Cautare

270 de rezultate pentru "licenta" (3.54 secunde)
"Am propus schimbarea pentru ca suntem nemultumiti de prestatia sa, in sensul ca nu s-a ocupat sa obtina licenta in timp util si abia cand era prea tarziu a venit sa spuna ca nu poate lua licenta si trebuie modificata forma de organizare a Salubritatii.
"Am propus schimbarea pentru ca suntem nemultumiti de prestatia sa, in sensul ca nu s-a ocupat sa obtina licenta in timp util si abia cand era prea tarziu a venit sa spuna ca nu poate lua licenta si trebuie modificata forma de organizare a Salubritatii.
Ingrijorator este faptul ca si cei cu venituri substantiale nu-si achizitioneaza produse software cu licenta. Astfel, doar un procent de 5% dintre patronii de Internet-café din tara noastra detin licenta pentru programele si jocurile care, in esenta, fac obiectul afacerii lor.
Conform unui proiect de lege propus de Finante, Loteria Romana va avea monopol pe organizarea si exploatarea jocurilor de noroc tip loto si a jocurilor de tip pariu sportiv, pentru care va fi scutita in continuare de la plata taxei de autorizatie si de licenta.
Cu toate acestea, potrivit proiectului de lege, Loteria Romana va avea monopol pe organizarea si exploatarea jocurilor de noroc tip loto si a jocurilor de tip pariu sportiv, pentru care va fi scutita, in continuare, de la plata taxei de autorizatie si de licenta.
Comisia Europeana a aprobat cererea pentru licenta de import depusa de o singura fabrica de zahar din cele sase care doresc sa importe zahar in acest an, dar numele ei este confidential, potrivit datelor furnizate de Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) pentru NewsIn.
Pe baza noii legi a energiei electrice, care va intra in vigoare la 23 februarie, efectuarea tranzactiilor cu energie va putea fi realizata doar de bursele care au licenta. In acest sens, BRM a solicitat ANRE sa-i acorde licenta de bursa de energie.
"Participarea este deschisa pentru titularii de licenta de producere si titularii de licenta de furnizare a energiei electrice, inclusiv marii consumatori industriali care detin licenta de furnizare", potrivit OPCOM.
"Datorita acestui fapt consideram ca a fost incalcat articolul 57 din Legea Audiovizualului, alineatul 1 litera b, iar acestui post i se poate suspenda licenta.
Gazarii au luat licenta, dar vor afla abia maine, dupa sedinta Comitetului Executiv, daca vor promova in Liga I direct de pe locul trei sau daca vor sustine un meci de baraj cu FCM Targu Mures Formatia olteana Gaz Metan Severin si-a asigurat locul trei in seria a doua din liga secunda si, beneficiind de decizia Timisoarei (locul doi) de a-si retrage licenta, ar trebui sa promoveze in Liga I, conform regulamentului FRF in vigoare.
Romtelecom va fi noul operator de telefonie mobila din România, fiind desemnat saptamâna trecuta drept câstigator al licitatiei pentru noua licenta de comunicatii mobile, informeaza organizatorul licitatiei, Autoritatea Nationala pentru Reglementare în Comunicatii si Tehnologia Informatiei (ANRCTI).Printre firmele care au pierdut aceasta licitatie se afla si Compania Nationala Posta Româna.„Pentru ca acordarea acestei licente a stârnit numeroase controverse, ANRCTI va controla cu atentie îndeplinirea conditiilor din licenta si respectarea obligatiilor asumate.
Interesul grecilor pentru Zapp vizeaza licenta 3G a operatorului.
Mihai Pintilii (38 de ani) este cel care se ocupa de pregatirea echipei FCSB, chiar daca nu detine licenta de antrenor. Sorin Cartu, presedintele Universitatii Craiova, a marturisit ca nu ar numi niciodata un antrenor fara licenta la formatia din Banie.
Viilor, unde s-a constatat faptul ca, in spatiile in care functioneaza diverse societati al carui obiect de activitate il reprezinta comertul cu amanuntul si alimentatie publica, in incaperi separate functioneaza aparate de jocuri fara licenta.
- La punctul de lucru al unei societati comerciale, s-a constatat ca in incinta era difuzata muzica in scop ambiental fara a fi detinuta licenta din partea organismelor de gestiune colectiva a drepturilor de autor si drepturilor conexe pe teritoriul Romaniei, iar calculatorul folosit la difuzarea acesteia avea instalat un sistem de operare pentru care administratorul societatii nu detine licenta;
"Daca nu platea, nu primea licenta de fotbal. ... "Daca nu platea, nu primea licenta de fotbal. Protocolul acela nu are nici o valoare juridica.
In luna decembrie, RAJA Constanta a reusit sa obtina Licenta de operare clasa I, fiind singura Regie din tara care are aceasta licenta.
Sigur, multi dintre ei, profesori, profesori universitari si chiar academicieni au diplome de licenta, de terminare a unei facultati umanistice a anilor 50, dar ce se intampla, ce nu se invata si mai ales ce se recomanda, ce se interzicea drastic 0 ca sa nu zic ce se calomnia, ce se murdarea si ce se injura de-⁠a dreptul in acei ani in aceste inalte institutii de formare a tinerilor?
Senatorul PSD Serban Valeca a sustinut in Senat o declaratie politica intitulata "Licenta portocalie de amputari en-gros expira", pe care o puteti citi in continuare.
In cazul in care pe viitor vor apare prea multe cereri in acest sens, vor avea prioritate stagiarii care au obtinut cele mai mari note la licenta, precum si la admiterea in Barou.
google-analytics.com