Cautare

654 de rezultate pentru "lansare inedita" (3.54 secunde)
Polirom, Iasi), corespondenta inedita ingrijita de dna Cristina Zarifopol-Illias. Preluare de pe site-ul Romania Literara: Dulcea mea amica, Nevenind trei zile in oras, caci am petrecut la tara, am primit abia astazi scrisoarea ta sosita de trei zile.
Inedita este si povestea cu civilizatiile extraterestre care migreaza, trecand in valuri pe la noi pentru a se departa de "centru".
La randul sau, democratul Cristian Radulescu a precizat ca "practica negocierii intre partidele parlamentare pentru ocuparea posturilor din structurile subordonate Parlamentului nu este inedita".
Klaus Iohannis, intr-o ipostaza inedita. Unde si-a petrecut week-end-ul presedintele din tara lucrului bine facut (Autoare: Mara Raducanu) Cu bocancii in picioare si rucsacul in spinare, Klaus Iohannis, presedintele nostru din tara lucrului bine facut a plecat intr-o drumetie de week-end.
Reporterii de turism propun cu incapatanare ca destinatie inedita de vacanta un popas pe Insula Pacuiul lui Soare, considerata o minune arheologica, un fel de Atlantida a Romaniei.
La finalul prezentarii, acestia au asistat la aparitia inedita a unui vapor pe unul dintre jeturile de apa. Dupa terminarea filmuletului, alesii locali incepusera sa murmure prin sala, parerile despre marea realizare a edilului-sef fiind impartite.
Aproape 20 de lideri liberali, printre care Puiu Hasotti, ministrii Gheorghe Flutur si Eugen Nicolaescu, Ionel Chirita, consilierii judeteni Gheorghe Iorov si Victor Radulescu si altii, ghidati de prefectul Culetu, au luat-o usor pe jos, impartiti in doua grupuri, facand o inedita baie nocturna de multime.
Mihai Bobe a organizat in acest sens o inedita intalnire, desfasurata in perioada 17- 19 septembrie la Predeal si Paraul Rece, sub titulatura "Team-building - Echipa mea".
Senatorul PD de Constanta Dorel Onaca a ales o modalitate inedita de a-si promova activitatea politica. Daca ceilalti parlamentari democrati s-au axat pe proiecte de interes strict local, materializate in diferite initiative legislative, Onaca prefera o abordare de marketing, menita sa familiarizeze Constanta in randul jurnalistilor din presa centrala.
Razboiul orgoliilor, dar si cel al intereselor, de multe ori contradictorii, au divizat definitiv scena politica si in 2006, departandu-i tot mai mult pe cei doi reprezentanti ai Puterii si situand partidele Aliantei DA, in postura inedita si deocamdata neoficiala de adversari politici.
Pata de culoare a unei zile oarecum ciudate, pana si pentru faptul ca presedinte al comisiei parlamentare pentru suspendarea presedintelui a fost ales nimeni altul decat motanul Dan "Felix" Voiculescu, a reprezentat-o vestimentatia inedita a deputatilor si senatorilor liberali.
Dincolo de zambetele largi ale liberalilor - cu un Marius Enescu flamboaiant, la papion, facand o inedita nota discordanta - si gentiletea prefectului, au razbatut si nemultumirile celor mai importante autoritati locale ale judetelui.
Ca o nota inedita, conducerea PSR nu revine unui lider propriu-zis, ci unui Consiliu Suprem, alcatuit din 16 membri.
Organizatia Municipala Constanta a Partidului Democrat a desfasurat, ieri, o actiune inedita pentru acest oras, despre care se stie ca nu mai are aproape de loc verdeata, plantand cateva mii de pomi in Parcul Tineretului, in cadrul unei actiuni denumite "Suntem aici pentru nepotii nostri".
Manifestarea a fost inedita si a avut loc in mai multe cartiere din oras, scopul acesteia fiind de a aduce candidatul in mijlocul alegatorilor.
Oleniuc a reluat o idee inedita de-a sa, potrivit careia, in loc sa fi platit atatia ani minerii pentru a nu invada Bucurestiul, mai bine se platea pentru fiecare roman cate o excursie in Europa.
Un consortiu romanesc format dintr-o firma de recuperatori si o casa de avocatura a inaintat Ministerului Afacerilor de Externe o oferta inedita prin care se angajeaza sa recupereze, pur si simplu, Insula Serpilor, preluata in acest moment abuziv de Ucraina.
Caravana portocalie, la conducerea careia se afla senatorul Onaca, a oferit o imagine inedita constantenilor care tranzitau zona pietii Tomis III, oamenii oprindu-se pentru a intra in dialog cu liderul democrat-liberal pe subiecte de importanta majora referitoare la necazurile cu care se confrunta zi de zi, in ultimii 8 ani de administratie publica locala.
una pentru primariile din judetul Constanta si una inedita noua - sefia Consiliului Judetean. Rep.: Nu aveti sa le reprosati nimic liderilor judeteni?
Cert este ca discutiile despre redeschiderea dialogului au constituit o metoda inedita de a aniversa revolutia ce a dus la debarcarea marelui aliat al SUA, Mohammed Reza Pahlavi.
google-analytics.com