Cautare

3745 de rezultate pentru "lista scoli postliceale acreditate" (3.42 secunde)
Mircea Lucescu e pe lista Barcelonei: "E ca si cum ar ajunge un actor roman la Hollywood!" Lista de inlocuitori pentru Tito O bomba si mai mare explodeaza dupa eliminarea rusinoasa a Barcelonei, 0-7 cu Bayern. Mircea Lucescu e pe lista Barcelonei.
noua lista de medicamente compensate intra invigoare la 1 iulie 2013 Printr-o noua lege, ce ar putea fi aplicata din 1 ianuarie 2014, salariul de baza al unui medic primar din sistemul public ar putea ajunge la peste 1.000 de euro, fata de 1.800 de lei cat este in prezent, a anuntat ministrul Eugen Nicolaescu.
Lista medicamentelor compensate si gratuite nu a mai fost actualizata in tara noastra din 2008 incoace. ... S-a anuntat de ceva vreme o noua lista de medicamente compensate si gratuite, care sa fie in acord cu nevoile curente ale pacientilor romani.
Austria s-a acomodat cu sistemul electoral proportional cu scrutin pe lista inchisa si vot preferential (optional), ca si Belgia, Olanda sau Letonia, in timp ce in Cehia senatorii se aleg prin sistemul majoritar absolut, iar deputatii prin cel proportional cu scrutin de lista inchisa, iar Polonia isi alege Seimul - asa-zisa lor camera inferioara, dar cu rolul legislativ principal-, prin scrutin proportional pe lista cu vot preferential, obligatoriu in schimb.
Problema diplomelor de licenta ilegale a revenit in actualitate dupa ce Universitatii "Spiru Haret" i s-a retras dreptul de organizare a admiterii in anul universitar 2009-2010, prin HG 749/2009, care cuprinde lista facultatilor din Romania acreditate sau autorizate sa functioneze provizoriu.
Astfel, Laboratorul National de Referinta pentru Rabie din cadrul IDSA a fost inclus pe lista laboratoarelor acreditate sa testeze animalele de companie, potrivit NewsIn.
Conform Ministerului Agriculturii, în lista oficiala a soiurilor de plante de cultura din România din anul respectiv au fost introdusi 12 hibrizi de cartof, soia, sfecla de zahar si porumb MG.
Conform Ministerului Agriculturii, în lista oficiala a soiurilor de plante de cultura din România din anul respectiv au fost introdusi 12 hibrizi de cartof, soia, sfecla de zahar si porumb MG.
Lipsa de idei inovatoare Singurul care a avut initiative de luat in seama a fost Constantin Busoi, care, la inceputul acestui an, a intocmit un studiu preliminar, in baza caruia mai multe scoli ar urma sa se mute din actuala incinta, deoarece consuma sume foarte mari din bugetul local.
Gheorghe Barbarasa, secretarul judetului Dolj, a declarat ca la alegerile anterioare presedintii sectiilor de votare au reclamat conditiile de igiena precare din scoli.
Intelegerea facuta cu fiecare parlamentar al coalitiei PDL-UDMR- UNPR-minoritati, cate 250.000 de lei de colegiu pentru scoli si gradinite, a fost chiar depasita in multe cazuri, ajungandu-se si la alocari de 1.940.000 de lei.
Eurodeputata PSD Daciana Sarbu a intocmit o lista de intrebari adesate premierului si guvernului actual pe o tema importanta:
Cei mai multi bani vor fi folositi pentru reabilitarea termica a blocurilor, crese, scoli si gradinite, constructia de locuinte sociale si parcari.
Se ignora faptul ca majoritatea cladirilor care adapostesc spitale (ca si scoli, de altfel) sunt foarte, foarte vechi si intr-o stare de degradare avansata.
Poate ca ei isi imagineaza ca electoratul va stampila orbeste o lista pur si simplu. ... Candidatul social-democrat, ramas pe lista de la Constanta dupa indelungi negocieri - dupa cum umbla vorba prin targ - este pe lista tocmai pentru ca este fiul prefectului.
Ultimii doi sunt trecuti pe "lista neagra" pentru incompatibilitate intre functiile detinute si afaceri. ... Lista neagra a PSD+PUR Coalitia pentru un Parlament Curat a facut, in urma cu o saptamana, publice numele candidatilor pentru un loc in Legislativ din partea UN PSD+PUR si Alianta D.A.
Cea de doua mare problema cu care se confrunta negocierile PSD-PNL-PC este desemnarea candidatilor pe lista comuna la alegerile parlamentare. ... Conform surselor Hotnews.ro, PSD ar fi propus in cadrul negocierilor de miercuri o formula cu o pondere pe lista de 60-40.
Pe lista mai figureaza fratii timisoreni Marius si Emil Cristescu, un cetatean libanez si o firma al carei patron a fost implicat alaturi de ex-ministrul Sebastian Vladescu în afacerile cu arme, pe relatia Africa.
Pe lista mai figureaza fratii timisoreni Marius si Emil Cristescu, un cetatean libanez si o firma al carei patron a fost implicat alaturi de ex-ministrul Sebastian Vladescu în afacerile cu arme, pe relatia Africa.
Secretarul de stat Mircea Toader a mai aratat si ca “PD vrea sa realizeze inca de acum o lista, iar opinia publica, presa sa stabileasca daca printre nominalizati sint si oameni cu trecut ciudat sau fara pregatirea necesara pentru o functie de europarlamentar”. ... a avut o singura lista.
google-analytics.com