Cautare

270 de rezultate pentru "licenta" (3.91 secunde)
Operatorii de transport rutier public vor primi licenta necesara doar daca indeplinesc o serie de conditii, precum posesia a 9.000 de euro pentru primul autovechiul si de 5.000 de euro pentru fiecare dintre celelalte autovehicule, a decis Guvernul printr-o ordonanta de urgenta.
Agentia va putea retrage, suspenda sau anula, dupa caz, in baza constatarilor si propunerilor organelor de control si gestionarilor resurselor acvatice vii, licenta de pescuit, licenta de acvacultura, autorizatia de pescuit sau permisul de pescuit.
De altfel, ßeres nu s-a aratat prea cunoscator nici in ceea ce priveste drepturile de licenta asupra marcii produse la uzina din Banie. El declara pe la sfarsitul anului trecut ba ca fabrica mai are licenta de productie doar pana in octombrie 2005, ba pana in ianuarie 2006.
In plus, au fost intocmite doua dosare penale impotriva unor persoane care au desfasurat activitati de paza fara licenta si pentru montarea sistemelor de alarma fara licenta", a adaugat Stoian.
Daewoo Automobile Craiova continua sa produca automobile sub licenta, in ciuda zvonurilor care circulau in urma cu cateva luni, ca activitatea lor se va intrerupe.
Pentru a putea opera, o agentie are nevoie de licenta de turism, acordata in urma unei verificari prealabile de o echipa de la Ministerul Turismului. Daca firma indeplineste toate conditiile necesare, obtine licenta si apoi isi incepe activitatea.
Trebuie spus ca incepand cu 1 ianuarie 1993 orice operator de transport care doreste sa efectueze transporturi rutiere intre statele membre trebuie sa detina o asa-numita licenta comunitara, eliberata de statul unde este stabilit.
Cristiana Bigan, directorul executiv al OJPC, ne-a comunicat ca inspectorii au verificat legalitatea functionarii agentului economic (inclusiv licenta emisa de ANRSC privind prestarea serviciului public de salubrizare). Astfel, la o unitate din Salonta nu a existat aceasta licenta, unitatea fiind sanctionata.
Aceasta pentru ca nu va mai fi scutita de la plata unor taxe precum cea de licenta si de timbru social, ne-a declarat Daniel Smeada, presedintele Asociatiei Organizatorilor de Pariuri din Romania.
De asemenea s-a verificat daca intreaga cantitate de produse fabricate este trecuta in evidenta contabila, daca producatorii detin licenta de fabricatie, precum si daca magazinele in care se comercializeaza painea si produsele de panificatie sunt dotate cu case de marcat fiscale si daca acestea sunt utilizate.
Potrivit lui Gabudeanu, chiar daca proiectul va primi aviz favorabil, investitia nu va putea fi initiata decat dupa ce licenta va fi reactualizata, ceea ce inseamna o perioada de pana la sase luni.
Taxa de licenta pentru acordarea dreptului de utilizare a frecventelor radio in benzile de frecvente 3600-3657 MHz si 3700-3757 MHz este egala cu echivalentul in lei a 7.500.000 euro.
Imediat ce vom primi licenta, vom incepe construirea retelei bazate pe tehnologia CDMA si vom lansa noile servicii cat mai repede posibil.
Povestea automobilelor Dacia incepe in 1966 cand conducerea de la Bucuresti a ales compania Renault pentru a produce un autoturism autohton sub licenta straina.
Conform proiectului, taxa pentru eliberarea licentei de depozit se va percepe pentru fiecare licenta solicitata de catre depozitar.
Televiziunea de stiri Vox News a primit, marti, licenta audiovizuala de la Consiliul National al Audiovizualului (CNA) si se va lansa pana la sfarsitul anului, dupa cum a anuntat, in sedinta CNA, directorul postului, Emil Jascau.
Consiliul National al Audiovizualului (CNA) nu a acordat licenta primei si singurei televiziuni cu tematica erotica in limba romana din Romania.
Pentru a putea avea propria licenta de televiziune, Sebastian Ghita a cumparat recent firma care detine postul RTV din Targu Jiu.
El a spus apoi, la B1 TV, ca a devenit astfel actionar cu 20% la Realitatea TV si la OTV, iar intr-un interviu pentru HotNews.ro arata ca tranzactia cu Ocram Televiziune, care opereaza licenta OTV, "a fost realizata printr-o firma care apartine PSV Company.
Acum lasam Hollywood-ul si sarim in microbuzul de Bucuresti. CNA a ridicat licenta de emisie postului detinut de Dan Diaconescu. Avem doua tipuri de reactii:
google-analytics.com