Cautare

581 de rezultate pentru "laurentiu coca" (2.66 secunde)
Campania promotionala "Sarbatoreste Finala Mondialului cu mii de premii!", organizata de Coca-Cola HBC, inceputa pe 17 mai 2010, se desfasoara simultan, timp de doua luni, pe teritoriile Romaniei si Republicii Moldova.
Senatorul Laurentiu Coca a sustinut o declaratie politica intitulata "Calculele aritmetice liberale dau si cu virgula si cu minus!", pe care o puteti citi in continuare.
Vocea Valcii din 28.10.2010 informeaza ca senatorul de Valcea, Laurentiu Coca (foto), acuza guvernantii de distribuirea fondurilor pe criterii politice. Cititi in continuare argumentele senatorului Coca, in articolul Claudiei Stanciu.
Senatorul PSD Laurentiu Coca:
Presedintele Boliviei, Evo Morales (foto), a mestecat o frunza de coca in fata ministrilor celor 53 de state din Comisia antistupefiante a ONU, reunite la Viena ieri, pentru a-si sustine cererea de retragere a acesteia de pe lista cu substante interzise.
Coca-Cola HBC va transfera liniile de productie ale fabricii din Iasi in Republica Moldova si productia din Floreni, judetul Suceava, la unitatea invecinata, din Poiana Negri, a anuntat, joi, compania.
Papa Francisc vrea sa mestece frunze de coca Suveranul Pontif Papa Francisc a anuntat ca va mesteca frunze de coca in timpul vizitei sale in Bolivia.
Ce se va face cu banii acestia WWF si Coca-Cola anunta lansarea unui parteneriat ambitios, care are ca obiectiv refacerea si conservarea unor zone umede si lunci inundabile din lungul Dunarii si al afluentilor sai pana in anul 2020.
Interes pentru cetateni" este titlul unui articol despre senatorul Laurentiu Coca, pe care il puteti citi in continuare. "Senatorul PSD Laurentiu Coca este unul dintre cei mai transparenti parlamentari valceni, daca nu chiar singurul.
Ca o recunoastere a activitătii depuse in Comisia de Munca din Senat, parlamentarul valcean Coca a reprezentat Romania in Ungaria .
Senatorul Coca reclama falimentul din agricultura romaneasca Senatorul PSD Laurentiu Coca condamna Guvernul Boc pentru distrugerea agriculturii din Romania.
Sub genericul campaniei "Mandru sa fii roman", in Jurnalul National a aparut un articol despre o personalitate marcanta a medicinei romanesti, academicianul Laurentiu Mircea Popescu, descoperitorul telocitelor, articol din care puteti citi in continuare a doua parte.
Prezentat de Ciuc Premium si Coca-Cola si sustinut de Vodafone, B’ESTFEST Summer Camp se va desfasura in weekend-ul 5-7 iulie, in aer liber, in acelasi B’ESTFEST Park din Bucuresti-Tunari. ... Vineri, 5 iulie, pe scena Ciuc Premium vor urca Texas, The Heavy, Vama si Madddog, pe Coca-Cola Stage:
BPJ-ul a mai discutat, pe langa subiectul Ionel Manafu, si "neobrazarea" Organizatiei Municipale, mai exact a presedintelui acesteia, deputatul Laurentiu Mironescu, de a solicita sefilor de institutii deconcentrate din judetul Constanta rapoarte de activitate, dupa cum au declarat, pentru "Replica", surse judetene.
Candidatul Partidului Democrat pentru Primaria municipiului Constanta va fi Laurentiu Mironescu, sustine chiar deputatul democrat. ... Desi admite ca sondajul PD la nivel de municipiu este gata, deputatul Laurentiu Mironescu este extrem de secretos in ceea ce priveste procentele, sustinand ca importante sunt datele cercetarii referitoare la asteptarile constantenilor.
Fostul director al Complexului Energetic (CE) de la Rovinari, Laurentiu Ciurel, acuza politizarea excesiva a managementului celor doua Complexuri Energetice de la Rovinari si Turceni, care ar fi condus la diminuarea drastica a profitului si chiar la aparitia pierderilor.
Senatorul social-democrat Coca Florian Laurentiu a declarat, la o intrunire electorala in orasul minier Berbesti, ca scorul electoral pe care PSD il va obtine in judetul Valcea, pe 25 mai, va fi intre 47% si 52%.
Coca-Cola HBC Romania va inchide, la jumatatea lunii noiembrie, fabrica de la Sacadat, pentru eficientizarea activitatii, iar angajatii vor primi salarii compensatorii, a anuntat luni producatorul. "Coca-Cola HBC Romania anunta consolidarea capacitatii de productie in fabricile din Iasi, Timisoara, Ploiesti si Dorna, hotarind inchiderea fabricii din Oradea.
Coca este una framantata. ... Incepe sa adaugi faina, pana se intareste coca. ... Dupa ce se intareste coca, incepe sa incorporezi uleiul. ... Dupa ce a crescut, incepe sa rupi din coca bucatele, cam cat un mar.
Contestatiile rasarite din senin la adresa corectitudinii alegerilor pentru functia de presedinte al Organizatiei Municipale a PD Constanta, castigate de deputatul Laurentiu Mironescu au fost solutionate. Din cate au declarat democratii, verdictul de la Bucuresti este favorabil lui Laurentiu Mironescu.
google-analytics.com