Cautare

611 de rezultate pentru "lapte" (2.62 secunde)
Agricultorii ar putea beneficia de fonduri suplimentare, prin programul „Fermierul 2“, finantat prin SAPARD, sumele urmând sa fie destinate investitiilor în fermele de crestere a animalelor de lapte si în silozurile pentru cereale.
Tot mai putine vaci si oi in judetul Olt In 2007, in Olt existau 34.800 de vaci de lapte.
Fabrica greceasca de lapte, la Halchiu Producatorul elen de lactate Olympus, prezent in Romania din 1999, a deschis o fabrica in localitatea Halchiu din judetul Brasov, in urma unei investitii de 55 milioane euro.
iaur (120 tone/zi) si lapte (PET: ... In urmatoarele doua luni, noi produse au fost lansate pe piata, toate sub brandul Oly (lapte de consum, lapte UHT la 1,5 litri, smantana).
Ferma, situata la 20 de kilometri de Bucuresti, la Adunatii Copaceni, avea 1200 de vaci de lapte, care asigurau un sfert din productia necesara fabricii de lactate de la Popesti Leordeni.
Primii copii care au vizitat ieri fabrica se asteptau sa vada pe liniile de productie o marmota care sa amestece intr-o oala mare cu lapte. ... Micutii credeau, in prima faza, ca vor vedea in fabrica marmota care amesteca intr-un cazan mare cu lapte, pentru a produce inghetata.
Specialistii spun ca daca refuzi sa folosesti o crema sau lotiune speciala dupa soare si vrei neaparat sa aplici remedii naturiste, cel mai bun este o compresa cu lapte rece. ... Laptele rece racoreste si hidrateaza, iar proteinele din lapte si faptul ca este alcalin, nu acid, calmeaza iritatia.
Incepe ziua cu un bol de grau integral sau alte cereale si lapte degresat, plus doua linguri cu afine, o banana mica si un pahar mic de suc proaspat de portocale, indoit cu apa minerala. Pana la serviciu te poti delecta cu o cafea cu zahar si lapte.
Doctorul stomatolog Cosmin Ulman precizeaza ca "pierderea precoce a unui dinte de lapte sau intarzierea eruptiei unui dinte definitiv (un urma unei infectii) determina inghesuiri ale dintilor". ... In mod normal, dintii de lapte incep sa apara dupa primele 5-7 luni de viata.
banane, lapte, scortisoara. ... Adaugi 100 ml de lapte, iar cand amestecul e gata - o jumatate de lingurita de scortisoara macinata.
In absenta acestei strategii, autoritatile judetene si locale nu vor mai putea face cereri de finantare din fondurile europene alocate, in conditiile in care Romania s-a situat in 2012 pe locul 4 din 26 de state din punct de vedere al absorbtiei de fonduri pe programul de lapte scolar.
Beau multe milk-shake-uri facute cu lapte de curmale sau lapte de migdale raw vegan. ... Mai beau si milk shake din lapte de chia si mananc salate cu tot felul de seminte!
Geanta alba din piele se va curayta cu ajutorul unei cepe, apoi se va improspata cu niste lapte in care s-a adaugat un albus batut.
spartura de soia, srot de soia, faina de soia degresata, amidon din porumb, ou praf, pudra de albus de ou, fibre de cartofi, zer praf, otet din vin, faina de orz, lapte praf, gluten din grau, ulei de palmier, ulei de rapita, enzime, drojdie comprimata, faina de porumb, gris de grau, pudra de zer, conservanti, coloranti, agenti de ingrosare, agenti de umezire, emulsifianti, corectori de aciditate, stabilizatori.
- A venit odata o femeie la un control la noi, cu copilul de 6 luni si avea in mana un biberon cu ceea ce parea a fi lapte cu cacao.
Asa am aflat ca populara cafea cu lapte (caffe latte) contine apa, zahar, pudra de lapte (lapte praf semidegresat 1,5%, zer praf, lactoza), cafea solubila (3,3%) si urme de soia.
Se asociaza cu apa sau suc de portocale, vitamina C favorizand absorbtia, dar nu cu lapte, calciul blocand-o. ... Din acelasi motiv, nu iti lua suplimentul cu lapte, care este bogat in calciu. Bea insa lapte intre mese.
Ele nu contin minerale importante (magneziu, calciu) si nici grasimile si proteinele care sunt prezente in lapte. ... Hidratarea poate fi asigurata prin lapte sau apa, in timp ce necesarul de vitamine poate fi asigurat prin consumul de legume si fructe intregi.
Alianta, cea care combatuse ideea de „Cornulet si lapte” i-a mai acordat acestui program, prin Guvernul Tariceanu, spre „multumirea”, „indestularea” si „fericirea” nationala, 700 de lei vechi (adica 7 bani) in plus.
Vreau sa va atrag atentia ca agricultura nu se face pe asfalt, cetatenii straini care vin in Romania vin sa aduca valuta si nu sa ne ia si sa ne povesteasca ca a plouat si nu a mers agricultura anul asta si mai au nevoie de subventii, iar in Comunitatea Europeana, cand o sa intram, n-o sa ne aduca comunitatea lapte si miere.
google-analytics.com