Cautare

4294 de rezultate pentru "lista scoli postliceale acreditate ploiesti" (2.68 secunde)
Pe langa puncetele de lucru de la Timisoara si Bucuresti, firma Procter&Gamble intentioneaza sa deschida o fabrica in localitatea prahoveana Urlati.Fabrica, in care se vor produce sampon si gel de dus, va fi situata pe un teren de 25 de hectare, care apartine Parcului Industrial Ploiesti, iar investitia s-ar putea ridica la aproximativ 50 de milioane de euro, urmand sa fie create aproape 300 de locuri de munca.Investitia face parte din programul de extindere a Parcului Industrial Ploiesti si in alte zone ale judetului, dupa ce suprafata totala a parcului, de aproximativ 160 de hectare, a fost ocupata in proportie de 100 %.
S-au vandut, pana in acest moment, 15 apartamente in Bucuresti si in Ploiesti, un apartament de 480.000 € in centrul Bucurestiului si 6 vile in imprejurimile Bucurestiului.
Sectiunea Bucuresti - Ploiesti, km 19+500 - km 62+000.
Pasajul de la Piata Presei va avea forma de Y si va functiona doar pe sensul Ploiesti-Bucuresti Comisia de Urbanism si Amenajarea Teritoriului a Municipiului Bucuresti a dat aviz favorabil proiectului Pasajului de la Casa Presei.
Ministrul Transporturilor si Infrastructurii, Ovidiu Silaghi, a declarat joi ca autostrada Bucuresti-Ploiesti va fi deschisa intr-o luna, cu restrictii de viteza de aproximativ 100 km/h si ca valoarea amenzilor aplicate pana acum a ajuns la 14,5 milioane lei.
Bucuresti-Ploiesti (o parte din ciotul de 6,5 kilometri) Dupa ce 56 de kilometri din autostrada Bucuresti-Ploiesti au fost inaugurati cu mare fast in iulie 2012, cei 6,5 kilometri ai tronsonului Bucuresti-Moara Vlasiei, care fac legatura intre Capitala si centura, ar urma sa fie gata, partial, in 2014, iar restul in aprilie 2015, potrivit datelor remisegandul de CNADNR.
Din aceste motive, copacii de aliniament existenti pe latura de vest (Soseaua Bucuresti-Ploiesti) vor fi foarte putin afectati. ... Asa cum stiti, pasajul este amplasat la intersectia a patru artere cu trafic ridicat, sos Bucuresti-Ploiesti, sos.
Bucuresti-Ploiesti si Sos. ... Pasajul este realizat pe un singur sens, acela de intrare in Capitala de pe soseaua Bucuresti-Ploiesti, avand doua iesiri - una pe Kiseleff si alta pe Marasti. Pasajul porneste din soseaua Bucuresti-Ploiesti cu doua benzi de circulatie si se bifurca astfel:
Bucuresti - Ploiesti si bulevardele Kiseleff si Marasti. ... Se intra in pasaj de pe Soseaua Bucuresti-Ploiesti, din dreptul Fantanii Miorita si se iese fie pe Bd. ... Poligrafiei si sos.Bucuresti-Ploiesti.
Autostrada Bucuresti-Ploiesti: ... Cand vor fi gata ultimii 3 kilometri din Autostrada Bucuresti-Ploiesti Ciotul de 3 kilometri din Autostrada Bucuresti-Brasov ar putea fi gata pana pe 12 decembrie, daca vor fi conditii meteo prielnice lucrarilor, sustine Eduard Hanganu, seful Consitrans, consultantul lucrarii.
De asemenea, el a sustinut ca s-a finalizat analiza ofertelor pentru autostrada Ploiesti - Brasov si urmeaza sa se decida castigatorul licitatiei, pentru a incepe efectiv executia.
Handbalistele de la SCM Craiova si CSM Ploiesti se intanesc astazi, de la ora 17.00, la Filiasi, intr-un meci devans din cadrul etapei a 20-a din Liga Nationala.
Pandurii a deplasat in curtea scolii tot lotul, insa pe terenul de bitum au intrat doar jucatorii cu sanse mici sa joace la Ploiesti. ... Cand am jucat la Ploiesti, am avut 3-4.000 de femei si copii in tribuna si a fost foarte frumos", a spus Grigoras.
Echipele de baschet masculin CSU Ploiesti, BC Timisoara, BCM Pitesti vor evolua direct in grupele FIBA Eurochallenge, in timp ce Gaz Metan Medias va juca in preliminarii, potrivit anuntului de joi al FIBA Europe. CSU Ploiesti este campioana Romaniei, BC Timisoara finalista, iar BCM U Pitesti castigatoarea Cupei Romaniei.
Jiu si Petrolul Ploiesti sustin joi 8 august meciurile din mansa secunda a turului III preliminar al competitiei de fotbal Europa League, insa doar prima are sanse reale de calificare in play-off, dupa victoria reusita in deplasare cu 3-1, in fata formatiei slovace AS Trencin.
Inaugurata in urma cu o saptamana de prim-ministrul Victor Ponta si vicepremierul Liviu Dragnea, Sala Sporturilor Olimpia din Ploiesti are in tribuna mai multe locuri de unde nu poate fi vazuta una dintre porti.
CinemaPRO, Hollywood Multiplex, Movieplex, The Light Cinema, Grand Cinema Digiplex Băneasa, Cityplex (Constanta, Tulcea si Brasov), Odeon Cineplex (Cluj), Cinema City (Cotroceni, Arad, Arad Galeria, Bacau, Baia Mare, Braila, Cluj, Iasi, Constanța, Pitești, Sun Plaza, Timisoara, Targu-Mures, Ploiesti), Cinema Arta (Targu Mures), Patria (Craiova), Cinema Florin Piersic (Cluj), Premiera (Ploiesti), Cinema Arta (Sibiu), Cinema Sergiu Nicolaescu (Targu-Jiu), Cinema Capitol (Onesti), Cinema Colors 3D (Craiova), Cinema Twins (Ploiesti), Cinema Eugen Ionescu (Slatina), Cortina (Oradea), Cinema Glendale (Bucuresti), Palace (Oradea), Cinema Grand Mall (Satu-Mare).
Trebuia sa ajunga la Ploiesti, dar vremea nefavorabila i-a dat mari batai de cap, asa ca, in ciuda faptului ca are si conduce o masina puternica, un jeep ultimul model, Claudia a decis ca cel mai bine este sa-si lase masina in drum, pe DN1, la o benzinarie si sa ceara ajutoare.
Prezenta la eveniment a fost si cantareata Nico, originara din Ploiesti, care le-a marturisit celor prezenti ce rol important are cafeaua in viata ei. ... Sorina Barbu, profesor de muzica, i-a incantat pe copii cu jocurile pe muzica in limba engleza, pe tot parcursul calatoriei spre Ploiesti.
In Ploiesti: 22 iunie 2018, ora 11,00 - Muzeul de Istorie si Arheologie, Ploiesti, str. ... - spectacol de dans si muzica populara organizat in colaborare cu Palatul Copiilor din Ploiesti.
google-analytics.com