Cautare

416 de rezultate pentru "iulia" (4.04 secunde)
Iulia Ionescu, eleva disparuta din Capitala, este cautata de Politie in toata tara.
O tentativa de crima Iulia Mihut e o fata dulce de 23 de ani care, pana vineri noaptea, adica acum trei zile, visa la familie, copii si fericire. ... O chema Iulia Stoica. ... iar Iulia a facut exact asta. ... E duminica, iar eu stau de vorba cu Iulia.
Iulia Avadanei: "Succesul ma inalta catre Dumnezeu, esecul ma indruma spre perfectionare" Iulia nu este un medic obisnuit. ... "Mi-am imaginat ca sunt o hematie..." Iulia spune ca, in evolutia noastra, putem invata de la oricine.
Iulia Avadanei:"Succesul ma inalta catre Dumnezeu, esecul ma indruma spre perfectionare" (Autoare: ... Iulia Avadanei poate fi gasita la clinica Medireflex, Strada Nerva Traian nr. ... -Medicina generala - Competente acupunctura (Societatea Romana Acupunctura) - Competenta homeopatie (Societatea Romana de Homeopatie) Iulia nu este un medic obisnuit.
A urmat lansarea la 7/20 noiembrie a Manifestului privind convocarea Adunarii Nationale de la Alba Iulia, care incepea cu cuvintele Istoria ne cheama la fapte:
Iulia Zeana - medic dentist la Dentem - clinica de estetica dentara si implantologie din Bucuresti Dr. Iulia Zeana este medic stomatolog de 15 ani. ... Iulia Zeana, daca albirea dentara nu este efectuata asa cum trebuie si cu ce trebuie, contravine cu ideea de grija pentru sanatatea dintilor.
IULIA IONESCU. Explicatiile Manastirii Sihastria Raraului, PE FACEBOOK IULIA IONESCU.
Primaria Alba Iulia va decerna in aceasta vara fostului suveran al Romaniei titlul de Cetatean de onoare al municipiului.
Iulia si Mihai Albu s-au despartit definitiv, dupa ce decisesera sa mai acorde o sansa relatiei lor desi au divortat in urma cu un an.
Orasul simbol al Marii Uniri, Alba Iulia este una dintre prioritatile absolute ale ministrului Ivascu Consecvent cu afirmatiile facute in Parlamentul Romaniei, Ministrul Culturii si Identitatii Nationale, George Ivascu, s-a aflat intr-o vizita la Alba Iulia, unde a avut intalniri de lucru cu primarul Municipiul Alba Iulia, Mircea Hava, cu presedintele Consiliului Judetean, Ion Dumitrel, specialisti ai celor doua autoritati locale, cu primarul Municipiului Sebes, Dorin Nistor, precum si cu deputatul Florin Roman, pentru a evalua si analiza actiunile si evenimentele in pregatire si care sunt preconizate a se desfasura cu ocazia Aniversarii Centenarului, atat in municipiul Alba Iulia, cat si pe teritoriul intregului judet.
Opozanta ucraineana Iulia Timosenko a asigurat sambata, dupa ce a fost eliberata, ca Ucraina va deveni "in timpul apropiat" membra a Uniunii Europene, relateaza postul de televiziune Russia Today, in pagina electronica. ... Iulia Timosenko este un opozant feroce al presedintelui Viktor Ianukovici, destituit sambata de Parlament.
Despre Iulia Albu se stie ca taie in carne vie si putine sunt vedetele care reusesc sa ii intre in gratii.
Declaratiile cu care este citat in presa consulul general al Romaniei la Torino, Iulia Buje (foto), ridica unele semne de intrebare si, ca urmare, orice clarificare este binevenita in acest caz, au declarat surse diplomatice.
Unirii - Piata Unirii - Piata Alba Iulia - dreapta, pe Bd. ... Burebista - Piata Alba Iulia - dreapta, pe Bd. ... Basarabia - Piata Alba Iulia - Piata Unirii - dreapta, pe Bd.
De cand au divortat, Iulia si Mihai Albu nu au mai fost vazuti impreuna la evenimente mondene, pana recent, cand si-au facut aparitia la Celebrity Awards.
Lazareanu Razvan ) In investigatiile pe care le-am facut acum doua saptamani prin Transilvania, am ajuns si in Alba Iulia, locul Unirii de la 1600.
Iulia Darie, la baza informatician, a deschis de cativa ani, impreuna cu Maria Matei, Atelierul de Creatie Vestimentara MARULIA, situat pe Strada Ziduri intre Vii nr. ... De asemenea, Iulia Darie conduce si firma Il Textile.
In 2008, Iulia Fratila a disparut din atentia publicului. ... La ultima ecografie a iesit ca tumoarea s-a calcifiat si nu mai reprezinta un pericol, iar Iulia poate zambi din nou. ... Iulia Fratila nu a avut cancer, iar diagnosticul care i s-a pus atunci a fost de mastoza fibrochistica.
Iulia Popescu, specialist in ortodontie si ortopedie dento-faciala la clinica Art Implant sustine ca oamenii amana vizita la stomatolog, pentru ca nu cunosc problemele grave pe care li le poate provoca muscatura incorecta sau inghesuirea dentara. ... Iulia Popescu. ... Iulia Popescu. ... Iulia Popescu.
Cum se sarbatoreste Marea Unire la Alba Iulia : ... Carla Dinu) O parada spectaculoasa cu 600 de militari, transportoare blindate, tunuri, masini de lupta si autospeciale, va fi organizata de 1 Decembrie la Alba Iulia.
google-analytics.com