Cautare

270 de rezultate pentru "licenta" (2.84 secunde)
Detectiv in trei luni Un curs de initiere in profesia de detectiv particular a celor ce doresc sa se atesteze ori sa obtina licenta in profesie si care nu au lucrat in domeniul ordinii publice sau in sistemul de siguranta nationala este cel oferit de Scoala de detectivi particulari "Agatha Christie", care se deschide in Craiova, ca unul dintre centrele firmei MDM DET EUROCONSULT SRL, autorizata pentru initierea in profesia de detectiv particular.
Participarea la aceasta piata este voluntara si este permisa tuturor titularilor de licenta inregistrati ca participanti la PZU, producatori de energie electrica, furnizori si operatori de retea.
Opris a precizat insa ca BRM nu are licenta de la autoritatea de reglementare, dar ca o va primi daca o va cere si daca indeplineste conditiile.
CardAvantaj poate fi utilizat ca un card de credit obisnuit emis sub licenta MasterCard ce poate fi folosit la orice ATM sau POS ce are afisata sigla MasterCard.
Pana acum, ECO TIC este singura care a depus documentatiile necesare pentru a obtine licenta de colectare si reciclare a produselor de profil.
Referitor la arme, insa, deputatii europeni au insistat ca ele nu vor putea fi aduse la bord decat in conditii stricte de securitate si cu autorizatie acordata de statul ce acorda licenta de zbor a aeronavei in cauza.
in acest moment suntem in curs de a obtine licenta de patent si folosire pentru producerea altor produse pe baza de canepa in premiera pentru Romania - lapte si alte produse derivate din canepa", a precizat administratorul fabricii.
„Cheltuielile pentru închiderea si monitorizarea factorilor de mediu vor fi suportate de titularii de licenta, din surse proprii si din alocatiile bugetare ale Ministerului Economiei, începând de anul viitor“, au afirmat sursele citate.
„Cheltuielile pentru închiderea si monitorizarea factorilor de mediu vor fi suportate de titularii de licenta, din surse proprii si din alocatiile bugetare ale Ministerului Economiei, începând de anul viitor“, au afirmat sursele citate.
SC Construct Grup International a obtinut un credit de cinci milioane de dolari plus un depozit bancar de trei milioane de dolari, de la Banca Româna de Scont, iar în afacere a fost implicata si societatea de asigurare Astra, devenita partener al societatii care detinea licenta, „garantia“ fiind constituita de drepturile obtinute din exploatarea carierei de cuart.
Absolventii Facultatii de Management Turistic si Comercial Dimitrie Cantemir Constanta au promovat ieri examenul de licenta din sesiunea iulie 2007 cu rezultate foarte bune.
7 din 7 octombrie 2005 si din Licenta de distributie nr. 453 din 29 aprilie 2002, modificata prin Decizia Autoritatii Nationale de Reglementare in Domeniul Energiei nr.
Acordurile (liberalizarea cailor ferate, licenta europeana pentru conducatorii de tren si drepturile pasagerilor) au fost incheiate in iunie a.c., cand Consiliul a acceptat cerintele finale ale Parlamentului European.
Turistii trebuie sa studieze cu atentie ofertele pe care le primesc de la agentiile de turism, sa verifice daca acestea au licenta si sa aleaga agentii recunoscute pe piata, pentru a evita situatiile in care operatorii nu isi onoreaza contractele, avertizeaza reprezentanti din domeniu."Le recomandam oamenilor sa studieze cu atentie ofertele agentiilor si sa le priveasca realist.
"Este vorba despre un parteneriat pe care l-am incheiat cu Fundatia Erste, care este si actionar majoritar al companiei nou-infiintate, prin care se va aplica licenta.
Achizitionarea drepturilor de exploatare a unei inventii brevetate (prin contract de cesiune sau licenta), precum si licente software si sisteme TIC (una din aceste categorii sau o combinatie a acestora);
Documentul este emis, la cerere, de institutiile de învatamânt care acorda diploma de absolvire sau de licenta în original.Alt document care are rolul de a adauga informatii la cele deja incluse în certificatul oficial, facându-l mai usor de înteles, mai ales de catre angajatorii si institutiile din afara tarii de origine, este si Suplimentul Europass la Certificatul profesional.
achizitionarea drepturilor de exploatare a unei inventii brevetate (prin contract de cesiune sau licenta), precum si licente software si sisteme TIC“, se arata în comunicatul MCTI.
800 tone pe an, iar licenta pentru instalatia de brichetare cocs va fi furnizata de firma franceza Eurogglo care va asigura si ingineria de baza.
Pe de alta parte, Alenia deruleaza un contract cu MApN pentru sapte avioane Spartan, a caror livrare intarzie insa sa fie facuta pentru ca Alenia n-a obtinut inca licenta de export de la autoritatile italiene.
google-analytics.com