Cautare

59265 de rezultate pentru "isj satu mare posturi propuse pentru restrangere" (6.52 secunde)
Anul 2010 a adus o restrangere a activitatii bursiere. Daca in primele luni asteptarile tindeau sa devina optimiste, din al doilea semestru increderea in piata de capital a scazut, ducand la rulaje tot mai mici.
Urmare a comunicatului CSM, care nominalizeaza site-ul DeCe News - alaturi de Antena 3 si Lumea Justitiei - intre publicatiile vizate de sesizare, jurnalistii DeCeNews considera ca sunt supusi unei actiuni de intimidare si de restrangere a libertatii presei, neconforma cu democratia.
Autoritatile doljene au inceput deja demersurile legale pentru a pregati stramutarea sinistratilor din satul Rast, care a fost devastat de revarsarea Dunarii in urma cu mai bine de doua saptamani.
Ponta arata, in scrisoarea deschisa, ca Romania este intr-o situatie fara precedent si ca trebuie luate rapid decizii pentru ca statul roman sa nu intre in incapacitate de plata.
Acestia s-au dus la Tohani, judetul Prahova, pentru a se intalni cu Adrian Nastase, presedintele Consiliului National al partidului si coordonatorul departamentelor de specialitate.
Ati uitat perioada in care plecau zeci de medici din tara, cand romanii de rand luau calea strainatatii cu sutele pentru ca voi, aici, ce-ati facut? ... Ati taiat salarii, ati taiat pensii, indemnizatii de somaj, indemnizatii pentru mame, ati pus economia pe butuci, ati inchis spitale si scoli!
Potrivit lui Valentin Cristea, vicepresedinte al CNIPMMR, cel mai important dintre amendamentele propuse de IMM-uri este cel privind posibilitatea de infiintare a unui patronat cu numai cinci membri, pe criteriile de apartenenta la acelasi domeniu de activitate economica, teritorial si/sau apartenenta la sectorul intreprinderilor mici si mijlocii.
Vicepresedintele PNL, Dan Radu Rusanu, a declarat ieri, inaintea intalnirii liberalilor cu delegatia FMI, ca masurile propuse de guvern, in baza constrangerilor impuse de Fond, vor determina Romania ca in 2011 sa apeleze la un nou imprumut.
Vom intocmi exact toate temele unui posibil referendum in care populatia Romaniei sa decida daca solutiile de Guvern sunt cele bune, sau solutiile propuse nu neaparat de PSD, ci un plan de masuri alternativ care sa cuprinda fie masuri propuse de opozitie, fie de orice alte structuri sociale sau economice care au facut propuneri", a spus Ponta.
Magda Marincovici Andrei Bud are 20 de ani si vineri, 6 noiembrie, era pentru a doua ora la clubul Colectiv. ... Ele formeaza un caus, pentru ca pielea a ars si cea care a mai ramas si-a pierdut elasticitatea.
in prezenta ministrului Apararii Nationale, Ioan Mircea Pascu, si a vicepresedintelui Consiliului Judetean Satu Mare, Gheorghe Ciocan, in orasul Negresti Oas a fost inaugurat ieri podul peste riul Talna.
In ultimii ani grupul suedez a gandit relocarea productiei pentru masini de gatit si masini de uscat rufe Electrolux in Europa de Est. ... Necesarul de personal solicitat de reprezentantii grupului la discutiile cu conducerea Primariei Oradea a fost de minimum 2.500 de muncitori pentru ambele fabrici.
Bancherii sint totusi multumiti pentru ca datoriile clientilor lor s-au redus cu 50 de miliarde de lei, de la 88 miliarde de lei cit erau in urma cu o luna.
"As dori sa imi exprim recunostinta si in acelasi timp sa multumesc Galeriei Real pentru un cadou atat de frumos de Craciun, si anume o tona de combustibil, si sa incurajez pe toata lumea sa creada in astfel de competitii.
In toamna acestui an sunt asteptati de publicul de peste ocean pentru concerte la Chicago si Los Angeles. ... Joi 09 Mai 2013, 19:00, BAIA-MARE (jud. Maramures), Sala Mare a Teatrului Municipal Luni 13 mai 2013, ora 19:00, SATU MARE (Jud.
Pentru a avea succes, e bine sa va alegeti cariera nu numai în functie de abilitati, ci si de ce se cauta pe piata fortei de munca. În 2008, cele mai multe posturi vacante au fost în domeniul vânzarilor.
Pentru a avea succes, e bine sa va alegeti cariera nu numai în functie de abilitati, ci si de ce se cauta pe piata fortei de munca. În 2008, cele mai multe posturi vacante au fost în domeniul vânzarilor.
Premierul Victor Ponta isi va depune candidatura pentru un nou mandat de deputat, in acelasi colegiu electoral din judetul Gorj in care a fost ales inca de la intrarea sa in Parlamentul Romaniei in anul 2004.
Numerosi membri de partid, prieteni si simpatizanti s-au aflat, marti, la sediul central al Partidului Social Democrat, pentru a-i ura "La multi ani" presedintelui partidului, Mircea Geoana, care a implinit 51 de ani.
Topul celor mai cautate statiuni pentru vacanta de vara include statiuni de pe litoral, precum Mamaia sau Eforie Nord, dar si statiuni balneo, precum Sovata, Praid si Baile Herculane.
google-analytics.com