Cautare

4806 de rezultate pentru "lista scoli postliceale acreditate iasi" (4.02 secunde)
Bucuresti, Brașov, Ploiesti, Constanta, Iasi, Galati , Cluj, Braila, Suceava, Pitești, Focsani, Oradea, Sibiu, Buzau, Drobeta si Botosani. ... La concurs au participat aproximativ 271.000 elevi, clasele 0-VIII, de la 598 de scoli care au primit planse in cele 16 orase:
Intre timp, democratii definitiveaza lista de candidati pentru europarlamentare. ... Lista pentru PE, aproape gata Democratii pregatesc in aceasta perioada lista cu candidatii la alegerile pentru PE.
Astfel a luat nastere ceea ce chiar presedintele AVAS, Razvan Orasanu, o numea drept "lista rusinii". sifonati la blazon, o parte din datornici s-au scobit de cele cateva milioane destinate bolnavilor si au iesit de pe lista.
,, Regretam sa va informam ca ati fost inclus pe lista neagra a organizatorilor de evenimente din Bucuresti si tara.
Senatoarea Gabriela Firea a sustinut o declaratie politica, cu titlul "Lista medicamentelor compensate - fiecare zi de intarziere costa vieti omenesti!
Ar fi trebuit ca, imediat dupa vacanta de vara, premierul Tariceanu sa obtina de la presedintele Comisiei Europene o lista cu specificatii: ... Dupa ce a obtinut lista cu specificatii, sa se aseze la birou si sa faca singur o lista de potentiali candidati.
Imediat dupa premiera de gala de vinerea aceasta, de la CinemaPRO, echipa filmului Ho Ho Ho 2 - O Loterie de Familie va pleca intr-un turneu in orasele Iasi, Bacau si Braila.
Popescu Baleni, prefectul judetului Ialomita, se vor intocmi lucrarile necesare pentru infiintarea in localitate a unei scoli de pilotaj, chiar din primavara acestui an: ... Aurel Teodorescu - primarul orasului Calarasi si Grigore Trancu-Iasi - fost ministru.
Pe lista, de la Isarescu la Hagi. ... Guvernatorul Mugur Isarescu, fostul premier Mihai Razvan Ungureanu, fostul sef ANAF Sorin Blejnar si psihoterapeutul Aliodor Manolea se afla pe lista MApN cu avansari in grad din 2011 si 2012 in care au fost constatate nereguli.
Astfel, marti 27 septembrie 2011, la ora 12.00, o echipa multidisciplinara formata din 126 de specialisti (politisti, politisi locali, jandarmi, avocati, mediatori, asistenti sociali, psiholgi, sociologi, medici si personal sanitar) vor desfasura simultan activitati de educatie preventiva in 102 scoli (66 scoli generale si 36 licee) din toate sectoarele din Bucuresti.
Potrivit surselor din cadrul ISCIR, controalele de anul trecut au scos la iveala faptul ca in multe gradinite si scoli din judetul Constanta, centralele termice nu au fost avizate. Astfel, pe lista neagra a unitatilor de invatamant, care au omis sa obtina avizul pentru centralele termice, fac parte:
Flash mob in patru orase din Romania Peste 500 de dansatori de salsa de la 18 scoli de dans din Bucuresti, Iasi, Galati si Focsani vor participa sambata, de la ora 17,00, la un flash mob, care are rolul de a promova dansurile latino.
Marinela a fost 5 ani profesoara de matematica la Rosia Montana, dar s-a mutat la Cluj si la indemnul unor prieteni a inceput cursurile unei scoli de IT.
Numeroase unitati functioneaza fara forme legale, sau se ascund in spatele unor forme de organizare alternative, pretinzand ca sunt cluburi pentru copii, scoli de limbi straine, sau furnizori de educatie alternativa. ... Mai mult decat atat, din totalul gradinitelor particulare autorizate, foarte putine sunt si acreditate in conditiile legii.
Intelegerea facuta cu fiecare parlamentar al coalitiei PDL-UDMR- UNPR-minoritati, cate 250.000 de lei de colegiu pentru scoli si gradinite, a fost chiar depasita in multe cazuri, ajungandu-se si la alocari de 1.940.000 de lei.
Federatia Educatiei Nationale (FEN) a depus ieri la Consiliul National pentru Studierea Arhivelor Securitatii o lista cu peste 100 de persoane care activeaza in invata-mant, pentru a afla daca acestea au colaborat cu fosta Securitate.
Liderul PSD Mircea Geoana a decis, ieri, sa il excluda pe deputatul Dan Mihalache de pe lista de candidati pentru alegerile europarlamentare. Decizia a fost luata dupa ce Mihalache si-a exprimat nemultumirea fata de modul in care a fost intocmita lista.
Lista pentru CJC a fost definitivata Referitor la candidatii pentru Consiliul Judetean Constanta, ieri seara a avut loc o ultima intalnire a democrat-liberalilor pentru a lamuri un ultim aspect, astazi urmand ca lista sa fie depusa. ... "99% lista este batuta in cuie", a precizat Ion Popescu ieri.
"Nu mi se pare corect ca un judet precum Constanta, care are un europarlamentar in momentul de fata, sa nu obtina un loc eligibil pe lista, lucru care l-am spus si colegilor", a declarat, ieri, dupa Colegiul Director al PD-L, Mircea Banias.
"Sa vii cu lista in PD-L mi se pare o bolsevizare a partidului. ... lista este un pas teribil inapoi in modul de functionare democratica a PD-L. ... Aia nu e lista de oameni politici alesi. E lista de gasca, oricine este in ea.
google-analytics.com