Cautare

654 de rezultate pentru "lansare inedita" (8.33 secunde)
Fotografii cu Samsung Galaxy S8 inainte de lansare Am vazut acum cateva zile cateva mostre foto cu Galaxy S8. Imaginile pareau putin ciudate, design-ul fiind mult modificat.
La evenimentul de lansare oficiala a colectiei toamna-iarna 2013-2014 au participat Antonio Ricciardi, Fausta Cinque, Sauro Mariani, Raffaele Caldarelli, dar si vedete locale, printre care Aylin, care a cantat cu bandul sau, Liviu Varciu si Vladimir Draghia.
El le-a spus participantilor la evenimentul de lansare ca este recunoascator pentru faptul ca social-democratii au avut incredere sa-l aleaga presedinte al partidului la 37 de ani si ca romanii au avut incredere sa fie premier la 39 de ani.
La lansare vor fi prezenti actori de renume ai scenei romanesti ale caror destine artistice s-au intersectat adesea cu cele ale lui Florian Pittis.
In cinstea anilor trecuti, dar mai ales a celor ce vor urma, artistul ne asteapta sa petrecem impreuna la concertul de lansare a noului sau album "Sange Albastru".
Celelalte Cuvinte prezinta fanilor compozitia Printre oameni, in avanpremiera concertului de lansare a DVD-ului live acustic Trup si Suflet, din data de 7 decembrie, de la Hard Rock Cafe.
Curtea Veche Publishing si Librariile Diverta organizeaza miercuri, 3 decembrie, la evenimentul de lansare a volumului Craciunul regal” de Altetele Lor Regale Principesa Margareta si Principele Radu ai Romaniei si a Calendarului Regal dedicat anului care urmeaza.
Concertul de lansare a celui de-al patrulea album CRI GRI va avea loc joi, 11 decembrie, ora 19:00, inn sala Teatrului ARCA, din podul clubului La Scena (Calea Calarasilor, nr.
Top Line Europa impreuna cu Cristi Pascu au fost gazdele evenimentului de lansare a noului brand de cosmetice dedicat barbatilor, American Crew.
Evenimentul de lansare a albumului NGOC a fost sold out, a adunat mii de fani, veniti sa ii asculte live pe artistii lor preferati. ... Aceasta piesa a facut 360 000 de vizualizari in doar 12 ore de la lansare.
O noua lansare de la Global Records, o piesa menita sa incinga atmosfera pe ringurile de dans vara aceasta vine de la Sllash & Dope.
Sausage Party - Petrecerea carnatilor Titlu original: Sausage Party Producator: Annapurna Pictures Data lansare (SUA): 12 August 2016 Data lansare (Romania): 12 August 2016
Vineri, 18 noiembrie, la Sephora Mega Mall, va avea loc evenimentul de lansare a unui nou produs Elizabeth Arden:
Pentru George (Jorge) azi este o zi mare, cu o dubla lansare! Chiar daca afara sunt temperaturi cu minus in termometru, iubirea incalzeste orice suflet si transforma orice persoana.
Ciprian Serbanescu, trainer la Ecco Shoes, a participat recent la evenimentul de lansare Ecco Soft 1 - Ecco Shoes la terasa Promenada Mall Bucuresti. ... La evenimentul de lansare Ecco Soft 1, au participat cantaretele Alexandra Ungureanu si Giulia Anghelescu venita impreuna cu sotul ei, Vlad Huidu.
Dupa turneul Un Anonim Celebru, desfasurat in sase orase, vineri seara a sosit momentul ca Guess Who sa sustina concertul de lansare a noului album in Bucuresti, la Arenele Romane, alaturi de band-ul sau, invitati si, nu in ultimul rand, alaturi de 1600 de persoane.
Renumitul actor american Adrien Brody a sosit ininin premiera in Romania pentru a participa la evenimentul de lansare a noului sau film, Bullet Head. ... La evenimentul de lansare al filmului Bullet Head.
Evenimentul de lansare al brandului LUST a avut loc pe data de 13 februarie si a fost gazduit de Regal Ballroom. ... Colectia de lansare a brandului LUST contine 8 modele realizate 80% lana si 20% poliester si este disponibila pe site-ul www.lust-romania.ro.
Vita de Vie isi exercita toate fortele intru multumirea fanilor de pretutindeni si anunta, pe 27 octombrie 2018, la Arenele Romane, evenimentul de lansare a SASE (-) - cea de-a doua parte a materialului discografic Sase/Sase”.
Prezenta la ceremonia de lansare oficiala a Presedintiei Romaniei la Consiliul Uniunii Europene, Manuela Harabor a notat pe pagina sa de facebook: ... Ceremonia de lansare oficiala a Presedintiei Romaniei la Consiliul Uniunii Europene.
google-analytics.com