Cautare

654 de rezultate pentru "lansare inedita" (3.02 secunde)
HaHaHa Production in coproductie cu Cat Music aduce vara mai devreme in Romania cu o lansare hot ca o zi torida de mijloc de august.
Show-ul, organizat in parteneriat cu LIDL si powered by KISS FM, promite sa fie unul de referinta, iar Delia este artista care definitiveaza lista invitatilor speciali alaturi de care The Motans va interpreta piese devenite celebre imediat dupa lansare.
Fundatia World Vision Romania organizeaza evenimentul de lansare a "Raportului de cercetare privind nevoia de programe de tip Scoala dupa Scoala" care se va desfasura marti 18 februarie 2014, intre orele 10.00 - 14.00 la Palatul Parlamentului Romaniei, in sala de expozitii "Constantin Brancusi".
Evenimentul de lansare al proiectului a avut loc la finalul saptamanii trecute, la Hotel Novotel Bucuresti.
Tragedia de vineri seara din Clubul Colectiv din Bucuresti a pornit de la efectele pirotehnice folosite in timpul concertului de lansare a unui nou album al trupei Goodbye to Gravity. ... "Este o etaps foarte importants pentru noi", a spus basistul Alex Pascu inainte de lansare.
Vineri, 18 noiembrie, la Sephora Mega Mall, va avea loc evenimentul de lansare a unui nou produs Elizabeth Arden:
Evenimentul de lansare va avea loc vineri, 19 octombrie, ora 11:30, la Athenee Palace Hilton, sala Le Diplomate si este dedicat exclusiv frumusetii si sanatatii pielii.
111 - 131 a implinit doi ani de la lansare. Crisia Farm este o farmacie specializata in prepararea tratamentelor personalizate.
Ioan Mircea Pascu, fost ministru al Apararii: Marea Neagra este rampa de lansare a Rusiei
Parintii si copiii au fost invitati la Mansarda Carturesti din strada Arthur Verona 13 - 15 sa ia parte la o lansare cu cantec.
Evenimentul de lansare a avut loc la clubul The Barrel din centrul vechi al Capitalei, iar concertul de lansare va avea loc pe 18 mai 2011, la ora 20:30, in the Silver Church Club din Bucuresti.
In mare parte, nesiguranta era indusa de votul secret - practica inedita pentru PSD-istii obisnuiti sa voteze la ordin si in conformitate cu listele date de sefi.
Daca pentru astfel de fapte ati primit si o pedeapsa mai inedita, respectiv daca ati fost obligat sa zugraviti cu bidineaua postul de politie din Pecica?
La alegerile locale din 2008 avem chiar o situatie inedita la nivelul sectorului 1. Andrei Chiliman a "tras" foarte tare pentru el - a castigat turul I si turul II pentru primaria de sector.
Banca Mondiala initiaza o masura inedita de lupta impotriva coruptiei. Institutia internationala ofera amnistie totala firmelor care au fraudat in trecut banca si recunosc acum acest lucru.
Istoria moderna a Romaniei ne infatiseaza o imagine absolut inedita, menita sa-i revolte pe numerosii misogini romani: cei mai importanti, dar si cei mai fideli sfetnici de taina ai tuturor presedintilor Romaniei de pana acum au fost, fara exceptie, femei.
Printr-o simetrie plastica, parfumurilor le sunt atribuite corespondente ornamentale, concretizate intr-o inedita linie de bijuterii din materiale fine, cu pietre pretioase si semi-pretioase.
Aici se cuvine sa precizez ca naratiunea trebuia sa fie inedita. Mi-am amintit de doua basme, pe care le auzisem de la mama Ica, dar din pacate nu mai stiam la unul incipit-ul, iar la celalalt partea finala.
Acesta s-a confruntat cu o situatie inedita pentru el de la preluarea mandatului, fiind huiduit copios de multimea de protestatari adunata in fata sediului CNSAS.
Cu trei nominalizari la MTV European Music Awards in palmares, un al doilea album incitant lansat in 2007 si o colaborare inedita pentru realizarea coloanei sonore live a piesei de teatru "Desteptarea primaverii" la Teatrul Mic din Bucuresti (2016-2017), Firma se afla acum intr-un nou puseu creativ.
google-analytics.com