Maior a explicat ca "SRI a infor-mat prin note informative bazate pe multiple surse si presedintele, si prim-ministrul in legatura cu fenomenele legate de zona energetica".
google-analytics.com