Cautare

582 de rezultate pentru "laurentiu coca" (3.50 secunde)
Fostii OTV-isti Claudiu Bogdan si Cristina Coca au fost fortati sa renunte la privilegii. Dupa inchiderea postului OTV al lui Dan Diaconescu, Claudiu Bogdan si Cristina Coca, care realizau aici matinalul, simpaticii prezentatori nu si-au mai gasit un loc de munca pe placul lor.
Intr-un oras atat de mare precum Bucurestiul, sansele ca o femeie sa isi gaseasca un loc de munca, mai ales in domeniul serviciilor, este foarte mare si atunci este bine ca ea sa fie inarmata cu aceste competențe de orientare catre client, pentru ca ele vor face cu adevarat diferenta in fata angajatorilor", declara Cristina Coca, expertul activitatilor de instruire din cadrul proiectului "Trei generatii pentru maine".
Senatorul PSD de Valcea, Laurentiu Florian Coca (foto), a sustinut o declaratie politica in Senat, intitulata "Coeziunea sociala - cea mai buna politica pe timp de criza", pe care o puteti citi in continuare.
Organizatia PSD Galati a trimis la Valcea pentru oamenii afectati de inundatii 45 de tone de grau, a declarat, pentru AGERPRES, senatorul valcean social-democrat Laurentiu Coca. ... Domnul Saghian nu a uitat gestul nostru de anul trecut cand Valcea a sarit in ajutorul galatenilor loviti de probleme" a declarat Coca.
Deputatul PD Laurentiu Mironescu si-a inaugurat, in cursul zilei de ieri, cabinetul parlamentar de pe raza circumscriptiei electorale pe care o reprezinta. In acest context, Laurentiu Mironescu a mentionat ca obtinerea spatiului se datoreaza, intr-o oarecare masura, bunavointei Primariei municipiului Constanta.
In cursul zilei de ieri, la sediul Companiei Nationale Administratia Porturilor Maritime Constanta a avut loc o conferinta de presa la care au participat, alaturi de directorul general al CN APMC, Mircea Banias, respectiv directorul Vicentiu Petrescu, si deputatul PD Laurentiu Mironescu.
deputat Laurentiu Mironescu a afirmat ca la Constanta se practica cel mai scump tarif la gunoi. ... Si seria recomandarilor facute deputatului Partidului Democrat, Laurentiu Mironescu nu s-a oprit aici. ... La fel de revoltat impotriva deputatului Laurentiu Mironescu s-a aratat si deputatul PSD Alexandru Mazare.
Presedintele Organizatiei Municipale a PD Constanta, deputatul Laurentiu Mironescu este convins ca ce se petrece in acest moment pe scena politica din Romania este "o consecinta a dorintei premierului de a ramane in functie, cu orice pret".
Grupul PDL, prin vocea consilierului Stefan Stoica, le-a cerut ieri socoteala celor de la PNL pentru ca l-au desemnat vicepresedinte al CJ pe probleme economice pe Laurentiu Ivanovici, fost director al Camerei Agricole Dolj, dar si fost "trecator"
In perioada august 2005 - iunie 2008, departamentul a luat amploare, astfel ca s-a infiintat firma propriu-zisa", a declarat Laurentiu Ilie-Mare, managerul Helmat. ... Anual, s-a inregistrat o dublare atat a activitatii, cat si a clientilor si a stocurilor existente", a precizat Laurentiu Ilie-Mare.
Laurentiu Reghecampf. ... Mihai Tenea) - Cu peste 50.000 de suporteri stelisti in tribunele de pe Arena Nationala totul e posibil, a anuntat antrenorul Stelei, Laurentiu Reghecampf, inainte de meciul cu Manchester City. ... Dar Laurentiu Reghecampf asteapta o minune. Laurentiu Reghecampf, antrenor Steaua:
Academicianul Laurentiu Popescu, parintele telocitelor, a incetat din viata (Autoare:
Dupa ce Laurentiu Reghecampf a iesit public si a facut declaratii cu privire la despartirea de Anamaria Prodan si despre relatia cu amanta, Corina Caciuc, Anamaria Prodan Reghecampf spune si ea lucrurilor pe nume.
Coca-Cola, de doua ori mai scumpa decat petrolul Directorul unei companii petroliere din Italia, citat de Mediafax, sustine ca nivelul de 60 de dolari pe barilul de petrol nu este foarte ridicat, intrucat valoreaza cat jumatate de baril de Coca-Cola.
Potrivit Mediafax, principalii imbuteliatori de bauturi racoritoare de pe piata romaneasca, Coca-Cola HBC Romania, Quadrant Amroq Beverages si European Drinks, au raportat in 2006 afaceri cumulate de aproape 668 de milioane de euro, in avans cu 24% fata de vanzarile din 2005.
Nu suntem Coca-Cola, sa vindem în fiecare zi, ci avem o structura de productie diferita", s-a justificat si managerul companiei, Anatolie Boldisor. ... Nu suntem Coca-Cola, sa vindem în fiecare zi, ci avem o structura de productie diferita".
Nu suntem Coca-Cola, sa vindem în fiecare zi, ci avem o structura de productie diferita", s-a justificat si managerul companiei, Anatolie Boldisor. ... Nu suntem Coca-Cola, sa vindem în fiecare zi, ci avem o structura de productie diferita".
Oferim celor mai dinamici 5 participanti coduri de inscriere in programul IQads Kadett, primul program de identificare, selectare si formare a tinerilor cu potential pentru o cariera in industria de marketing si comunicare, program sustinut de Coca-Cola HBC Romania si dezvoltat de IQAds Kadett.
Echipa nationala a Romaniei se mentine pe locul 45, cu 603 de puncte, in clasamentul FIFA-Coca Cola pe luna aprilie, dat publicitatii, miercuri, pe site-ul oficial al forului fotbalistic mondial. ... Urmatorul clasament FIFA Coca-Cola va fi dat publicitatii la 6 iunie.
RAYMOND LOEWY a creat celebrele logo-uri Shell, Exxon, TWA, BP, dar si automatele de Coca-Cola, pachetul de Lucky Strike, frigiderele Coldspot si designul pentru mai multe locomotive.
google-analytics.com