Cautare

416 de rezultate pentru "iulia" (3.04 secunde)
in cursul lunii octombrie 2003, Anderco a fost trimis in judecata de PNA pentru o parte din infractiunile retinute in sarcina sa, procesul derulindu-se la Tribunalul Alba Iulia.
Sala Unirii din Alba Iulia va gazdui, luni, o serie de evenimente dedicate Unirii Principatelor Romane, care vor debuta cu intonarea Imnului de Stat al Romaniei si din care nu va lipsi traditionala Hora a Unirii, desfasurata in fata Muzeului National al Unirii.
• Mircea Badea, Dan Diaconescu, Horia Ivanovici, Gabriela Vranceanu Firea, Iulia Vantur si Gazeta Sporturilor - distinsi cu premiul "Stiri din piatra seaca", pentru "jurnalism de fictiune" "Mircea Badea si-a inscenat explozia laptopului in direct, Dan Diaconescu a scapat ca prin urechile tomberonului, Horia Ivanovici a reusit sa realizeze un interviu in exclusivitate cu el insusi, Gabriela Vranceanu Firea si Iulia Vantur s-au angajat trup si suflet in publicitatea foarte putin mascata, iar Gazetei Sporturilor ii pasa prea mult de promovarea neconventionala.
accidentul din Apuseni Unsprezece localnici din Apuseni care au gasit victimele accidentului aviatic, intre care Argentin Todea, Gheorghe Trif si Gheorghe Giurgiu, cei care au ajuns primii la epava, au primit, duminica, la Alba Iulia, crucea arhiepiscopala, cea mai inalta distinctie acordata mirenilor de Arhiepiscopie.
Styling-ul manechinelor a fost realizat de Iulia Albu, aceasta reinterpretand tinutele purtate de cele 6 fashion icon-uri prezentate, styling realizat cu ajutorul brandurilor de lux regasite pe The Grand Avenue si nu numai.
Exista insa si exceptii, precum Alba Iulia, care nu va avea niciun spectacol pregatit.
Participam la toate targurile din Bucuresti, organizate la Agronomie, Romexpo, Muzeul Taranului Roman, Piata Obor, Piata Revolutiei, Vitan", ne-a spus Iulia Corau din Maramures, care este o iubitoare a artei populare romanesti.
Cafepedia, cunoscutul bar/restaurant unde a avut loc intalnirea (Piata Alba Iulia nr.2). Invitatul special al evenimentului a fost conf dr Lygia Alexandrescu, specialist in nutritie, care a vorbit despre apa noastra cea de toate zilele si a raspuns intrebarilor jurnalistilor si cititorilor prezenti.
O perspectiva surprinzatoare Fragment din cartea CREDINTE MAGICE GETO DACICE, autor Iulia Branza Mihaileanu Pentru mult timp, descantecul a fost considerat de catre stiinta materialista doar o superstitie babeasca. ... Iulia Branza Mihaileanu / Extras din cartea CREDINTE MAGICE GETO DACICE.
Unirii, tronsonul cuprins intre Piata Unirii si Piata Alba Iulia, banda I de circulatie, ambele sensuri; ... Decebal, intre Piata Alba Iulia si Piata Hurmuzachi, banda I de circulatie, ambele sensuri.
La Alba Iulia in 1866 a participat la dezbateri culturale, apoi a facut un popas la hanul La Istratoaie Alba Iulia a gazduit, in august 1866, cea de-a sasea adunare a ASTREI (Asociatia Transilvana pentru Literatura Romana si Cultura Poporului Roman), Potrivit scriitorului Ion Margineanu, configuratia zilei de 27 august 1866 arata astfel:
In urma cu un an de zile, Parchetul Alba Iulia a trimis in judecata mai multe persoane care erau acuzate de faptul ca ar fi facut detectii si sapaturi neautorizate in situri arheologice, precum Sarmisegetuza Regia.
"Tribunalul Valcea a primit prin fax dispozitivul de incheiere dat de Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ) Bucuresti, in care ni se spune ca s-a admis cererea de stramutare a procesului inaintata de procurorii DNA, iar procesul se va judeca de acum incolo la Curtea de Apel din Alba Iulia.
Parlamentarii vor avea la dispozitie pe 1 decembrie pentru deplasarea la Alba Iulia, de Ziua Nationala a Romaniei, un tren special compus din vagoane "business class", pus la dispozitie de catre ministrul Transporturilor, demo-cratul Radu Berceanu.
Dezbaterile la buget se vor relua luni, dupa ce alesii se vor fi intors de la Alba Iulia, unde, astazi, ii asteapta 10.000 de sarmale.
Alte doua codase, FC Caracal si Corvinul, s-au batut pentru cate un punct care nu ajuta pe nimeni t Drobeta si-a facut de cap prin golul lui Jenru si, alaturi de Alba-Iulia, este cea mai in forma echipa din retur. ... Unirea Alba-Iulia - Drobeta Turnu-Severin;
Tot Puiu Hasotti a afirmat ca Elena Udrea s-a imbracat nerespectuos la Alba Iulia, cand cetatea a fost inclusa in circuitul turistic.
Viktor Ianukovici, traditional mai apropiat de Moscova si favorit in sondaje, si premierul Iulia Timosenko, eroina "Revolutiei Portocalii", care a reprezentat aspiratiile prooccidentale ale unei parti a tarii in 2004.
Viktor Ianukovici, invingator la alegerile prezidentiale din Ucraina, i-a cerut ieri rivalei sale, prim-ministrul Iulia Timosenko, sa demisioneze, pentru a evita o noua criza politica, relateaza www.mediafax.ro.
O persoana a reusit sa fure ieri aproape patru mii de euro de la o casa de schimb valutar, din centrul municipiului Alba Iulia, dupa ce a atacat-o pe casiera.
google-analytics.com