Cautare

480 de rezultate pentru "lansare" (4.13 secunde)
Acest lucru a putut fi observat cu atat mai usor cu cat a doua zi, duminica, platformistii au avut si ei conferinta lor de lansare in Constanta, un eveniment care a tinut parca sa imbine inutilul cu neplacutul.
Faptul ca a cedat insa, chiar in plina campanie electorala prezidentiala, din cauza stresului, ma face sa ma gandesc ca acest lucru s-ar putea oricand repeta si acum, in plina "campanie" de lansare a platformei sale, cand merge atat de mult prin tara", conchide Viorel Oleniuc.
In ceea ce priveste candidatii, PNTCD mizeaza pe Fulger Cristian si Mari Roz Mocioirnita, candidati ce constituie rampa de lansare a partidului.
"Procedura de lansare a referendumului a fost indeplinita", a incheiat presedintele. Clasa politica a reactionat imediat la mesajul presedintelui Traian Basescu.
Va multumesc. Din acest moment, procedura de lansare a referendumului a fost indeplinita", a spus Basescu in discursul rostit in Parlament.
Seful statului a precizat ca Ministerul Afacerilor Externe nu poate fi o rampa de lansare in diplomatie, la jumatate de mandat, potrivit NewsIn.
Proiectul Henri Coanda, amplu dezbatut in presa inca de la lansare, este amplasat in proportii aproximativ egale pe teritoriul localitatii Voluntari si in sectorul 1 din Bucuresti si este in intarziere cu peste doi ani fata de calendarul stabilit initial.
Dupa o luna de la lansare, s-a dovedit ca alesii au facut o alegere gresita. Mircea Dumitru spera ca venirea companiei Carpat Air in Craiova la sfarsitul acestei luni sa stimuleze Tarom sa dea atentie si zborurilor din Banie.
Printre participantii la lansare s-au numarat prefectul Danut Culetu, Ion Danut Juganaru, vicepresedintele si directorul general executiv al CCINA si Rodica Belteu, coordonator al Euro Info Centre Constanta si director al Departamentului Integrare Europeana din cadrul CCINA.
Potrivit liderului PN„CD, aceasta lansare va reprezenta baza pregatirilor pentru europarlamentare, primele din graficul alegerilor. "Multi lideri de filiale locale au inteles ca trebuie sa ne apucam de treaba si in cadrul polului de centru dreapta.
Mircea Geoana folosit evenimentul de lansare a ofertei PSD in vederea alegerilor europarlamentare pentru a formula un nou atac la adresa Executivului, folosindu-se de aluzii la imaginile difuzate de presa despre fostul ministru al Agriculturii, Decebal Traian Remes.
Liberal-democratul a facut referire la declaratia de la Targu Mures a presedintelui UDMR, Marko Bela, in cadrul festivitatii de lansare a candidatilor pentru Parlamentul European, desfasurata sub sloganul "Noua descalecare", apreciind-o drept "alarmanta".
La festivitatea de lansare a pachetului legislativ a participat si presedintele Traian Basescu, care a criticat si el legile, pentru ca "nu aduc un aer proaspat", contin dezacorduri suparatoare, iar printre ele nu se regaseste si un statut al elevului si studentului.
Parca sunt niste rampe de lansare a rachetelor V2 de pe timpul celui de-Al Doilea Razboi Mondial. De aceea filiala Galati va adresa o solicitare catre mai multe institutii sa verifice aceste rampe.
Prezent la Mangalia la o lansare de candidati, liderul PDL a mai spus ca PSD si PNL vor coopera si la alegerile din acest an, desi neaga acest lucru.
"Iar ca sa fiu si mai concret si sa nu ocolesc un raspuns, cred ca eu voi fi candidatul pentru Consiliul Judetean, deoarece luam in consideratie experienta unui mandat in CJ", a spus Iulian Arama, realizand cu aceasta ocazie propria pre-lansare pentru Consiliul Judetului.
Acest lucru nu face decat sa accentueze faptul ca Ion Stefan pare sa nu mai cocheteze cu ideea de a-l sustine pe Marius Stan la Primarie, desi i-a facut acestuia din urma o lansare cu mare fast inca de la mijlocul lunii octombrie a anului trecut.
La lansare trebuia sa participe si presedintele de onoare Ion Iliescu, care nu a mai venit insa.
Partidul Noua Generatie Crestin Democrat s-a grabit sa-si desemneze candidatul pentru Primarie, caruia nu s-a sfiit sa-i si faca o lansare fastuoasa, insa in perioada urmatoare va trebui sa se grabeasca in privinta candidatului pentru Consiliul Judetului.
La lansare au fost amintite aleatoriu numele conservatorilor aflati pe listele pentru Consiliul Judetului si pentru Consiliul Local, subliniindu-se faptul ca Eugen Durbaca si Bogdan Ciuca se afla pe primele pozitii ale ambelor liste.
google-analytics.com