Cautare

270 de rezultate pentru "licenta" (2.69 secunde)
Cosmote a semnat, marti, un acord pentru achizitia Telemobil, operatorul retelei Zapp, care detine o licenta 3G, tranzactia presupunand plata a 61 de milioane de euro pentru actiuni si preluarea de catre compania elena a unor datorii si alte obligatii financiare in valoare de 146 de milioane euro.
- licentierea depozitarilor care stocheaza semintele de cereale, leguminoase boabe, oleaginoase si alte seminte destinate consumului uman, animal, industrializarii si comercializarii Licenta de depozit se emite la solicitarea depozitarului de catre MAPDR Depozitele licentiate vor avea dreptul de a emite fiecarui fermier care aduce la depozit seminte de consum, la solicitarea acestuia, un certificat de depozit.
Grupul Schlomo detine New Kopel, care a intrat pe piata romaneasca in anul 2005 prin preluarea Union Motors, iar in mai 2006 a achizitionat licenta pentru Romania a companiei Sixt, una dintre cele mai mari firme germane specializate in servicii de inchiriere de autovehicule.
Un operator economic care intentioneaza sa organizeze doua sau mai multe jocuri de noroc este obligat sa solicite licenta pentru fiecare activitate.
Sonda este inclusa in licenta Kamenski in regiunea Saratov din Rusia. Sonda Lugovaya 1 a fost forata la o adancime de 3.
SC Sport Channel SRL a solicitat Consiliului National al Audiovizualului (CNA) o licenta audiovizuala prin satelit pentru Vox News, "o televiziune sociala si de stiri".
, acordarea de licenta de depozitare si comisiei de audit. Toate acestea au dus la cresterea consumului lunar de combustibil si la depasirea bugetului alocat.
Constantin Bordas este angajat tot in cadrul ARR, iar sotia lui, Elena Bordas, detine catedra Centrului de pregatire si formare in domeniul transportului rutier si lucreaza sub licenta in judetul Constanta.
Toate cele trei structuri, inclusiv FC Rapid, sunt executate silit de catre ANAF, astfel incat ne intrebam cum de a primit Rapidul licenta pentru a mai juca in Liga 1 de fotbal, existand deja mai multe cazuri de cluburi retrogradate din prima liga, pentru datorii mult mai mici.
studii universitare de licenta sau echivalente: artistice, umaniste, stiinte sociale sau jurnalistice; experienta in domeniul editorial al productiei de televiziune - minim 7 ani;
Televiziunea de stiri Vox News a primit licenta audiovizuala prin satelit de la Consiliul National al Audiovizualului (CNA) in sedinta din 18 august 2009.
"Initial, licenta se acorda pe o perioada de cinci ani, apoi au redus-o la trei ani, iar acum reprezentantii Ministerului Transporturilor s-au dus la firme mici din tara pentru a lua semnaturi in vederea reducerii la doi ani.
Grupul a primit licenta de jocuri de noroc in Malta, aflandu-se astfel in jurisdictia Uniunii Europene. NGG are, actualmente, aproximativ 150 de angajati.
Intr-un an in care multi dintre absolventii Universitatii "Spiru Haret" sunt obligati sa repete examenul de licenta, exista si situatii in care diplomele obtinute la aceasta institutie permit ocuparea unor functii importante.
Licenta audiovizuala a postului B1 apartine societatii News Television (Romania) SRL. Din grupul de presa din care face parte si B1, mai fac parte publicatiile Evenimentul zilei, Capital, Curierul National si Gazeta de Sud, precum si site-urile evz.ro, capital.ro, cinemas.ro, curierulnational.ro si gds.ro.
Licenta audiovizuala a postului B1 apartine societatii News Television (Romania) SRL. Din grupul de presa din care face parte si B1 mai fac parte publicatiile Evenimentul zilei, Capital, Curierul National si Gazeta de Sud, precum si site-urile evz.ro, capital.ro, cinemas.ro, curierulnational.ro si gds.ro.
Licenta audiovizuala a postului B1 apartine societatii News Television (Romania) SRL. Din grupul de presa din care face parte si B1 mai fac parte publicatiile Evenimentul zilei, Capital, Curierul National si Gazeta de Sud, precum si site-urile evz.ro, capital.ro, cinemas.ro, curierulnational.ro si gds.ro.
El este de parere ca, la rigoare, scriitorilor si jurnalistilor, li se mai pot permite cate "o licenta, o metafora, o exprimare mai buruienoasa".
Decizia de autorizare initiala a postului Realitatea TV fost data de CNA in 30 octombrie 2001, fapt pentru care licenta audiovizuala a postului Realitatea TV expira pe 30 octombrie 2010.
Trustul Adevarul Holding, controlat de omul de afaceri Dinu Patriciu, a solicitat Consiliului National al Audiovizualului (CNA) o licenta audiovizuala prin satelit pentru lansarea televiziunii generaliste Adevarul TV.
google-analytics.com