Cautare

294 de rezultate pentru "judecatori" (3.62 secunde)
Sectia pentru judecatori a CSM a decis luni, in unanimitate, ca Mona Pivniceru nu poate fi detasata la Ministerul Justitiei.
basescu, cu o mana de procurori si de judecatori, plus niste renegati din serviciile secrete, care ii executa ordinele. Care au anulat tot ce inseamna constructie constitutionala, institutionala si legala.
Pentru ca daca vin doar 7 judecatori, 4 dintre ei pot decide invalidarea. Adio si-un praz verde! Ce se va intampla dupa?
Si nu putea lipsi din acest angrenaj Inalta Curte, unde a reusit atat de multe numiri politice, incat si-a subordonat sectia penala. Si, evident, a dus o batalie la sange pentru subordonarea cat mai multor judecatori de la Curtea Constitutionala.
Totodata, o actiune civica masiva prin care cel putin un milion dintre votanti sa faca plangeri penale celor sase judecatori CCR care au anulat cele 7,4 milioane de voturi.
"Tot CCR, aceeasi CCR, aceiasi noua judecatori au spus foarte clar un lucru cu care eu sunt de acord, ca acele hotarari ale Parlamentului care afecteaza drepturi fundamentale, cum ar fi dreptul de vot sau retragerea cetateniei cuiva, acestea sunt supuse controlului de constitutionalitate si asta e corect.
Una, cea de la alegerile prezidentiale din 2009, cand Traian Basescu si-a ciuruit poporul prin fraudarea alegerilor, cealalta, este victoria recenta de la Curtea Constitutionala, tot impotriva poporului roman, cand sase, asa-zis, judecatori, au silit poporul sa-l suporte in continuare ca presedinte pe ocrotitorul lor desi, peste opt milioane si trei sute de mii de alegatori au votat, fie impotriva revenirii lui Traian Basescu la Cotroceni, (7 450 000) fie impotriva boicotului (950 000) cerut de oamenii regimului care se vedeau respinsi de electorat.
Atacul a fost lansat in cadrul ceremoniei de depunere a juramantului de catre noii judecatori ai CCR, Daniel Morar, Mona Pivniceru și Valer Dorneanu.
Unul dintre evenimentele importante de saptamana trecuta a fost juramantul de investitura a celor trei noi judecatori ai Curtii Constitutionale, Daniel Moraru, Mona Pivniceru si Valer Dorneanu.
Asa au fost atacate si decapitate, pe rand, politia, institutiile de invatamant, spitalele, parlamentul care l-a suspendat, magistratii judecatori si asociatiile profesionale ale acestora, ofiterii rezervisti, bugetarii de toate felurile si multe alte categorii.
Basismul nu moare, si nici nu se preda, acesta e mesajul transmis de liderul spiritual al curentului care a adunat in siajul lui coruptie, anchete secrete, judecatori si procurori care distorsioneaza adevarul.
Fac insa apel la autoritatile competente sa definitiveze cu celeritate ghidurile privind procedurile de instrumentare a cazurilor de violenta in familie pentru politisti, judecatori si procurori, pentru ca aceste ordine de restrictie sa poata asigura securitatea necesara celor care au nevoie de ele.
Acei judecatori ai CCR care i-au facut si-i fac jocurile, au intins la maxim procedurile, iar Traian Basescu a uzat de termenul maxim permis de Constitutie - 10 zile - pentru a promulga legea.
Adrian Nastase a fost condamnat, luni, de catre completul de 5 judecatori al ICCJ, la 4 ani de inchisoare cu executare pentru savarsirea infractiunilor de luare de mita si santaj.
O tara democratica nu poate fi condusa de procurori si de spioni, de judecatori sau de militari. De aici incolo totul este de reconstruit.
La noi, parlamentari, ministri, oameni de afaceri si judecatori se incoloneaza pe drumul spre inchisoare, lasand doar praf si pulbere in urma.
(Completul de cinci judecatori condus de Livia Doina Stanciu, presedinta Inaltei Cuti de Casatie si Justitie, a publicat motivarea sentintei din dosarul Trofeul Calitatii in care Adrian Nastase a fost condamnat la doi ani de inchisoare.
xxx Noua Turcie â€" proiectul lui Erdogan si al partidului sau â€" s-a confruntat la alegeri cu miscarea condusa din SUA de imamul Fetullah Gulen, care incercase in ultimii ani crearea unui stat paralel prin infiltrarea in arterele sistemului a unor procurori, judecatori si politisti, adepti ai miscarii, care sa reactioneze din interior.Cu toate acestea, Erdogan a reusit sa impuna principiile sale de dezvoltare a tarii, inclusiv cele de politica externa â€" zero probleme cu vecinii, lansate inca din 2002.
Cine are indoieli ca asupra justitiei sunt si presiuni obscure, nu numai gura lui Nicolicea, sa consulte aici lista de mandate de siguranta nationala cerute, si mai ales refuzate de catre judecatori in toata Romania, felicitari Tribunalului Bucuresti ca inca mai misca in front.
Acesta a precizat ca magistratii solicita respectarea principiilor de salarizare stabilite prin lege, asigurarea numarului de judecatori, procurori si personal auxiliar calificat corespunzator volumului de activitate de peste doua milioane de cauze anual, precum si acces la programele de profesionalizare si de specializare, informatizarea sistemului.
google-analytics.com