Cautare

654 de rezultate pentru "lansare inedita" (3.05 secunde)
Tot in cadrul Targului Imobiliar National va avea loc o inedita miniexpozitie auto cu modele atractive si oferte speciale. tIMOn se deschide joi, 25.10.2012, ora 10.00, in pavilionul din Piata Constitutiei din Bucuresti si va putea fi vizitat pana duminica, 28.10.2012.
Inca de la infiintare, focusul companiei a fost pe a oferi clientilor o experienta de cumparare inedita pe care sa doreascs s-o repete in viitor.
Imaginile de la o nunta inedita, cu peste 4000 de participanti, dezvaluirile incendiare ale interpretelor de muzica populara Silvana Riciu, Claudia Ghitulescu si ale Vasilica Tataru, dar si aniversarea surpriza a indragitei artiste Nico au tinut cu sufletul la gura sute de mii de romani.
La Brazi, acesta a trimis in teren o formula de echipa inedita, cu atacantul Madalina Valciu in poarta. Jucatoare de camp au fost Pozmac, Neacsu, Stanciu, Tomescu - Moaca, Cergan, Iordachius, Cojocaru, Ristache-A.
(Vointa) pentru a se intrece intr-o competitie inedita pentru multe dintre ele, un turneu de fotbal dotat cu trofeul "Victorina Simion".
Australienii Ken Roswall si Rod Laver conduc in aceasta inedita ierarhie cu patru titluri majore fiecare dupa ce au ajuns la maturitatea sportiva si fizica.
Londra 2012, saritura cu prajina, programul de sambata, 4 august 12.00 - 100 metri masculin - tur preliminar 12.05 - heptatlon - saritura in lungime 12.20 - saritura cu prajina feminin - calificari 12.35 - 400 de metri masculin - primul tur 13.35 - 3.000 de metri garduri feminin - primul tur 13.40 - heptatlon - aruncarea sulitei 14.30 - 100 de metri masculin - primul tur 14.55 - heptalton - aruncarea sulitei 19.00 - 20 de kilometri mars masculin 21.00 - 400 de metri garduri masculin - semifinale 21.30 - aruncarea discului feminin - finala 21.35 - 100 de metri feminin - semifinale 21.55 - saritura in lungime masculin - finala 22.05 - 400 de metri feminin - semifinale 22.35 - heptatlon - 800 de metri 23.15 - 10.000 de metri masculin - finala 23.55 - 100 de metri feminin - finala Saritura cu prajina, momente inedite inainte de Londra 2012 Vicecampionul mondial la saritura cu prajina, francezul Romain Mesnil, a luat hotararea de a alerga dezbracat prin mai multe locuri emblematice din Paris, avand asupra sa doar o prajina, in incercarea inedita de a-si atrage sponsori.
• Filiera italiana De partea cealalta, Ranieri, ramas fara veteranii Karagounis si Katsouranis, primul retras, al doilea fara echipa, va avea o linie mediana inedita.
Centrul vechi a fost ales ca locatie pentru implementarea unei retele WiFi, pentru ca Orange a dorit sa ofere o experienta inedita Bucurestenilor, zona fiind si animata de promoterii Orange, cat si pentru a sprijini, pe de alta parte eforturile Primariei de reabilitare a acestei zone, prin crearea unor noi elemente de atractie pentru Centrul Vechi", au declarat oficialii Orange Romania.
In cazul in care vor ajunge sa se comercializeze, creatorii acestora estimeaza ca s-ar vinde la pretul de circa 300 de euro, insa momentan nu au fondurile necesare pentru a reproduce la nivel industrial inedita pereche de pantaloni.
Premiera inedita: vanzarile de carti electronice detin suprematia Editurile din Statele Unite obtin venituri mai mari din vanzarea de carti electronice, in pofida cartilor tiparite, potrivit unui raport publicat de catre Asociatia Editurilor din SUA (AAP).
Nici posesorii de iPhone nu scapa de aceste batai de cap, dar din fericire, mai nou, se pot bucura de o solutie inedita, un incarcator sub forma unui breloc de chei.
VEZI CE BIBLIOTECI SUNT DESCHISE Bibliotecile din Bucuresti si din tara isi vor deschide portile in noaptea de sambata spre duminica, incepand cu ora 18.00, intr-o campanie inedita sub genericul "Nocturna bibliotecilor", organizata la initiativa Asociatiei Nationale a Bibliotecarilor si Bibliotecilor Publice din Romania (ANBPR).
4-8) o intalnire inedita cu actorul ALEXANDRU ARSINEL. Aceasta a fost ocazionata de lansarea biografiei sale, intitulata "Alexandru Arsinel, de la Dolhasca pe...
Dar celebrul tenor nu s-a oprit la un singur featuring ci a mai incercat inca o colaborare inedita, de aceasta data cu nu mai putin celebra Nelly Furtado, pentru piesa "Corcovado"!
Affliction si-a deschis primul magazin in Bucuresti, in Afi Palace Cotroceni si vine cu o oferta inedita, diferita de tot ceea ce se gaseste acum in magazinele din centrele comerciale.
Concertul bazat pe operele poetului si dramaturgului Marin Sorescu vor fi transpuse in interpretarea inedita a maestrului Tudor Gheorghe in acompaniamentul tarafului autentic alcatuit din:
Affliction si-a deschis primul magazin in Bucuresti, in Afi Palace Cotroceni si vine cu o oferta inedita, diferita de tot ceea ce se gaseste acum in magazinele din centrele comerciale.
In cadrul acesteia sunt expuse 21 lucrari, realizate intr-o maniera inedita, pe bucati de piele preparata dupa o reteta inspirata din tehnicile lui Leonardo da Vinci.
Stefan Banica a lansat ieri cel mai nou single al sau, "Alerg printre stele", o colaborare inedita cu Pacha Man.
google-analytics.com