Cautare

611 de rezultate pentru "lapte" (3.38 secunde)
Informatiile interesante despre nutritie si viata s-au imbinat perfect cu gustarile din branzeturi de capra in combinații gourmet cu legume, fructe si nuci si kefir din lapte de capra, surpriza serii.
De mai multe luni de zile autoritatile galatene cu atributii in domeniu sa lupta sa ii convinga pe producatorii de lapte sa declare cantitatile de lapte pe care le produc, precum si pe cele care ajung la procesatori sau direct pe piata.
Asociatia Patronala Romana din Industria Laptelui (APRIL), care reuneste societati comerciale cu o cota de 65% din sectorul de industrializare a laptelui in asociere cu reprezentantii fermierilor producatori de lapte, isi exprima nemultumirea fata de decizia Ministerului Agriculturii, Padurilor, Dezvoltarii Rurale de a injumatati subventiile pentru sectorul zootehnic in acest an de preaderare.
Pana in momentul de fata, Romania nu trebuie sa se ingrijoreze ca va depasi cota de lapte acordata de Uniunea Europeana.
Lucrurile nu stau foarte rau, asa cum se credea initial, in privinta cotelor de lapte stabilite pentru judetul nostru.
Fermierii care au investit pentru crearea sau extinderea unor exploatatii de productie a laptelui vor primi o suplimentare a cotei de lapte alocate pentru livrari pana la 20 noiembrie, potrivit directorului general al Departamentului de Alocare a Cotelor de Lapte (DACL), Lucian Elisei.
Romania nu va realiza in acest an cota de lapte alocata de Uniunea Europeana, de circa 3 milioane de tone, unii dintre crescatori fiind afectati de lipsa furajelor si a fondurilor necesare pentru investitii in dezvoltarea fermelor si cresterea calitatii laptelui."Productia de lapte va fi sub cota repartizata Romaniei.
Procesatorii si producatorii de lapte se întâlnesc astazi, la ora 17.00, pentru noi discutii. ... Pretul unui litru de lapte porneste la 3,5 lei si poate ajunge si chiar depasi 4,7 lei.
Cota de lapte va creste anual cu 1%, incepand cu 2009, in urmatorii cinci ani, pana cand acest mecanism urmeaza sa fie eliminat.
Avand in vedere ca anul de cota 2008-2009 s-a incheiat pe 31 martie 2009, cumparatorii si producatorii detinatori de cota de lapte pentru vanzari directe mai au la dispozitie o luna si jumatate pentru a depune declaratiile anuale.
Avand in vedere ca anul de cota 2008-2009 s-a incheiat pe 31 martie 2009, cumparatorii si producatorii detinatori de cota de lapte pentru vanzari directe mai au la dispozitie o luna si jumatate pentru a depune declaratiile anuale.
Crescatorii de vaci de lapte din zonele defavorizate pot beneficia de sprijin financiar din Fondul European de Garantare Agricola (FEGA). "Ajutorul specific se acorda pentru un efectiv cuprins intre doua si maximum 15 capete vaci de lapte.
1/3 cafea espresso, 1/3 lapte si 1/3 spuma de lapte, obtinuta prin intermediul vaporizatorului special prezent la toate expresoarele.
Propunerea Comisiei Europene privind cota de lapte a fost amendata recent de Constantin Dumitriu, unul dintre cei doi reprezentanti ai Galatiului in Parlamentul European si singurul roman care face parte din Comisia pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala din cei 18 membri cu drepturi depline.
A trecut vremea in care Constanta se putea lauda cu aproximativ 70 de unitati de procesare lapte sau peste 40 de unitati de procesare carne.
¥aranii cu doua-trei vaci care au o cota anuala de lapte de maximum 10.000 de kilograme prefera sa vanda dreptul de comercializare marilor producatori, intrucat investitiile de modernizare necesare pentru asigurarea calitatii laptelui sunt prea mari.
Chiar daca in aceasta vara seceta a uscat pasunile, vacile taranilor au dat mai mult lapte.
Reprezentantii Sindicatului Crescatorilor de Taurine din Romania au semnat un protocol prin care se stabileste un pret de referinta la lapte pe baza caruia fermierii vor vinde lapte cu 1,3 lei pe litru, a declarat presedintele sindicatului Agrostar, Stefan Nicolae.
Cota de lapte alocata Romaniei va creste cu 2% din urmatorul an de piata, care incepe la 1 aprilie 2008 si se incheie la 31 martie 2009, majorarea fiind aplicata tuturor statelor membre, ca urmare a unei decizii a Consiliului de Ministri ai Agriculturii din UE.Consiliul a aprobat luni propunerea Comisiei Europene (CE) de a majora cu 2% cota de lapte la nivel european, se arata intr-un comunicat al Comisiei.
CE TI SE INTAMPLA IN CORP DACA BEI UN PAHAR CU LAPTE PE ZI! Laptele este considerat unul din cele mai complexe alimente, iar cei mai multi dintre nutritionisti recomanda consumul de lapte si lactate in general.
google-analytics.com