Cautare

434 de rezultate pentru "iordache" (5.30 secunde)
Maria Filip si Vicentiu Iordache, fostul director, respectiv adjunct al Administratiei Finantelor Publice (AFP) Craiova, au fost incadrati consilieri cu rang superior in cadrul Serviciului de control fiscal persoane fizice in cadrul aceleiasi institutii.
Viceprimarul Sorin Iordache, presedintele PSD Craiova, a declarat ieri ca solutia cea mai viabila ar fi nominalizarea lui Liviu Ionita, membru PSD si membru în CA.
Uzate, dar modernizate, asa cum le caracterizeaza si viceprimarul Sorin Iordache, autobuzele si tramvaiele care vor fi achizitionate depasesc starea tehnica a multor autovehicule prezente în baza RAT Craiova.
Viceliderul SAD, Ion Iordache, a spus ca principalul obiectiv in 2009 este pastrarea a cat mai multor locuri de munca, mai ales ca piata auto interna inregistreaza o scadere puternica. ... Momentan, piata auto interna este moarta, ceea ce nu are cum sa ne convina”, a declarat Ion Iordache.
"Potrivit unui ordin recent semnat de ministrul agriculturii, cererile pentru platile directe complementare (CNDP) in sectorul zootehnie se pot depune pana pe 15 iunie 2009 inclusiv", a declarat Sorin Iordache, directorul coordonator al Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) Dolj.
"Pana pe 31 mai s-au primit deja 60.390 de cereri (numar aproape egal cu cel al solicitarilor primite anul trecut) pentru o suprafata de 420.000 de hectare (cu 7% mai mult fata de anul trecut)", a declarat Sorin Iordache, directorul coordonator al Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) Dolj.
"Pana la termenul-limita 12 iunie, au fost depuse 3.788 de cereri (din care 2.744 pentru bovine) pentru aproximativ 130.000 de capete", a declarat Sorin Iordache, directorul coordonator al APIA Dolj.
fostul ministru de Finante, Gheorghe Pogea, secretarul de stat in Ministerul Finantelor, Gratiela Iordache, si consilierul guvernatorului BNR, Lucian Croitoru, fostul ministru al Integrarii, Ene Dinga, si Nicoleta Dumitrean.
Din partea Guvernului, secretarul de stat in Ministerul Finantelor, Gratiela Iordache, a sustinut ca Executivul nu sustine propunerea pentru ca are un "impact bugetar puternic negativ" si, in plus, presupune dificultati de administrare.
Roxana Iordache scrie pe blog: ... Puteti citi in continuare articolul Roxanei Iordache. "Intr-adevar, Pasajul Basarab a avansat incredibil pentru romani, ba chiar s-a si finalizat.
Roxana Iordache publica pe blog un articol care confirma pasiunea in care traiesc unii oameni de dreapta autentici si de buna credinta. Supararea Roxanei Iordache nu e pentru cine ocupa culoarul stangii (PSD), ci pentru cine si de ce este ajutat sa se afirme pe culoarul dreptei:
Blogul Roxanei Iordache: ... Nota Roxana Iordache : Ciuvica e mai tare decat toata opozitia la un loc. Vorba e, la ce ne foloseste?
Proprietarii care nu au datorii catre noi trebuie sa ne dea tot concursul, fiindca este nedrept sa sufere toti pentru ca unii nu isi platesc utilitatile", a precizat directorul comercial al RATf Craiova, Sorin Iordache.
Fix la un an de la infiintarea postului de director comercial pe care l-a ocupat Sorin Iordache, Regia vine cu propunerea reducerii schemei de la varf.
Blogul Roxanei Iordache: O SA VA ROG MULT SA MA IERTATI PENTRU TERMENII FOLOSITI Sorina Matei ii face o felatie deep throat lui Basescu pulbere la "Romania TV".
BLOGUL ROXANEI IORDACHE: NENEA FELIX, MULTIPLICATI, BRE, CARTEA LUI MARIUS OPREA! Am vrut s-o cumpar si eu, dar n-o gasesc nicaieri.
BLOGUL ROXANEI IORDACHE: DACA ESTI FORMATOR DE OPINIE Atunci fii formator de opinie, tare, drept, intransigent!
balet modern - Cristian Florea, Dragos Teodorescu, Pavel Uncu, Mihai Virban, Alina Marin, Alina Trita, Alexandra Iordache, Andreea Gheorghe, Maria Coteanu, Andra Stanciu; dans modern - Cristian Florea, Dragos Teodorescu, Pavel Uncu, Mihai Virban, Alina Trita, Alexandra Iordache, Andreea Gheorghe, Andra Stanciu si Maria Coteanu.
Larisa Iordache are sanse mari la individual compus si sol, Izbasa la sarituri, Ponor si Iordache la barna si sper in multe alte surprize frumoase".
Doar la paralele, Iordache, cu 14,400, a fost intrecuta de americanca Price cu 14,833. Gimnasta spaniola de origine romana Roxana Popa Nedelcu s-a clasat pe locul 5 cu 54,532.
google-analytics.com