Cautare

61 de rezultate pentru "infractor" (4.32 secunde)
Daca totusi un cetatean cade victima infractiunii de înselaciune prin intermediul acestor metode este rugat sa se adreseze politiei“, a declarat subcomisar Maria Vasile, purtatoare de cuvânt a IPJ Dolj.Infractor retinutLa jumatatea lunii februarie, ofiterii Serviciului de Combatere a Crimei Organizate Vâlcea au prins un minor de 16 ani, din Vâlcea, care a atras diversi cetateni cu oferte mincinoase, folosindu-se de numele unei companii interne de telefonie mobila.
Fraudele de roaming pot aparea atunci cand un infractor exploateaza intarzierea raportarii datelor de trafic dintre reteaua vizitata si reteaua gazda, prin efectuarea unui volum semnificativ de apeluri ilegale.
Ma gandesc sa plec din tara pentru ca aici risti sa devii infractor fara a sta prea mult pe ganduri".
"Daca un infractor pune mana pe datele personale a un milion de britanici, pot ele sa fie folosite impotriva tarii?
Daca as fi un infractor, m-ar fi gasit dupa semnalul telefonului mobil, chiar daca aparatul ar fi oprit", este de parere Dan Petrescu, tatal copilotului.
Daca as cere si o donatie pentru eforturile mele, as fi, fara indoiala, condamnat ca sarlatan si infractor. Probabil ca mass-media m-ar ataca sau ridiculiza, iar guvernul, in cel mai bun caz, m-ar ignora.
Alt guru de serviciu e Gigi Becali, infractor eliberat conditionat care isi permite sa ameninte magistratii in direct si la ore de varf.
Din pacate, a fost dat jos din autocar, ca un infractor, de catre vamesii romani. Acest lucru s-a intamplat la plecarea catre Chisinau a unui grup de calaraseni - membri ai Cenaclului Literar Phoenix, a unui ansamblu folcloric si a unui grup de pictori.
Adica, ai lucrari cu termene, nu gasesti un infractor, trebuie sa faci o anumita audiere si lucrurile nu sunt exact asa cum prevede procedura.
Fura, violeaza sau ucide, copilul infractor se bucura de iarba verde de acasa pina ce implineste 18 ani. Asta daca nu cumva, pina ce sa ajunga la virsta majoratului, dispare in ceata urmatorii numai ca fapta sa se prescrie.
La primul semafor, apare un infractor pe scuter care ii inteapa roata. Mai incolo, victima simte ca are pana si trage pe dreapta sa vada care e problema.
In exclusivitate pentru Antena Stars, vedeta sustine ca a fost amenintata de un infractor periculos, cu opt ani de puscarie si sapte dosare pentru tortura.
A fost, de fapt, o rafuiala intre un infractor periculos si o juna, care tocmai il parasise si care, cu toata compasiunea pe care ti-o poate trezi o persoana care „a suferit plagi multiple“, nu este deloc „usa de biserica“;
Ar trebui ca fiecare om care se gandeste sa faca o cariera din politica sa stie limpede, din capul locului, ca in politica nu poti face bani, decat daca vrei sa devii infractor.
Asta ar fi ca atunci cand nu poti retine si ancheta un infractor decat cu acordul acestuia, adica aberatia aberatiilor!
Ei pazesc cica niste fiinte umane, care pot oricand sa dea clasa staticelor televizoare din raft si sa-si ia talpasita in cel mai infractor mod cu putinta.
Italianul a exemplificat prin diverse persoane de cetatenie romana pe care le cunoaste si care nu au nici in clin, nici in maneca cu imaginea clasica a unui infractor, pe unele dintre ele chiar admirandu-le, motiv pentru care el acuza practicile mass-media de a eticheta o intreaga natiune din motive total eronate.
Asa ar trebui sa faca si cei care au jignit toti romanii, tratandu-i dupa modelul unui infractor, care, cu siguranta, nu e mai periculos decat infractorii lor.
romanul e totuna cu rromul, rromul e infractor, deci romanul e borfas. Acum, italianul se simte in Roma ca in Rroma, si nu pentru ca asta ar vedea si ar patimi, ci doar pentru ca asta vede la TV si citeste in presa.
romanul e totuna cu rromul, rromul e infractor, deci romanul e borfas. Acum, italianul se simte in Roma ca in Rroma, si nu pentru ca asta ar vedea si ar patimi, ci doar pentru ca asta vede la TV si citeste in presa.
google-analytics.com