Cautare

654 de rezultate pentru "lansare inedita" (3.42 secunde)
"Aceasta inedita expozitie este organizata pentru a veni in intampinarea vizitatorilor care doresc sa cumpere, la preturi de producator, cadouri pentru cei dragi.
Nimic nou in asta, insa o scoala de detectivi particulari este o idee inedita care se poate transforma intr-o afacere prospera.
Lungimea caroseriei, superioara cu 200 mm fata de cea a versiunii Logan berlina, asigura variantei Logan VAN o capacitate de incarcare pe lungime de 1.936 mm, o valoare inedita pentru aceasta categorie de vehicule utilitare.
Cei doi studenti ai Facultatii de Arte de la Universitatea "Ovidius" din Constanta au prezentat cu acest prilej o inedita expozitie de icoane si simboluri religioase.
Pe de alta parte, cererea SSS este inedita, fiind primul sindicat care a cerut virarea directa a cotizatiilor in contul sau.
Oferta Raiffeisen Banca pentru Locuinte este una inedita pe piata bancara romaneasca. Aceasta intrucat respectivul produs este unul complex ce imbina atat caracteristicile unui credit imobiliar de tip clasic, cat si cele ale unui depozit bancar, la care se mai adauga prime si facilitati fiscale oferite de statul roman.
Alexandru Mirea spune ca o astfel de afacere este functionala în tarile occidentale de mult timp, însa în România, nu doar în Craiova, este o afacere inedita.
Dincolo de un simplu telefon mobil, M800 surprinde prin forma sa inedita - ceas de mana, fiind usor de purtat si aproape imposibil de pierdut, uitat ori furat.
MEF se gaseste într-o situatie inedita: prin ANAF, ministerul este creditor al ICM SA - de la care nu mai are de executat decât creante sau pachete de actiuni;
Pentru ca imaginea este din ce în ce mai importanta, o afacere care are ca domeniu de activitate înfrumusetarea poate avea succes într-un timp foarte scurt, mai ales atunci când vine cu o noutate pe piata.Un exemplu de o idee de afacere inedita care a prins destul de repede în Craiova este Spa Allure.
Fata de lunile precedente, "oferta" lunii mai este mai diversificata si inedita, Fiscul galatean incercand sa gaseasca clienti pentru produse care ar putea satisface toate gusturile si exigentele.
Este al saptelea an consecutiv cand zboruri charter spre Barcelona se bucura de mare succes si pentru a sarbatori acest nou inceput J'INFO TOURS face cadou unei tinere perechi o casatorie inedita in timpul zborului si o saptamana de miere.
Initiativa acestuia este una inedita si laudabila, dar ramane de vazut daca sefii Combinatului vor accepta o astfel de propunere, in conditiile in care ar urma sa se prezinte si hibele legate de protectia mediului.
Pentru deblocarea financiara a fermierilor, anii anteriori a mai aparut o forma inedita de imprumut: creditul avand drept garantie subventia pe care fermierul urma sa o primeasca de la stat si UE.
O alta prezenta inedita in sanul grupului este Mihail Gorbaciov, care a pozat in 2007 pentru o campanie Louis Vuitton.
Asa s-a ajuns la o situatie inedita: 40% dintre angajatii din mediul privat doljean sunt platiti cu salariul minim. Unii iau acesti bani doar in acte, altii sunt nevoiti sa accepte minimul pe economie.
In editia din aceasta saptamana, Catalin si Adrian vor porni la Iasi intr-o calatorie in timp si vor avea parte, apoi, de o surpriza inedita care ii va face sa se intrebe daca nu cumva Jean Michel Jarre a ajuns la Cotnari.
Asa si-a inceput istorisirea craioveanul Dan Paloiu, de profesie economist si care a "sarit", in urma cu cativa ani, de la o afacere in domeniul telecomunicatiilor, la una inedita, in industria alimentara:
Da, Andreea Marin si Stefan Banica sunt o prezenta inedita, dar au putut fi vazuti si oameni din lumea artei, precum Angela Gheorghiu, pe care nu-i gaseai decat la TVR Cultural sau la mai stiu ce alta emisiune specializata.
Ford B-Max a fost o aparitie romaneasca inedita la Salonul Auto de la Geneva. Este o masina compacta, cu multa tehnologie incorporata.
google-analytics.com