Cautare

480 de rezultate pentru "lansare" (3.33 secunde)
Renumitul actor american Adrien Brody a sosit ininin premiera in Romania pentru a participa la evenimentul de lansare a noului sau film, Bullet Head. ... La evenimentul de lansare al filmului Bullet Head.
Evenimentul de lansare al brandului LUST a avut loc pe data de 13 februarie si a fost gazduit de Regal Ballroom. ... Colectia de lansare a brandului LUST contine 8 modele realizate 80% lana si 20% poliester si este disponibila pe site-ul www.lust-romania.ro.
Vita de Vie isi exercita toate fortele intru multumirea fanilor de pretutindeni si anunta, pe 27 octombrie 2018, la Arenele Romane, evenimentul de lansare a SASE (-) - cea de-a doua parte a materialului discografic Sase/Sase”.
Prezenta la ceremonia de lansare oficiala a Presedintiei Romaniei la Consiliul Uniunii Europene, Manuela Harabor a notat pe pagina sa de facebook: ... Ceremonia de lansare oficiala a Presedintiei Romaniei la Consiliul Uniunii Europene.
HaHaHa Production in coproductie cu Cat Music aduce vara mai devreme in Romania cu o lansare hot ca o zi torida de mijloc de august.
Show-ul, organizat in parteneriat cu LIDL si powered by KISS FM, promite sa fie unul de referinta, iar Delia este artista care definitiveaza lista invitatilor speciali alaturi de care The Motans va interpreta piese devenite celebre imediat dupa lansare.
Fundatia World Vision Romania organizeaza evenimentul de lansare a "Raportului de cercetare privind nevoia de programe de tip Scoala dupa Scoala" care se va desfasura marti 18 februarie 2014, intre orele 10.00 - 14.00 la Palatul Parlamentului Romaniei, in sala de expozitii "Constantin Brancusi".
Evenimentul de lansare al proiectului a avut loc la finalul saptamanii trecute, la Hotel Novotel Bucuresti.
Tragedia de vineri seara din Clubul Colectiv din Bucuresti a pornit de la efectele pirotehnice folosite in timpul concertului de lansare a unui nou album al trupei Goodbye to Gravity. ... "Este o etaps foarte importants pentru noi", a spus basistul Alex Pascu inainte de lansare.
Vineri, 18 noiembrie, la Sephora Mega Mall, va avea loc evenimentul de lansare a unui nou produs Elizabeth Arden:
Evenimentul de lansare va avea loc vineri, 19 octombrie, ora 11:30, la Athenee Palace Hilton, sala Le Diplomate si este dedicat exclusiv frumusetii si sanatatii pielii.
111 - 131 a implinit doi ani de la lansare. Crisia Farm este o farmacie specializata in prepararea tratamentelor personalizate.
Ioan Mircea Pascu, fost ministru al Apararii: Marea Neagra este rampa de lansare a Rusiei
Parintii si copiii au fost invitati la Mansarda Carturesti din strada Arthur Verona 13 - 15 sa ia parte la o lansare cu cantec.
Evenimentul de lansare a avut loc la clubul The Barrel din centrul vechi al Capitalei, iar concertul de lansare va avea loc pe 18 mai 2011, la ora 20:30, in the Silver Church Club din Bucuresti.
"Reprezentantii mediului de afaceri si cei ai Camerei de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura ar fi trebuit sa fie invitati la conferinta de lansare a Euroregiunii Marea Neagra", a declarat deputatul conservator Andrian Mihei.
Cu o zi inainte de aceasta declaratie, Basescu anunta organizarea scrutinului popular la ceremonia de lansare a candidatilor PD pentru Parlamentul European.
Emil Boc vine la Oradea Miercuri, Filarmonica de Stat din Oradea va gazdui ceremonia de lansare a candidatilor PDL Bihor.
Daca Nastase e convins ca numai Primaria Capitalei e o rampa de lansare la Cotroceni, noi trebuie sa-l ajutam. Sa fie el primar in Bucuresti!
Chestia cu marea lansare nu mai are sens, pentru ca niciodata nu mi-am dorit cantece, zgomote. Va jur ca asa o sa fie, si cu modestie si cu bun-simt.
google-analytics.com