Cautare

2958 de rezultate pentru "lansare carte ilie marinescu" (7.51 secunde)
Statele Unite ale Americii sunt Invitat de Onoare la cea de-a XIII-a editii a Salonului International de Carte Bookfest. 30 mai -3 iunie sunt cele 5 zile in care Salonul de Carte Bookfest 2018 devine punctul central al lumii editoriale din Romania.
Ilie (Sanilie). ... Ilie Palie. ... Ilie cel mic; ... Ilie (Sanilie) Sfantul Ilie, sau, dupa cum consemneaza calendarul popular, Santilie, este una dintre cele mai importante sarbatori ale lunii iulie.
Romania, invitata de onoare la Targul de carte de la Beijing In perioada 24-28 august 2016 va avea loc cea de-a 23-a editie a Targului International de Carte de la Beijing, eveniment la care Romania, alaturi de celelalte tari central si est-europene, este invitata de onoare.
Vicepremierul Gheorghe Copos a fost audiat ieri de Comisia pentru abuzuri a Senatului, audierea degenerand intr-o serie de atacuri la persoana intre ministru si senatorul PD Marius Marinescu, democratul alergandu-l la final pe conservator pe holuri pentru a-i da un stegulet rosu.
Seful Serviciului Juridic din Prefectura Dolj, Eugen Marinescu, a ramas fara drept de semnatura Prefectul Nicolae Giugea a anuntat ieri ca a semnat un ordin prin care i-a ridicat acestuia dreptul de semnatura din cauza deficientelor in activitate.
Seful Serviciului Juridic din Prefectura Dolj, Eugen Marinescu, a ramas fara drept de semnatura Prefectul Nicolae Giugea a anuntat ieri ca a semnat un ordin prin care i-a ridicat acestuia dreptul de semnatura din cauza deficientelor in activitate.
Si-a scris cartea, recomandata de Mircea Cartarescu, care a participat si la lansare, dupa structura filosofica Ching din China.
Acum, distributia de carte a depasit barierele nationale, pentru ca firma Anticariat Online SRL a livrat carti romanesti in Brazilia, Peru, Coreea de Sud si chiar in China. ... Puteti alege din 150.000 de titluri de carte de toate genurile si pentru toate gusturile.
Profesorul Ilie Stefan Radulescu si-a lansat a zecea carte Profesorul Ilie Stefan Radulescu si-a lansat a zecea carte, intitulata LIMBA ROMANA, INTRE IGNORANTA, INDECENTA SI AROGANTA. ... Ilie Stefan Radulescu a declarat ca i-au trebuit doi ani pentru a convinge una dintre editurile din tara sa o editeze:
Deputatul Marian Jean Marinescu si edilul Craiovei, Antonie Solomon, au intrat din nou in conflict. Marinescu a afirmat ieri ca modernizarea centrului Baniei ar fi fost o prioritate doar dupa 2014.
Mircea Grosaru, deputat al Asociatiei Italienilor din Romania - administrator judiciar la OLOINITA SRL si la SALUBRIS CONSTRUCT SA, si Marian Jean Marinescu, deputat PD de Dolj, vicepresedinte al PD Dolj, administrator la SC ALTUR SA Slatina si la MAGAL CRAIOVA SA.
In acest scop, a inregistrat la Albuquerque, New Mexico, marturia a trei fosti ofiteri de lansare a rachetelor balistice intercontinentale US Air Force: ... La momentul incidentului, el era adjunctul comandantului unei echipe de lansare a rachetelor strategice Atlas la Walker AFB, New Mexico.
aici am inceput sa scriu de luni pana luni, cand le schimbam intre noi, poezii, intamplari, sa povestesc o strada, un om, o carte. ... - Toti avem o experienta de viata, depinde ce vrem sa scoatem din ea intr-o carte.
Ilie Sarbu, un om politic important, si-a sarbatorit ieri ziua de nastere. Ilie Sarbu s-a nascut la 26 mai 1950, in satul Ciuta, comuna Obreja, judetul Caras-Severin.
20 iulie, Sfantul Ilie in calendarul popular romanesc Sant-Ilie este ziua de celebrare a zeului solar (Sant-Ilie) la data 20 iulie, considerata a fi mijlocul sezonului pastoral.
Senatorul PD Marius Marinescu (foto) s-a aflat din nou marti dupa-amiaza in centrul atentiei intr-un incident din plenul Senatului, reluand un conflict mai vechi cu vicepremierul George Copos despre care sustine ca este o "rusine a Guvernului".
Comisia de etica a PD a discutat luni cazul senatorului Marius Marinescu. ... Comisia nu a propus o solutie in cazul Marinescu, dar a constatat ca senatorul a incalcat statutul partidului.
Presedintele executiv al PD, Adriean Videanu, a declarat, luni, in cadrul unei conferinte de presa, ca Biroul Permanent National va discuta cazul senatorului Marius Marinescu "la momentul oportun", si ca nu s-a primit inca raportul Comisiei de Etica si Litigii pe acest subiect.
Între timp, s-a renuntat la ea, iar firma se ocupa de 24 FUN“, a declarat Gheorghe Marinescu, managing partner al firmei, care, la momentul respectiv, era în anul trei de facultate si avea un prieten comun cu Sebastian.
15) are loc vernisajul expozitiei CREATURI ACVATICE a artistei ILEANA DANA MARINESCU. ... Ileana Dana Marinescu revine la Galeria de Arta SENSO dupa expozitiile Desprinderi din metal si sticla (2017) si cea de Arte Decorative (2015).
google-analytics.com