Cautare

4129 de rezultate pentru "iordache gheorghe" (2.69 secunde)
La fel de incerta este si o plecare a primarului municipiului Medgidia, Marian Iordache, de la PNL, in conditiile in care acesta se bucura de o sustinere evidenta din partea PSD privind mai multe proiecte.
Marian Iordache (foto), edilul municipiului Medgidia, a declarat, pentru cotidianul "Replica" de Constanta, faptul ca la licitatie s-a prezentat doar Tehnologica SRL, unitate respinsa initial. "Intentia celor de la Tehnologica este acum in atentia membrilor comisiei", a mai completat Iordache.
Este vorba despre Radu Merla, sotul sefei Directiei Programe si Dezvoltare din cadrul Primariei Constanta, Ani Merla (foto), el fiind asociat la Five Distribution cu Danut Florescu, Liliana Mariana Hanti - sotia afaceristului Romeo Hanti -, Celestina Carmen Iordache - vaduva lui Petrica Iordache -, si Foty Ciprian Logofat.
Roxana Iordache saluta, pe blog, decizia inteligenta a PNL de a nu intra la guvernare alaturi de PD-L, unde pe liberali i-ar fi asteptat numai rele. Puteti citi in continuare argumentele Roxanei Iordache.
Roxana Iordache publica pe blog articolul "20 de ani de la scanteia revolutiei romane. Si acum?", pe care il puteti citi in continuare.
De asemenea la biroul deputatului independent de Iasi Luminita Iordache este angajata ca referent Iordache Ioana Rodica, alaturi de alte doua persoane.
Roxana Iordache publica pe blog articolul "PD-L sau prostia care nu doare. Daca nici acum nu-i dati jos inseamna ca sunteti chiar mai ceva decat ei", pe care il puteti citi in continuare.
Roxana Iordache scrie pe blog: ... Puteti citi in continuare articolul Roxanei Iordache. '"Vreti opozitie unita? Mandatati aceste doamne! Si chiar dati-le guvernarea!
Roxana Iordache (foto) publica pe blog articolul "TRIUMFALISM RUPT DE REALITATE SI TIGANIE LA PD-L", pe care il puteti citi in continuare.
Pe de alta parte, situatia conflictuala din organizatie a dus la demisia mai multor primari PSD si, potrivit surselor citate, i-ar putea determina si pe ceilalti doi deputati social-democrati alesi in circumscriptiile din judet, Florin Iordache si Doru Claudian Frunzulica, sa paraseasca partidul condus de Victor Ponta.
Roxana Iordache publica pe blog o Erata, prilej pentru a marturisi de ce il iubeste pe Crin Antonescu.
Blogul Roxanei Iordache: CIRC. FACHIRUL REVOCAT, PD-L VICTIMIZAT. SI INVERS Halul de degringolada in care e, de fapt, puterea actuala se poate constata din mascarada maxima instrumentata de propaganda portocalie.
O alta prezenta notabila a fost a lui Sorin Iordache, fost viceprimar al Craiovei, care si-a dat demisia din consiliul local dupa ce a fost exclus din PSD.
Edilul Craiovei a avut cuvinte de lauda si despre fostul consilier local Sorin Iordache, in prezent director comercial la aceeasi Regie de Termoficare:
La randul sau, deputatul PSD Florin Iordache a afirmat, miercuri, ca Opozitia poarta discutii cu parlamentari ai PDL care intentioneaza sa voteze motiunea de cenzura ce va fi depusa de USL.
Blogul Roxanei Iordache: MOTIUNEA, MINUTE AFTER. UDMR: ALEGERI ANTICIPATE. BASESCU N-ARE SANGE SA-L DESEMNEZE PE PONTA, DAR N-ARE INCOTRO. STIE CA ORICUM PICA, DECI SE VA BATE PANA LA SINUCIDEREA FINALA, DUPA CE A UCIS PD-L Ponta:
Blogul Roxanei Iordache : PONTA ARE DE ALES INTRE COABITARE SI PNL Premierul desemnat a declarat, la Bistrita, ca e pregatit de "o relatie institutionala" cu Basescu.
Blogul Roxanei Iordache: DEMONII INTRATI IN PORCI, CARE S-AU ARUNCAT IN MARE. SAU RETRO BASESCU LA REFERENDUM Este duminica a V-a dupa Rusalii.
Blogul Roxanei Iordache : RUS, DEMISIA! DU-TE LA CLUJ, BASISTULE! CRIN PREIA FRAIELE LA GUVERN IN AJUTOR UPDATE. E atipic, dar incep cu actualizarea.
Blogul Roxanei Iordache : BASESCULE, DU-TE LA BALAMUC! TENTATIVE DISPERATE DE A-L SALVA PE RUS Basescu a iesit la o declaratie de presa mai penibila decat oricand, scopul fiind salvarea lui Rus ca ministru, prin atacarea lui pentru prosti.
google-analytics.com