Cautare

294 de rezultate pentru "judecatori" (2.60 secunde)
Sigur, oameni suntem si noi, avem si noi slabiciuni, dar incercam aici sa ne pastram judecatori. ... Si suntem 9 judecatori, se judeca numai in plen. ... Si ei sunt tot 9 judecatori.
Pentru ca intre cei 5 judecatori care se considera ca ar fi "judecatori ai Puterii", 3 dintre ei nu au facut niciodata politica, sunt profesori universitari, nu au fost inregimentati politic.
USL va cere revocarea a patru judecatori ai CCR, inainte de suspendare Victor Ponta a anuntat ca va cere romanilor sa se decida daca merg cu presedintele Traian Basescu sau cu reprezentantii alesi ai natiunii.
Premierul Victor Ponta a declarat ieri ca in CCR exista cinci judecatori care "transpun in decizii tot ce ii convine"
Pasul trei - inlocuirea celor doi judecatori de la Curtea Constitutionala. ... Cei doi judecatori ai CCR acuzati de incompatibilitate de ministrul Justitiei vor fi inlocuiti, odata ce Legea de functionare a CCR este modificata. ... Presedintia impreuna cu PDL au la CCR trei judecatori numiti.
In perioada 1997-2000, presedintele Constantinescu a numit 172 judecatori si procurori, majoritatea fiind la varsta pensionarii. In mandatul urmator, 2000-2004, presedintele Iliescu a numit 137 de judecatori si procurori, majoritatea fiind, de asemenea, la varsta pensionarii.
Planul secret al CCR I LIVE UPDATE UPDATE 14:58 Cinci judecatori ai CCR vor invalidarea referendumului UPDATE 13:50 Inca o mutare spectaculoasa a CCR: ... Unii judecatori CCR vor sa transeze azi soarta presedintelui suspendat Traian Basescu, scrie gandul.info, care citeaza un judecator al Curtii potrivit caruia.
Restul e o formalitate Lectie usturatoare data de judecatori colegilor lor care incearca sa reprezinte alte interese decat cele ale justitiei in CSM. ... Un numar de 1.126 de judecatori au votat pentru revocare, iar 324 au votat impotriva ori s-au abtinut.
Cristina Alexandrescu) Traian Basescu a folosit UE pentru a se proteja, in 2012, profitand de conexiunile din PPE si de pozitia sa in statul roman (numiri de judecatori si procurori, modificari in lege, presiuni pe functionari).
Din punctul de vedere al schemei de personal tin sa mentionez ca Judecatoria Macin functioneaza cu 3 judecatori si 4 procurori, un post de judecator fiind redus in cursul anului 2012.
Pentie era pornit pe cele doua judecatoare pentru ca nu au dat curs unor cereri ale sale de restituire a taxelor vamale, cum au facut alti judecatori oradeni.
"Intamplator sau nu, dosarele ajung la judecatori care au avut sau au de-a face cu democratii sau cu Basescu", spune Matei. ... Intre timp, la urmatorul termen Matei sustine ca va fi "foarte atent la modul cum abordeaza anumiti judecatori spetele din dosare".
"Noi am gasit cateva zeci de tovarasi domni procurori si judecatori din tara si din Bucuresti, care au fost ofiteri de Securitate sau informatori", a declarat Ticu Dumitrescu, in cadrul unei emisiuni televizate.
Calin Popescu-Tariceanu, aflat ieri la Bruxelles cu ocazia summitului sefilor de stat si de guvern din UE, a apreciat ca fiind impresionant numarul anchetelor pentru coruptie, referitoare la aproape 300 de judecatori si politisti, declansate de la inceputul anului si pana acum.
Ministri, institutii si zeci de procurori si judecatori In una dintre ultimele sale actiuni in instanta, Leontin Salajan a facut plangere impotriva a 21 de institutii:
„Am decis sa sustinem acea modificare a legii prin care s-ar aplica si in cazul judecatorilor Curtii Constitutionale aceleasi reguli de incompatibilitate ca si in cazul celorlalti judecatori“, a precizat Markó.
Liderul PNL Gorj, Dan Morega, acuza de abuz in serviciu si fals intelectual doi judecatori de la Tribunalul Gorj, el anuntand ieri ca a depus plangeri impotriva acestora, la DNA, la Ministerul Justitiei si la CSM.
Avocatul Ana Diculescu Sova a invocat la termenul precedent o exceptie prin care arata ca, in mod neconstitutional, Comisia de Control a Averii este formata din doi judecatori si un procuror. Portivit legii, sustine aparatorul lui Nastase, instantele de judecata sunt formate doar din judecatori.
Avand in vedere aceste aspecte, Camera de disciplina pentru judecatori a decis ieri excluderea din magistratura a judecatorului Danut Cornoiu si a Luanei Stancu (solutie ramasa fara obiect din cauza pensionarii acesteia).
SRI, DNA, unii judecatori si presa controlata. ... Ofiteri de informatii, procurori, judecatori, apropiati ai puterii ilegale si paralele, jurnalisti verticali ne arata fata hidoasa a puterii ilegitime care ne controleaza vietile in ultimii zece ani.
google-analytics.com