Cautare

434 de rezultate pentru "iordache" (3.61 secunde)
Cifra de afaceri din piata restaurantelor, pentru anul 2010, este estimata la doua miliarde de euro, in crestere cu un miliard de euro fata de cat e in prezent, sustine consultantul Visionwise (divizia grupului Daedalus), Andrei Iordache.
Restructurari de posturi nu putem sa facem, pentru ca ar ramane hotelul fara centralist si receptioner, drept urmare incercam sa facem o investitie particulara, pentru a moderniza locatia", a confirmat, pentru "Replica", Marian Iordache, primarul municipiului Medgidia.
6 George Enescu si Carpati", a precizat Sorin Iordache, directorul comercial al RATf. ... In timp, vom infiinta casierii in cartiere pentru a incasa facturile", a explicat Iordache.
Pentru Concordia a marcat Ilie Iordache, in minutul 90. ... Concordia a redus diferenta in minutul 90, cand Dos Santos i-a centrat lui Ilie Iordache, in stanga, iar acesta inscris cu un sut de la 10 metri. ... Munteanu (Iordache ‘46) - Rocha (Mihalcea ‘35), V.
Adrian Iordache, tanarul care a devenit celebru dupa ce designerul Catalin Botezatu a dat de inteles ca este fiul sau s-a transformat in lumbersexual.
Festivalul de Teatru Stefan Iordache a ajuns la cea de-a opta editie.
Inflatie de candidati la Bacau si la Buzau Trei liberali, Ioan Chiriac, Gabriel Berca si Adrian Iordache, doi democrati, Vasile Nistor si Constantin Avram, si un umanist, Petre Enasoaie, se afla, in prezent, in cursa pentru postul de prefect al judetului Bacau.
Vicepresedintele Comisiei Juridice, Florin Iordache, a explicat graba cu care deputatii au tratat dosarul lui Nastase. Acesta a fost mandatul primit de la Biroul Permanent, spune Iordache.
Pentru Marian Iordache (foto), primarul din Medgidia, anul de mandat care tocmai se apropie de sfarsit a fost cel mai greu. ... Marian Iordache nu este singurul primar pentru care acest an a fost unul greu.
"Se urmareste destabilizarea, asa intelege actuala putere sa guverneze”, a mai declarat Nicusor Constantinescu, potrivit caruia cel care care a contestat primul in justitie constituirea CJC este consilierul Gabriel Iordache. "Iordache mi-a spus ca Dutu l-a pus sa o faca.
Sub titlul "Basescu nu are cum sa castige decat prin frauda", Roxana Iordache a scris un comentariu exceptional, publicat pe blog, pe care il puteti citi in continuare. ... Asa sa ne ajute Dumnezeu!", conchide Roxana Iordache.
Roxana Iordache publica pe blog : ... Ii rog pe acestia, pe semnatarii apelului meu pentru condamnarea comunismului, sa va solicite demisia de onoare." Sorin Iliesiu Nota mea (Roxana Iordache):
aur pe echipe, aur la sarituri (Sandra Izbasa), aur la barna (Catalina Ponor), argint la barna (Larisa Iordache), aur la sol (Larisa Iordache), argint la sol (Catalina Ponor)
Vicepresedintele Comisiei Juridice, Florin Iordache, a propus retrimiterea proiectului la comisie, chiar daca fusese avizat favorabil, din cauza unor neclaritati la Anexa IV. Florin Iordache a explicat ca nu este precizat numarul Cartii Funciare si ca sunt mentionate o serie de dosare suspendate sau nesuspendate.
Viceprimarul Sorin Iordache intentiona din aceasta saptamana sa ii "ierte" pe datornici, insa ideea acestuia nu va fi pusa in aplicare, deoarece directorul Regiei de Termoficare, Tatian Tudorache, a refuzat. ... Mai asteptam o perioada, poate consumatorii vor deveni constienti si vor plati datoriile", a spus Iordache.
La propunerea PRM, s-a raliat si PSD, prin deputatul Florin Iordache, care a acuzat Guvernul ca nu a declarat toate veniturile bugetare. ... Inseamna ca veniturile din bugetul total nu sunt cele declarate“, a precizat Iordache.
Viceprimarul Sorin Iordache a recunoscut insa ca actiunea nu are prea multi sorti de izbanda la Craiova. ... Am inteles ca foarte multi dintre proprietari au o situatie financiara dificila si nu isi pot permite sa le consolideze", a mai spus Iordache.
Neculai Grigoras, presedintele PSD Craiova, si-a anuntat demisia, la sfarsitul saptamanii trecute, locul sau fiind ocupat temporar de viceprimarul Sorin Iordache. ... In ceea ce-l priveste pe viceprimarul Iordache, eu l-am propus pentru functia pe care am avut-o.
Investitiile s-ar reduce astfel la aproape jumatate", a precizat viceprimarul Sorin Iordache. ... Viceprimarul Sorin Iordache a declarat ca saptamana aceasta va fi stabilita licitatia pentru realizarea proiectului de executie, urmand apoi sa se hotarasca societatea care va face lucrarile.
In cautarea unei clipe de ragaz si dorind sa stea departe de primarie cel putin pe perioada Pastelui, viceprimarul Sorin Iordache a declarat ca a stat alaturi de familie, fiind oricum mult prea obosit pentru a pleca undeva.
google-analytics.com