Cautare

611 de rezultate pentru "lapte" (2.68 secunde)
El a apreciat ca administrare ineficienta poate fi si faptul ca intr-un spital sau intr-o gradinita de copii nu se cumpara suficient lapte sau cu o suma de bani s-a cumparat mai putin lapte decat ar fi trebuit.
- Lapte de grau germinat. ... Se poate prepara un delicios lapte vegetal folosind graul incoltit. In paharul se pun 3-4 linguri de grau germinat, 1 lingura miere, 1/2 mar (optional) si o cana apa calda.
"Nu va promit ca voi aduce lapte si miere" Targurile din judet au dat nastere la paradoxuri, cum ar fi cazul galatenilor care sunt nevoiti sa se deplaseze in localitatile unde functioneaza acestea, intrucat isi pot vinde produsele la preturi ceva mai bune decat la oras.
Masura europeana vine sa intregeasca schema de ajutor reprezentata de programul "Laptele si cornul", iar noua schema de finantare din partea UE va acoperi o gama mai larga de produse lactate, de la laptele de baut traditional, la branzeturi, inclusiv anumite produse din lapte fermentat, simple sau cu fructe, cum ar fi iaurtul, laptele batut, chefirul etc.
Lapte si corn peste numarul de elevi Alta problema descoperita de controlorii financiari privea decontarea la tarife mai mari decat cele negociate a lucrarilor de intretinere si reparare a drumurilor judetene, efectuate de SC Lucrari Drumuri si Poduri.
Romania este capabila sa adopte o strategie pe termen mediu (2020) si lung (2030) care sa cuprinda masuri de restructurare si politici orizontale care se aplica intr-un orizont mare de timp (in domeniul funciar, fiscal, socio-profesional, organizarii teritoriului rural si a serviciilor pentru populatia rurala) și politicile sectoriale (cereale, lapte, carne, legume-fructe, viticultura etc.) a caror perioada de derulare se poate suprapune cu cea a programului de dezvoltare rurala (2014-2020) prin care se poate aloca sprijin si finanta investitiile necesare.
Hayssam ne-aduce noua carne, lapte, branza, oua? ... Nu, Hayssam nu aduce nimanui carne, lapte, branza, oua, salarii si pensii, locuri de munca, infrastructuri.
De asemenea, vor fi reglementate si pietele pentru carne de porc, carne de pasare, oua, carne de bovine, carne, lapte, lana, lapte, plante textile, plante medicinale si aromatice, tutun, flori si plante ornamentale.
Mai sint probleme la colectare S-a dovedit insa ca in prezent nu societatile de prelucrare reprezinta problema, ci mai degraba producatorii de lapte, al caror produs este colectat in conditii de multe ori improprii.
In ceea ce priveste fabricile de procesare de lapte si carne, acestea se vor restructura în continuare. Astfel, de la începutul acestui an, aproximativ 300 de unitati de procesare de lapte si carne au fost închise de Autoritatea Nationala Sanitar-Veterinara.
circa trei kilograme de rosii sau sase litri de lapte sau aproape sase kilograme de mere, un kilogram de castraveti sau 11 kilograme de cartofi etc.
Pe 20 ianuarie 2006 existau 1.103 unitati procesatoare de produse de origine animala - carne rosie, lapte, pasare, peste - doar 94 respectau conditiile impuse de legislatia comunitara, adica cele din categoria A.
Cu toate ca unii oameni politici din Olanda nu ne prea vor in Europa unita, fermierii din tara morilor de vant sunt interesati sa investeasca in fermele de vaci de lapte si in cele de porci din Romania prin intermediul programului Sapard, potrivit Ministerului Agriculturii.
Conform deciziei luate de Executiv, sprijinul financiar pentru achizitionarea unui grup individual de muls, generator de curent electric cu putere pana la 5kw, motocositoare si tocatori pentru furaje va fi acordat si producatorii agricoli care detin doua hectare de teren agricol si minimum trei vaci de lapte ori 15 oi sau capre.
Alta masura luata de executiv vizeaza acordarea de ajutoare umanitare, in valoare de 35 de milioane RON (350 de miliarde de lei vechi), populatiei sinistrate din zonele afectate de inundatii constand in apa minerala, lapte praf si produse de stricta necesitate.
"Desi in sectorul zootehnic s-a reusit in ultimii ani stoparea declinului, sansele cele mai mari de supravietuire le au fermele de crestere a pasarilor si mai putin cele de crestere a vacilor de lapte sau a porcilor", a spus Petre Niculae, sef serviciu in MAPDR.
Gheorghe Flutur, ministrul Agriculturii, a anuntat ca producatorii de lapte vor primi subventii diferentiate in functie de calitatea produselor, in conditiile in care doar 15% din laptele romanesc este la nivel european. Flutur a discutat in Consiliul Laptelui oportunitatea acordarii unui sprijin diferentiat producatorilor de lapte, dupa calitatea acestuia.
carne (numai abatoare noi si modernizari), legume, fructe si cartofi, vin, cereale, lapte si produse lactate; ... culturi de camp, horticultura, viticultura, pomicultura, sere, ferme de vaci de lapte/bivolite, crestere si ingrasare de taurine, ferme de oi/capre, ingrasatorii de berbecuti, ferme de porci si ferme de pasari.
Animalele achizitionate de catre fermierii romani vor trebui confirmate prin certificate de origine si sa indeplineasca unele cerinte minime de performanta privind cantitatea de lapte.
Asta, pentru ca taranii primesc subventia de la stat, care poate ajunge si la 50% din pretul de achizitie, doar daca pot dovedi ca animalele sunt de vita nobila, iar productia de lapte si carne este una record.
google-analytics.com