Cautare

5562 de rezultate pentru "liste note examen suplinire iasi 6 august invatamant" (4.14 secunde)
Vezi avertismentul ANM • Administratia Nationala de Meteorologie a emis luni o informare in care avertizeaza ca un val de caldura va lovi intreaga tara in zilele de marti, miercuri si joi (12, 13 si 14 august).
Vremea va fi oscilanta din punct de vedere termic in urmatoarele doua saptamani, cu zile in care temperaturile maxime vor depasi, in medie, 34 de grade, dar si cu intervale (7-8 august, respectiv 12-13 august), cand probabilitatea de aparitie a ploilor va fi mai ridicata in majoritatea regiunilor, in special in zonele montane, releva prognoza Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM) pentru perioada 7 - 21 august, data luni publicitatii.
Pana la debutul lui septembrie, finalul lui august va fi marcat de o perioada de cateva zile cu temperaturi mai ridicate. BANAT Va urma un proces de incalzire, astfel incat valorile diurne vor ajunge, in perioada 27 august - 2 septembrie, la 30-31 de grade.
Peste o mie de sindicalisti ai Federatiei Sindicatelor Libere din Invatamant (FSLI), printre care si o delegatie de 40 de profesori din Botosani, au protestat ieri in fata Universitatii "Alexandru Ioan Cuza", unde s-a desfasurat sedinta de Guvern.
Pe scena amplasata in Piata Unirii din Iasi, presedintele Romaniei Traian Basescu si presedintele Senatului Mircea Geoana au participat duminica, la manifestarile oficiale dedicate implinirii a 151 de ani de la Unirea Principatelor Romane.
In Romania, in ultimii 30 de ani s-au cumparat la stat maximum 5-6 acceleratoare. ... IRO Iasi e fantastic, dar nu are profesor de radioterapie care sa poata educa specialisti.
Un an nou scolar si vechile probleme ale sistemului de invatamant romanesc. ... Debutul anului scolar a readus in prim plan problemele vechi si nesolutionate ale sistemului de invatamant romanesc.
De asemenea, in saptamana 29 octombrie - 6 noiembrie 2016, clasele din invatamantul primar si grupele din invatamantul prescolar sunt in vacanta. ... Astfel, in functie de ciclurile de invatamant scolarizate, unitatile de invatamant pot opta pentru unul dintre urmatoarele segmente:
note si comentarii; ... Note si comentarii (proza si teatru); ... Note si comentarii (literatura populara, dictionarul de rime, traducerile literare); ... Note si comentarii; ... Note si comentarii; ... Note si comentarii; ... Note si comentarii; ... Note si comentarii;
Liderul PDL Iasi Mihaela Popa a demisionat din functie Presedintele interimar al organizatiei judetene PDL Iasi, senatorul Mihaela Popa, a anuntat, astazi, ca a demisionat din functie, pe fondul tensiunilor din filiala, transmite NewsIn.
Rise Against lanseaza The Gost Note Symphonies, Vol. ... The Ghost Note Symphonies, Vol.
Vezi cate calificative maxime s-au obtinut Peste 90 la suta dintre elevii bucuresteni care au sustinut evaluarea nationala au obtinut note peste 5, ceea ce reprezinta un record de note de promovare pentru Capitala.
"Investitiile de suplinire a lipsei de apa, de suplinire a lipsei de ingrasaminte si a lipsei de capital a micilor exploatatii agricole devin prioritare pentru Romania", a subliniat Cosea.
"Investitiile de suplinire a lipsei de apa, de suplinire a lipsei de ingrasaminte si a lipsei de capital a micilor exploatatii agricole devin prioritare pentru Romania", a subliniat Cosea.
Liderii PNL si PSD participa impreuna astazi la festivitatile organizate la Iasi, cu ocazia Unirii Principatelor Romane. La evenimentele organizate pe 24 ianuarie la Iasi participa presedintele Traian Basescu, membri ai Guvernului si parlamentari, dar si oficialitati locale.
La Camera Deputatilor, USL a obtinut 58,6%, ARD - 16,6%, PP-DD 13,5% si UDMR 5,3%, dupa numararea voturilor din 81,49 % din sectii, arata datele BEC.
Contractul educational intre unitatile de invatamant cu parintii sau tutorii copiilor - un contract perfectibil. ... Una dintre noutatile acestui an scolar este semnarea unui contract educational intre unitatile de invatamant cu parintii sau tutorii copiilor, in care vor fi stabilite drepturile si obligatiile reciproce ale partilor.
Conform situatiei intocmite de catre conducerea Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Galati, in perioada 1 ianuarie - 31 august au fost incadrati in munca 120 de absolventi in baza facilitatilor prevazute de Legea 76 din 2002.
Dupa atata tevatura facuta de legea privind votul uninominal, ne trezim acum, cu 10 saptamani inainte de ziua scrutinului, ca s-ar putea sa avem parte de alegeri tot pe baza de liste.
Inginerul Titus Cristescu din Calarasi a publicat pe pagina sa de Facebook un text interesant despre sistemul de invatamant din Romania din perioada 1950 - 1962. ... ciclul 2 (clasele 5 - 7) era mixt cu examen de Capacitate;
google-analytics.com