Cautare

611 de rezultate pentru "lapte" (8.48 secunde)
In Gasconia, mamaliga este cunoscuta drept la cruchade si se pregateste cu lapte si rom. ... Se mananca si la mic dejun, cu lapte rece, zahar si unt. ... Mai exista o versiune numita muscnijk, cu unt, lapte si cafea.
Programul Lapte Corn pare sa fi fost gandit mai mult pentru bunastarea unor firme controlate de diversi mahari decat pentru copiii ai caror parinti nu au de unde sa scoata zilnic din buzunar zece mii de lei pentru pachet.
Programul Lapte Corn pare sa fi fost gandit mai mult pentru bunastarea unor firme controlate de diversi mahari decat pentru copiii ai caror parinti nu au de unde sa scoata zilnic din buzunar zece mii de lei pentru pachet.
Programul Lapte Corn pare sa fi fost gandit mai mult pentru bunastarea unor firme controlate de diversi mahari decat pentru copiii ai caror parinti nu au de unde sa scoata zilnic din buzunar zece mii de lei pentru pachet.
Acesta a afirmat ca pe segmentul de lapte praf si unt preturile vor stagna, in timp ce in sectorul produselor lactate proaspete se vor inregistra scumpiri in primele luni din 2007, cand piata va fi invadata de produse din afara.
Comisia Europeana (CE) ar putea suplimenta cu 100.000 de tone cota de lapte alocata acestor fermieri.
Ei manânca lunar cu 24% mai multa pâine decât restul românilor.Potrivit datelor statistice, în trimestrul al doilea al acestui an, românii au consumat lunar în medie aproape 9,4 kg de pâine si produse de franzelarie, 3,97 kg de carne si preparate din carne, cam 6,2 litri de lapte, 3,48 kg de cartofi, peste 6,7 kg de legume si conserve din legume în echivalent legume proaspete si 2,5 kg de fructe.
Conform unor informatii date publicitatii de catre Institutul National de Statistica (INS) cantitatea de lapte de vaca adunata de la exploatatii agricole si centre de colectare de catre unitatile procesatoare a scazut in luna ianuarie 2009 cu 5,1 % fata de luna precedenta, iar fata de luna ianuarie 2008 cu 2,5 %.
Reprezentantii Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) tin sa reaminteasca faptul ca termenul limita pentru depunerea declaratiilor anuale de cota de lapte este 14 mai a.
500 grame faina, 125 grame zahar, 50 grame unt, 2 linguri ulei, 250 ml lapte, 3 oua , 1 lingura rom, esenta de vanilie, 25 grame drojdie instant, putina sare. ... Se inmoaie drojdia cu putin lapte caldut si putin zahar.
Specialitatile Elcomex Agroindustrial, comercializate sub brandurile LactIQ si Zana, sunt produse din lapte colectat zilnic de la capre de rasa franțuzeasca, crescute in Dobrogea (zona Constantei), au origine controlata si sunt recomandate de Asociatia BIO Romania, ca fiind 100% NATURALE (nu contin conservanti sau alti aditivi).
Pana la varsta de un an, fara lapte vaca, de capra, sare si zahar (Autoare:Magda Marincovici) Punem punct episodului numit sindrom hemolitic uremic la Spitalul MS Curie. ... Dupa 5 luni, diversificarea incepe cu hrana semisolida, preparata tot in lapte.
Producatorii avertizeaza ca 2011 va fi anul scumpirilor, afirmand ca preturile vor creste tot mai mult la paine, lapte, ulei. ... Scaderea TVA-ului ar fi valabila in primul rand la paine si lapte, la alimentele de baza, care reprezinta o problema sociala, dar care pot rezolva o problema sociala.
Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura a anuntat ieri ca termenul de depunere a declaratiilor anuale de cota de lapte de catre producatori a fost prelungit pana luni, 16 mai, inclusiv, deoarece termenul legal de depunere, 14 mai, este in zi nelucratoare.
Conditii igienice in gospodarii Potrivit informatiilor primite de la DADR Dolj, fiecare producator care are oi, vaci sau capre trebuie sa amenajeze in gospodarie o camera varuita si curata, dotata cu vase de inox sau emailate, dar neciobite, unde sa prepare produsele din lapte.
Din toamna vom plati mai mult pentru un litru de lapte cu pana la 50%.
Ne impiedicam din nou de cotele de lapte Una dintre principalele probleme la capitolul agricultura, ce ne poate costa in final aderarea in UE, vizeaza cotele de lapte. Romania este in prezent monitorizata, in vederea stabilirii cantitatii de lapte pe care o putem produce dupa integrarea in spatiul comunitar.
ßi pentru ca soia are foarte multe proteine, iar oa-menii sunt foarte ingeniosi, exista si lapte din soia din care se face branza si chiar cascaval de post. Doar 750 de mililitri dintr-un astfel de lapte costa insa 45.400 de lei.
In ceea ce priveste subventiile pentru lapte, acestea nu sunt cat ar trebui si, in plus, ar trebui sa existe o conlucrare mai serioasa intre patronate si asociatiile pe produs in acest sens.
Chiar daca in 2006 s-au sacrificat cu 1,1 milioane mai putine bovine, contrar asteptarilor, productia de lapte de vaca livrat de unitatile procesatoare a inregistrat o usoara scadere anul tercut cu 0,2%, fata de 2005, respectiv cu 1.675 de tone, de la 1.108.696 la 1.107.021 de tone.
google-analytics.com