Cautare

4096 de rezultate pentru "lista scoli postliceale acreditate prahova" (6.11 secunde)
Vezi aici lista noilor deputati Potrivit rezultatelor partiale de la alegerile parlamentare, USL ar putea obtine peste 60% de voturi pentru Senat, ARD 16,9%, PP-DD 14,1%, iar UDMR 5,4%.
Toate asigurarile liderilor Aliantei de la Bucuresti referitoare la buna functionare a protocolului PNL-PD in teritoriu ar putea fi puse sub semnul intrebarii de deznodamantul situatiei conflictuale declansate in Prahova, prin plecarea liberalului Florin Anghel din partid si intentia sa de a trece la democrati.
Senatorii Grupului PSD, in frunte cu liderul de Grup Ilie Sarbu, s-au intalnit miercuri 5 iunie, la Azuga, cu autoritatile locale din judetul Prahova, la initiativa senatorului de Prahova, Georgica Severin si a primarului din Azuga, Constantin Samson.
Un nou reprezentant de frunte al traseistilor politici este presedintele Consiliului Judetean Prahova, Florin Anghel.
Reprezentantul colectivului de sustinere a lui Sorin Oprescu creat in judetul Prahova, Romeo Hanganu, a afirmat, vineri, ca dupa alegerile prezidentiale "intentia este sa se infiinteze un nou partid de stanga", care ar urma sa se numeasca Alianta Nationala a Stangii Democrate.
"Este un act de demnitate, un act de onoare pe care am ales sa-l fac datorita neimplicarii in structurile de conducere la nivelul departamentelor a vreunui membru al Organizatiei Prahova.
Consilierul judetean Ion Rotaru a renuntat la calitatea sa de membru PD pentru a se inscrie in PLD, el fiind ales vicepresedinte al filialei Prahova a PLD.
Presedintele PNL Prahova, Dinu Patriciu, a cerut la sfarsitul saptamanii trecute partenerilor din Alianta schimbarea din functii a presedintelui Florin Anghel (foto) si a vicepresedintelui CJ Prahova, care au demisionat din PNL.
Delegatul PNL intr-o sectie de votare din judetul Prahova este acuzat ca, impreuna cu presedintele comisiei din sectia de votare, ii indeamna pe alegatori sa voteze in favoarea candidatului PSD la presedintia Consiliului Judetean Prahova, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Adrian Semcu, liderul PNL Prahova, organizatie la care si-a depus dosarul de candidatura pentru Parlament si fostul consilier prezidential Adriana Saftoiu, sustine ca la cererea sa a fost amanata validarea de catre Delegatia Permanenta (DP) a propunerilor de candidaturi ale organizatiei.
Traseul are loc in patul major al raului Prahova, cu 4 puncte de trecere a raurilor in zonele in care Prahova nu poate fi deviata din cauza conditiilor de teren (CF sau panta).
Vezi aici lista noilor senatori Potrivit rezultatelor partiale de la alegerile parlamentare, USL ar putea obtine peste 60% de voturi pentru Senat, ARD 16,9%, PP-DD 14,1%, iar UDMR 5,4%.
Facturile vor putea fi achitate la unitatile Bancii Centrale Cooperatiste Creditcoop si la locatiile numite "PAYPOINT", adica locuri speciale de plata, acreditate de Distrigaz Sud pentru judetul Dolj, pe care le vom prezenta în tabelul de mai jos.
PNL atrage atentia filialei PD Prahova ca incalca protocolul Aliantei daca ii va primi pe liberalii demisionari, se arata intr-un comunicat semnat de secretarul general al PNL, Dan Motreanu. „PNL considera inacceptabila pozitia filialei PD Prahova privind o eventuala primire a fostilor liberali din acest judet.
In acest context, seful Executivului a cerut, la sfarsitul saptamanii trecute respectarea protocolului Aliantei DA in ceea ce il priveste pe fostul liberal de Prahova, Florin Anghel.
Conducerea PNL Prahova reclama incalcari ale prevederilor protocolului Aliantei D.A. ... Presedintele PNL Prahova, Adrian Semcu, vorbeste intr-un comunicat despre actiuni "premeditate", facute "in dispretul spiritului si literei protocolului si al declaratiilor publice ale liderului national al PD". ... la nivelul judetului Prahova.
Fostul consilier prezidential Adriana Saftoiu a confirmat marti ca va candida pentru un loc in Parlament din partea PNL Prahova.
LISTA CANDIDATILOR USL pentru alegerile locale: ... Liderii PSD, PNL si PC trebuie sa decida pana joi lista celor care vor intra in competitia electorala impotriva celor de la PDL.
Congresul invatatorilor romani din Rusia, tinut la Odessa, a cerut pentru transnistrieni serviciu divin, scoli, inspectorat scolar, episcopie la Dubasari, seminar la Odessa, toate in limba romana.
Agentia de Plati si Interventie in Agricultura (APIA) si Agentia de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit (APDRP) au fost acreditate provizoriu de catre Ministerul Agriculturii, urmand sa fie supuse unei noi audieri in martie 2007.
google-analytics.com