Cautare

294 de rezultate pentru "judecatori" (2.88 secunde)
O Curte Constitutionala "model" Curtea Constitutionala din Kosovo este formata din noua judecatori: sase numiti de presedinte la recomandarea parlamentului si trei judecatori straini (un american, un bulgar si un portughez).
Masinaria infernala - compusa din Parchet si o parte dintre judecatori, servicii secrete, Curte Constitutionala si CSM - a intrat direct si deschis in lupta politica.
Sir Graham Watson este de parere ca judecatorii Curtii Constitutionale ar fi trebuit sa fie oameni care sa aiba acceptul tuturor partidelor politice, sa fie mai presus de orice banuiala a partizanatului si cu o solida experienta ca judecatori.
Senatorii republicii il mai acuza pe Klaus de refuzul promulgarii numirii unor judecatori. ... Senatorii cehi il acuza totodata pe presedinte de incalcarea Constitutiei prin refuzul de a ratifica tratate europene si de a promulga numirea unor judecatori.
Nu, este o razbunare a DNA si a unor judecatori, a unora de la CSM, trecuta in contul lui basescu. ... CSM si de unii judecatori.
Discriminare intre judecatori si grefieri Toti cei 28 de magistrati si asistenti judiciari din cadrul Tribunalului Galati, in frunte cu presedinta instantei, judecatoarea Carmen Sandu, au deschis un proces impotriva Ministerului Justitiei si Ministerului Finantelor pentru plata sporului de vechime in munca aferent perioadei 17.01.2007-12.02.2007 si efectuarea ulterioara a mentiunilor necesare in cartile de munca.
Va mai trece probabil o jumatate de an pina cind completul de 5 judecatori de la Inalta Curte va pastra sau va infirma condamnarea lotului de 12, pe care completul de trei judecatori al aceleiasi instante a pronuntat-o.
Acesta este locul in care devenim judecatori, procurori si calai si apasam tragaciul in fiecare zi. Acesta este locul in care umanul devine obiect, iar cuvintele arme.
Cristian Teodorescu) Luata cu grija presiunilor si incercarilor de intimidare ale mass media asupra magistratilor Comisia Europeana s-a facut ca nu vede cum la CSM s-au legat doi judecatori de scaune.
Cu toate acestea, el spune ca speranta vine de la judecatori, nu de la procurorul general Augustin Lazar. Serban Nicolae a spus la Antena 3 despre faptul ca din pacate, sunt aceiasi oameni care au facut parte din ceea ce Basescu numea statul mafiot.
Nici macar dezvaluirile uimitoare din aceste zile despre ceea ce se intampla cu aranjamentele secrete dintre procurori, securisti si judecatori in confectionarea dosarelor politice nu i-a facut pe onorabilii membri ai noului CSM sa aiba macar vreo tresarire de rusine, vreo mica scama pe creier.
Pentru a se evita surprizele, ca vreun corupt din categoria premium sa scape, s-a pus in functiune mecanismul infailibil al completelor de 5 in care cei 4 judecatori aleatorii erau pusi sub comanda sefului (sefei) Inaltei Curti de Casatie si Justitie sau a adjunctului acesteia.
Functionari in serviciul public, politisti, judecatori, procurori, medici, cu totii jura pe ce au mai sfint ca vor respecta Legea. ... Lipsa de valabilitate se extinde si pentru judecatori, procurori, uneori avocati.
Oficialul guvernamental i-a tratat cu spatele pe toti protestatarii, fie ei grefieri sau judecatori, preferind sa plece din tara decit sa poarte macar o discutie cu acestia.
35 de vamesi, trimisi in judecata de procurorii DNA in anul 2012 pe motiv ca ar fi luat spaga, au fost achitati judecatori pe motiv ca fapta nu exista, dupa un proces care a durat zece ani.
Ceea ce este mai grav este ca aceste ilegalitati au fost ingaduite de niste judecatori ", a spus, aseara, dupa anuntarea rezultatelor estimative, deputatul Radu Dragus, presedintele organizatiei judetene a PD.
"Decizia de miercuri a Curtii Constitutionale - despre care n-as spune ca a fost tocmai corecta si neutra, avind in vedere incompatibilitatile unora dintre judecatori, intimplator si fosti parlamentari PSD - a pus Guvernul si Presedintia in defensiva, creindu-le un deficit de imagine.
Cristian Danilet spune ca membri CSM ar trebui sa lucreze exclusiv pentru CSM, sa nu mai fie si sefi de instante si judecatori.
De asemenea, presedintele Basescu a semnat si decretele de eliberare din functie a trei judecatori si patru procurori, motivul fiind iesirea acestora la pensie.
Daca proiectul de revizuire a Constitutiei nu se doreste a fi o modalitate de exprimare a dizgratiei fata de judecatori, ci o responsabilizare a puterii judecatoresti, aceasta determinare nu se poate singulariza doar in privinta judecatorului.
google-analytics.com