Cautare

434 de rezultate pentru "iordache" (3.36 secunde)
Blogul Roxanei Iordache: BASESCU RECUNOASTE CA VA FI BATUT DE POPOR ZDROBITOR A zis asta seara ca USL vrea sa-i impiedice pana si sansa minima pe care o are.
BLOGUL ROXANEI IORDACHE: PAREREA MEA PENTRU CALMAREA SITUATIEI DIN TARA Eu cred ca Basescu trebuie internat la balamuc. De urgenta.
Blogul Roxanei Iordache: AM O CURIOZITATE, VAD CA NU INTREABA NIMENI Televiziunile au dat imagini cu Basescu si nevasta-sa in weekend prin Covasna, deci, deplasare privata.
Iar cel mai vizat in acest sens a fost Gabriel Iordache, catalogat de Constantin Fratila drept „prost pregatit” pentru functia de director al Autoritatii Rutiere Romane.
„Vom pune la dispozitia Biroului Permanent al Camerei stenograma cu sedinta Comisiei juridice, cu acest simulacru de aviz“, a declarat Florin Iordache (PSD), secretar al comisiei, care a mai spus ca doar „o parte nesemnificativa“ dintre membrii comisiei a participat la lucrarile sale.
Cei care au atacat in contencios administrativ constituirea CJC au fost consilierii Aliantei, printre care pedistii Gabriel Iordache, Diane Vancea, Ionel Manafu, Paloma Petrescu (in prezent secretar de stat in cadrul Ministerului Educatiei si Cercetarii) si fostul consilier PNL Danut Culetu, actualmente prefectul Constantei.
Ziarul Azi a fost lansat pe 11 aprilie 1990 sub conducerea colegiului director format din Vasile Ailinei, Iosif Boda, Augustin Buzura, Petru Datculescu, Claudia Iordache, Catalin Iorgulescu si Sorin Vornicu.
Roxana Iordache scrie pe blog:
Blogul Roxanei Iordache : LINISTE De dimineata, am deschis televizorul si a aparut Udrea pe bicicleta iar Antena 3 i-a pus microfonul in gura.
Blogul Roxanei Iordache : AGENTIA DE STIRI BASILICA, A PATRA ANIVERSARE Agentia de stiri a Patriarhiei, Basilica, a implinit, azi, patru ani de existenta.
- Ziarul Azi a fost lansat pe 11 aprilie 1990 sub conducerea colegiului director format din Vasile Ailinei, Iosif Boda, Augustin Buzura, Petru Datculescu, Claudia Iordache, Catalin Iorgulescu si Sorin Vornicu.
Blogul Roxanei Iordache: DE CATE ORI RAISMAN O SA NE FURE LA MASA VERDE?! Chiar m-am enervat. Pentru ca o americanca, care n-a avut dificultatea exercitiului lui Cati Ponor, i-a furat bronzul la barna.
El a explicat ca "este vorba despre oameni din fosta Putere sau apropiati ai fostei administratii", care au depus plangeri penale impotriva sa, cum ar fi Vasile Botomei si cel de la revolutionari, Iordache Ciuperca".
Rodica Ailincai, Vlad Basarab, Marcel Bunea, Daniela Constantin, Vioara Dinu Popescu, Serbana Dragotescu, Suzana Fantanaru, Catalina Florescu, Daniela Frumuseanu, Miruna Hasegan, Anca Alexandra Higiu, Georgeta Hlihor, Alexandra Andreea Ionascu, Andreea Gabriela Ionescu, Constantin Ovidiu Ionescu, Carmen Iordache, Ileana Dana Marinescu, Alexandru Ioan Marginean, Lucian Muntean, Alexandra Neacsu, Lisandru Neamtu, Vasile Pop Negresteanu, Cristina Gloria Oprisa, Letitia Oprisan, Ioana Liana Popa, Adriana Popa Canija, Cristiana Maria Purdescu, Marin Raducu, Doina Reghis Ionescu, Ana Maria Rugescu, Adina Sztrharszky, Valeriu Susnea, Alina Voda.
Initiativa legislativa respinsa apartine deputatului PSD Florin Iordache si fostului ministru al Justitiei Rodica Stanoiu si prevedea ca procurorul general al Romaniei sa fie numit si revocat din functie de catre seful statului, la propunerea CSM.
Deputatul PSD de Olt, Florin Iordache, a confirmat ca a fost si el curtat de Adrian Nastase pentru a pleca la conservatori.
Sedinta de constituire a Consiliului Judetean Constanta, din 18 iunie 2004, a fost atacata in contencios administrativ la catva timp dupa, de cinci consilieri judeteni ai Aliantei D.A., si anume Gabriel Dan Iordache, Paloma Petrescu, actualmente secretar de stat in cadrul Ministerului Educatiei si Cercetarii, Diane Vancea, Ionel Manafu si Danut Culetu, actulmente prefectul Constantei.
Sedinta de constituire a Consiliului Judetean Constanta, din 18 iunie 2004, a fost atacata in contencios administrativ la catva timp dupa, de cinci consilieri judeteni ai Aliantei D.A., si anume Gabriel Dan Iordache, Paloma Petrescu, actualmente secretar de stat in cadrul Ministerului Educatiei si Cercetarii, Diane Vancea, Ionel Manafu si Danut Culetu, actulmente prefectul Constantei.
In cazul Regiei de Termoficare, de exemplu, viceprimarul Sorin Iordache nu crede ca se poate vorbi de privatizare in urmatorii doi ani.
Deputatii PSD Valer Dorneanu si Florin Iordache au criticat ordonanta, dar si pe ministrul Justitiei, Monica Macovei, spunand ca acesta "face reforma doar la televizor" si "a sfidat tot ce au facut specialistii" pana in 2004.
google-analytics.com