Cautare

270 de rezultate pentru "licenta" (3.41 secunde)
Realitatea TV, televiziune operata de Realitatea Media, s-a inchis, deoarece i-a expirat licenta. ... El are o licenta TV, pe o alta companie, numita Realitatea Plus, care emite din anul 2015.
Vezi, domnule, antrenorul Stelei nu are licenta. Nimeni nu se intreaba insa cum de au primit licenta unele cluburi care le permit unor gorile din tribuna sa manjeasca suporterii civilizati cu fecalele din toalete, trimitandu-i intr-un final inevitabil in fata televizoarelor.
Maghiarii vor sa preia licenta Hungarian Open, iar primarul Madridului ii pune bete in roate Incepand din 2017, turneul BRD Nastase-Tiriac Trophy (ATP 250) s-a mutat de la Bucuresti la Budapesta, devenind Hungarian Open (si fiind sponsorizat de Gazprom, companie de stat ruseasca care se afla sub sanctiuni adoptate de SUA), dupa pierderea avizului ISU de catre Terenul Central de la Arenele BNR.
Toate produsele FortiGate sunt comercializate fara restrictii de licenta, licenta acordandu-se per produs, indiferent de numarul de utilizatori, ceea ce face aceste produse si mai accesibile.
Toate produsele FortiGate sunt comercializate fara restrictii de licenta, licenta acordandu-se per produs, indiferent de numarul de utilizatori, ceea ce face aceste produse si mai accesibile.
Toate produsele FortiGate sunt comercializate fara restrictii de licenta, licenta acordandu-se per produs, indiferent de numarul de utilizatori, ceea ce face aceste produse si mai accesibile.
Toate produsele FortiGate sunt comercializate fara restrictii de licenta, licenta acordandu-se per produs, indiferent de numarul de utilizatori, ceea ce face aceste produse si mai accesibile.
Aceasta scoate în evidenta lupta fabricantilor de PC-uri cu Microsoft, pentru a convinge gigantul IT sa nu renunte la Windows XP, un sistem de operare pe care Microsoft ar vrea sa îl înlocuiasca cu Vista, care reprezinta o problema întrucât cere componente mai scumpe decât XP-ul, ceea ce s-ar reflecta în pretul laptopului.  Linux economiseste bani Linux este mai ieftin din mai multe motive, incluzând cerintele de hardware, pe lânga faptul ca nu trebuie platita licenta pentru sistemul de operare.
Tot continutul Wikipedia este acoperit de o licenta ce asigura oricui dreptul de a copia, modifica si redistribui continutul Wikipedia cu orice scop, chiar si comercial, cu singurele conditii de a oferi mai departe materialele sub aceeasi licenta si de a credita contribuitorii proiectului, respectiv Wikipedia, ca sursa.
Totusi mai vreau sa precizez un lucru si anume ca una din cele mai bune solutii ar fi aceea de a achizitiona un antivirus cu licenta care isi face treaba mult mai bine.
Microsoft renunta la pretul cerut pentru licenta sistemului de operare. ... Windows 10 poate fi instalat gratuit (cu licenta valabila timp de un an) pe orice computer sau laptop care putea rula deja 8.1.
Nota personala Mi-a publicat primele mele poezii in SLAST, incluse apoi in volumul Steaua ranita, care a primit premiul pentru debut al Uniunii Scriitorilor .Un capitol al lucrarii mele de licenta (Fluxul informatiei in publicistica de agentie) l-am realizat printr-o documentare cu ajutorul lui Lucian Avramescu, si se refera la prima agentie de presa cu capital privat din Romania - A.M.
1/2011, studentii inmatriculati la forma de invatamant cu frecventa - licenta, master, doctorat - in institutiile de invatamant superior acreditate, indiferent de varsta, beneficiaza de gratuitate la transportul feroviar intern, se precizeaza in actul normativ mentionat.
Acest clasament al celor de la UniRank a tinut cont de mai multe criterii cum ar fi acreditarea facultatilor, existenta in oferta educationala de cel putin patru ani a programelor de licenta si master, oferirea unor cursuri in format cu frecventa sau la distanta.
Studentul Roman al Anului din Strainatate - Studentul Roman al Anului din America de Nord - Nivel Postuniversitar (doctorat si post-doctorat) - Studentul Roman al Anului din Europa - Nivel Universitar (licenta si masterat) - Studentul Roman al Anului din Europa - Nivel Postuniversitar (doctorat si post-doctorat) - Studentul Roman al Anului din America de Nord - Nivel Universitar (licenta si masterat) - Studentul Roman al Anului de pe alte Continente (America de Sud, Asia, Africa, Australia) - Studentul Roman al Anului din cadrul ERASMUS - Studentul Anului in Romania - Premiul Special in Arte (Text:
FCSB nu are inca antrenor cu licenta Pro. S-a vehiculat numele lui Mihai Pintilii. Fostul jucator al ros-albastrilor nu indeplineste criteriile pentru a putea fi principal.
Cu aceasta ocazie, au fost verificate un 27 de societati comerciale, fiind identificati 19 conducatori auto ce nu eliberasera bilete pentru calatori, dar au incasat contravaloarea calatoriei persoanelor aflate in microbuze, in acest sens fiind confiscata suma de 5.200 de lei, fiind depistate si trei microbuze care circulau pe drumurile publice fara a detine licenta de transport persoane.
Cei care doresc sa se inscrie la concurs trebuie sa stie ca studiile superioare de lunga durata cu diploma de licenta sau adeverinta care sa ateste terminarea studiilor sunt obligatorii, la fel si cunostintele de limba straina de circulatie internationala, respectiv cele de operare PC.
De aceea, in ultimii patru ani, acest traseu a generat numeroase conflicte intre pretendentii la licenta de traseu, incriminari reciproce si chiar procese, dintre care unele se mai afla si in prezent pe rol.
• 12 dec 2008 - MAE se declara surprins si preocupat de refuzul autoritatilor din R.Moldova de a prelungi licenta postului Pro TV Chisinau, apreciind ca masura face parte dintr-o serie de actiuni destinate sa ingradeasca libertatea de exprimare in R.Moldova, in contextul apropierii alegerilor parlamentare din 2009.
google-analytics.com