Cautare

416 de rezultate pentru "iulia" (2.61 secunde)
In revista Idealuri a Colegiului National "Iulia Hasdeu", o tanara de 17 ani, Alina Avadanei, eleva in clasa a XI-a, scrie un articol interesant intitulat "Sfaturi pentru mai tarziu".
Alina Avadanei este o tanara de 17 ani, eleva in clasa a XI-a, la Colegiul National "Iulia Hasdeu". ... Alina scrie si la revista "Idealuri" editata de Colegiul National "Iulia Hasdeu".
Alina Avadanei este o tanara de 17 ani, eleva a Colegiului National "Iulia Hasdeu". In revista "Idealuri" a liceului, Alina publica un text de-al sau, ce abordeaza o tema actuala:
Asa se explica precipitarea evenimentelor din Romania de dinainte de 1 Decembrie, inclusiv modalitatea aleasa de niste politicienii luminati ai epocii, de a constitui marea adunare de la Alba Iulia din acei purtatori de credentiale, mesageri populari ai Marii Uniri, pregatiti special si adunati anume dinspre toate provinciile romanesti.
Judetul Neamt - Tatiana Grosu, Centrul de Excelenta in Viticultura si Vinificatie din Chisinau, clasa a XI-a, Republica Moldova - Irina Ionita, Colegiul National Gheorghe Lazar, clasa a X-a, Municipiul Bucuresti - Elena Macsim, Colegiul National Mihai Eminescu, clasa a X-a, Botosani, judetul Botosani - Delia Cristina Mitrache, Liceul Teoretic Petre Pandrea, clasa a XII-aB, Bals, judetul Olt - Mihai Pocol, Seminarul Teologic Ortodox Sfantul Simion Stefan, clasa a XI-a C, Alba Iulia, judetul Alba - Stefan Sebastian Popescu, Colegiul Economic Dionisie Pop Martian, clasa a XI-a, Alba Iulia, judetul Alba - Daria Stratu, Liceul Teoretic Aurel David, clasa a IX-a, Chisinau, Republica Moldova - Maria Adela Tudose, Colegiul National Mihai Viteazul, clasa a IX-a, Ploiesti, judetul Prahova - Ana Tifrea, Colegiul Nationa Mircea cel Batran, clasa a XI-a, Constanta, judetul Constanta - Georgiana Iuliana Ursachi, Colegiul Tehnic Latcu Voda, clasa a IX-a, Siret, judetul Suceava
Procurorii Parchetului Curtii de Apel Alba Iulia au dispus inceperea urmaririi penale in rem in cauza privind accidentul aviatic, pentru doua infractiuni:
Iulia Dragan, Marketing & PR la Aseyda Gift, a participat recent la targul de Martisor de la Sala Dalles. ... crema termo, ulei de paprika, spray de corp (la 21 RON), dar si esarfe unicat, la 5 RON bucata", a precizat Iulia Dragan de la Aseyda Gift.
Dintre acestia, 6 sunt nevazatori, ei fiind ajutati la plantare de personalitati publice precum maestrul George Mihaita, tenorul Vlad Mirita, sportivul Ionut "Pitbull" Atodiresei, instructorul international de Kangoo Jumps Diana Stirbu, criticul de moda Iulia Albu, omul de televiziune Diana Munteanu Niculescu si Alex Iordanescu, membru al trupei D-lema.
foite mentolate care sunt in locul gumei de mestecat - Strips (24 de foite pe un ambalaj), pasta de dinti fara parabeni si fara SLS, apa de gura cu propolis si ceai verde (fara alcool), spray de gura cu propolis si fara zahar - la 15 RON, dar si alte produse precum gel antibacterian pentru maini, cu aroma de portocala", ne-a spus Iulia Nutu de la Viatanaturala.
In revista Idealuri a Colegiului National "Iulia Hasdeu", o tanara de 17 ani, Alina Avadanei, eleva in clasa a XI-a, scrie un articol interesant intitulat "Nu te lasa doborat de cuvinte".
Evenimentul de lansare a brandului Art & Hammer a avut loc la Mall Promenada, in cadrul acestuia Iulia Zeana - medic dentist de la cabinetul Dentem a vorbit despre preventia dentara si beneficiile acestor produse nou lansate.
Iulia Belc, directorul medical al Bio Ortoclinic, ofera 10 sfaturi numai bune de pus in bagaj pentru ca persoanele care au probleme la coloana cervicala, dorsala sau lombara sa aiba o vacanta linistita.
Iulia Belc, directorul medical al Bio Ortoclinic, cea mai mare clinica de vertebrologie din Romania. ... Iulia Belc, medic primar medicina fizica si recuperare medicala.
Iulia Belc, directorul medical al Bio Ortoclinic. ... Iulia Belc, medic primar medicina fizica si reabilitare. Specialistul Bio Ortoclinic subliniaza insa ca exista cazuri in care sportul este contraindicat.
Unirii intre Piata Constitutiei si Piata Alba Iulia; ... Decebal intre Piata Alba Iulia si Piata Hurmuzachi; - Bd. Basarabia intre Piata Hurmuzachi si Bd.
Ca in fiecare an, inima tarii - Alba Iulia, locul Marii Uniri din cartile de istorie, a unit, si in 2004, romani din toate colturile tarii si de toate facturile.
Spectacol inedit la Alba Iulia! Sute de oameni au reconstituit Marea Unire, iar militarii cu torte si fanfare au defilat sub privirile localnicilor.
Daniel David a aratat ca Florin Roman a urmat un colegiu din Alba Iulia si a dat apoi examen de absolvire la UBB, care nu este echivalent cu diploma de licenta.
Contracandidatul sau a fost çnalt Prea Sfintitul Andrei Andreicut arhiepiscopul de Alba Iulia. ... De cealalta parte, çPS Andrei Andreicut, arhiepiscopul de Alba Iulia, este reprezentantul aripii traditionaliste a BOR, pastrator de traditii si principii pur ortodoxe.
Numai la Catedrala Mantuirii Neamului din Alba Iulia au fost prezenti peste o mie de romani.
google-analytics.com