Cautare

4129 de rezultate pentru "iordache gheorghe" (2.91 secunde)
cel al sefului Autoritatii Rutiere Romane - Constanta, Gabriel Iordache. Problema cu Gabriel Iordache, vicepresedinte al Biroului Permanent Judetean al PD Constanta, este... ... Iordache a reusit, a doua oara, sa ia nota de trecere.
Sorin Iordache, fost presedinte PSD Craiova Pesedistii craioveni au fost ieri in fierbere. Cateva sute de membri au umplut sala mare a Casei Studentilor, unde au participat la Conferinta Organizatiei Municipale pentru a-si alege un nou sef, dupa ce Sorin Iordache a cazut in dizgratia conducerii judetene si centrale.
Larisa Iordache, evolutie dezamagitoare! ... Larisa Iordache a facut patru aparate, in ciuda accidentarii de la picior, dar nu s-a calificat in niciuna dintre ele. ... Echipa Romaniei a fost formata din Sandra Izbasa, Catalina Ponor, Larisa Iordache, Diana Bulimar si Diana Chelaru.
Liberalul Marian Iordache este cotat cu prima sansa la alegerile de pe 1 iunie si exista posibilitatea de a castiga Primaria Medgidia chiar din primul tur. ... Marian Iordache (PNL)- 48%, Dumitru Moinescu- 37%, in timp ce PNL este cotat cu 35%, iar PD-L cu 23%.
Larisa Iordache, doua medalii la Campionatele Europene de la Moscova Gimnasta Larisa Iordache a obtinut, duminica, medalia de aur, iar Diana Bulimar pe cea de argint, in finala la barna, la Campionatele Europene individuale de gimnastica de la Moscova.
Larisa Iordache, locul 2 la etapa de Cupa Mondiala de la Stuttgart Romanca Larisa Iordache a ocupat locul al 2-lea in concursul de individual compus din cadrul etapei de Cupa Mondiala la gimnastica artistica de la Stuttgart, sambata, cu un punctaj de 57,998, devansata la o mica diferenta de americanca Elizabeth Price, 58,032 puncte Italianca Vanessa Ferrari a ocupat locul al 3-lea, cu 56,866 p, pe 4 s-a clasat elvetianca Giulia Steingruber, 56,699 p, a 5-a a fost britanica RubyHarrold, 55,099 p, a 6-a s-a clasat Carlotta Ferlito (Italia), 54,199 p, pe 7 a terminat germanca Elisabeth Seitz, 53,932 p, iar pe 8 a incheiat Briannah Tsang (Canada), cu 50,132 p.
Il invit pe domnul secretar de stat Katalin Kibedi, care va raspunde la o intrebare pusa de domnul senator Gheorghe Funar, in legatura cu incalcarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. ... - Logica parlamentara Gheorghe Funar: ... Gheorghe Funar: ... Gheorghe Funar: ... Gheorghe Funar: ... Gheorghe Funar: ... Gheorghe Funar: ... Gheorghe Copos (din sala):
Viceprimarul Sorin Iordache a precizat ca mijloacele de transport in comun vor fi introduse in circuit, cel mai probabil, in luna septembrie. Iordache sustine ca ieri au fost puse la punct ultimele detalii pentru finalizarea caietului de sarcini.
Viceprimarul craiovean Sorin Iordache, in subordinea caruia se afla RAT, sustine ca era nevoie de multe zile de dezbateri, din cauza ca au fost solicitate documente fara de care unele dintre societatile participante puteau fi excluse, in ciuda faptului ca produsele oferite de acestea erau mai mult decat acceptabile din punct de vedere al calitatii raportate la pret.
Romania, campioana europeana la feminin Echipa feminina de gimnastica a Romaniei (Sandra Izbasa, Catalina Ponor, Larisa Iordache, Diana Bulimar, Raluca Haidu), pregatita de cei mai buni antrenori din istoria sportului, cu peste 300 de medalii cucerite la marile competitii, Octavian Bellu si Mariana Bitang, ajutati de Lucian Sandu, a cucerit medalia de aur la Campionatele europene de la Bruxelles, cu un total exceptional - 176,288 puncte, dupa un concurs pe care l-a dominat copios, de la primul pana la ultimul aparat.
Campionatele Europene de gimnastica ale Romaniei Catalina Ponor, Larisa Iordache si Sandra Izbasa au facut legea in finalele pe aparate , cucerind trei medalii de aur si doua de argint!
Sedinta a fost condusa de Valer Dorneanu iar atmosfera dominanta a fost de nepasare din partea celor care stiau dinainte rezultatul alegerilor si de vadita speranta din partea celor care credeau ca se va produce in sfirsit o schimbare, tinind cont de faptul ca de data aceasta, desi si-a anuntat candidatura doar inainte de impartirea buletinelor de vot, Gheorghe Ciocan nu a fost singurul candidat la functia de presedinte a Organizatiei Judetene a PSD, ci l-a avut drept contracandidat pe Dorel Coica.
RATf va trece la debransari In cadrul aceleiasi sedinte, Sorin Iordache, directorul comercial al RATf, a fost pus de consilierii locali sa dea explicatii in legatura cu caldura din municipiu.
Pe scena Teatrului Foarte Mic din Bucuresti a avut loc aseara premiera spectacolului "Interpretul", in regia lui Radu Gheorghe. ... La toate aceste intrebari, doar Dumneavostra veti putea raspunde vizionand spectacolul nostru", spune actorul Radu Gheorghe, care semneaza si regia acestui spectacol.
Claudiu Iordache, directorul Institutului Revolutiei Romane din Decembrie 1989, a iesit public joi cu o interventie menita sa-l apere pe fostul lider PSD Ion Iliescu de acuzatiile care i s-au adus in ultima perioada.
Organizatia PNL Medgidia si candidatul acestei formatiuni politice pentru functia de primar, Marian Iordache, solicita demiterea din functie a comisarului Vasile Daogaru.
Din lipsa de fonduri, Gelu Iordache (foto), primarul orasului Baneasa, a decis de doua luni sa nu mai plateasca salariile angajatilor din subordine, pentru a putea plati, in schimb, facturile la energia electrica, decontarea transportului la profesori si acordarea ajutorului social celor nevoiasi.
Doi sefi de servicii au preluat atributiile directorilor "demisionari" Maria Filip si Vicentiu Iordache. ... Administratia Finantelor Publice (AFP) Craiova are de ieri noi sefi, numiti in locul directorilor demisionari Maria Filip si Vicentiu Iordache.
Larisa Iordache, locul patru in finala la individual-compus, la Campionatele Mondiale de la Antwerp Gimnasta Larisa Iordache s-a clasat, vineri, pe locul patru in finala la invididual-compus, cu un total de 57.766 puncte, la Campionatele Mondiale de la Antwerp.
Acesta si-a schimbat numele din Gheorghe in George, avea dosare penale pentru violenta, fusese angajat la Baza centrala pentru Asigurarea tehnica a Misiunilor, apoi fusese soferul unor demnitari din cadrul MAI, printre care fostul subsecretar de stat MAI Florin Mecliu. ... Pana prin 2006-2007 VLADAN purta numele de GHEORGHE.
google-analytics.com