Cautare

1339 de rezultate pentru "imperial motor sibiu" (3.35 secunde)
Carla Dinu) Judetele Buzau, Vrancea, Covasna si pentru unele zone din Harghita, Neamt, Bacau, Brasov, Sibiu, Gorj, Valcea si Arges sunt sub Cod potocaliu pana joi, la ora 09:00.
Clasamentul celor mai avantajoase zece orase din Romania este completat de Sibiu, Pitesti, Ramnicu Valcea, Miercurea Ciuc, Slobozia, Timisoara, Targu Mures.
Studentul Anului din Europa, nivel universitar â€" Sergiu Iliev (Imperial College, Marea Britanie). ... Raluca Popa, castigatoarea Marelui Premiu, este din Sibiu si in Septembrie 2014 a terminat doctoratul la Massachusetts Institute of Technology (MIT) din SUA in domeniul informaticii cu specializarea in Securitatea Internet-ului.
motor, senzitiv, mental perceptual si de limbaj. Deficitul motor este caracterizat de paralizie (hemiplegie) sau scadere partiala de forta (hemipareza) si este situat pe partea corpului opusa sediului leziunii cerebrale.
Propulsat de un motor de 650 de cai putere, bolidul italian atinge suta de kilometri in doar 3,6 secunde, asta si gratie greutatii sale, de 1.300 kg. ... Ultimate Aero are un motor V8 cu 1.046 CP. ... Koenigsegg CCR are un motor V8 si 806 CP.
Statul roman a ajuns la un acord de intelegere cu Daewoo Motor Company din Coreea la inceputul acestei saptamani in privinta termenilor de preluare de catre Daewoo Automobile Romania (DWAR) a 51% din actiunile societatii care produce la Craiova sub marca Daewoo si in privinta stingerii creantelor detinute de coreeni, se arata intr-un comunicat al DWAR.
Masina poate fi echipata cu un motor Duratec cu 5 cilindri si 220 CP, folosit si pe Ford Focus ST. Duratec HE 2.0 pe benzina este un motor cu 150 CP, ce asigura o functionare silentioasa si un consum redus de combustibil.
Motorul de 3 litri care echipeaza BMW M3 si noul BMW Z4 M Roadster a castigat, pentru a sasea oara consecutiv, premiul "Cel Mai Bun Motor de 3 litri".
La Detroit, Audi a prezentat un concept ce stabileste noi standarde in sectorul diesel - Audi Q7 V12 TDI, propulsat de un motor de 6.0 litri ce dezvolta 500 CP si un cuplu de 1.000 Nm.
Focus ST este propulsat de un motor pe benzina de 2,5 litri cu 5 cilindri in linie, care a fost modificat de specialistii de la Ford TeamRS si genereaza un cuplu maxim de 320Nm incepand de la numai 1.600 rpm.
Inmatricularea autoturismelor noi de import, din tari terte, cu motor de peste 2.000 cmc, presupune nu doar plata controversatei taxe de de prima inmatriculare, in vigoare de la 1 ianuarie, ci si a taxei de timbru social, reprezentand 1% din valoarea masinii.
Nimic mai mult decit un drive test care a putut face diferenta intre eleganta si sportivitate, intre un motor cu benzina si unul diesel, aflate sub capota noii Corolla. ... Noul motor pe benzina de 1.6 litri este un motor dual VVT-i cu performante excelente si consum redus.
In Romania, noul model va avea un motor diesel de 2 litri si 141 de cai-putere, in timp ce pe piata europeana este disponibil si un propulsor pe benzina de 2,3 litri.
Din gama Skoda, Fabia Avantaj cu motor de 1,2 litri are pretul cu TVA in jur de 9.000 de euro. ... Varianta cu cinci usi are un motor de 1 l care poate dezvolta 60 CP, pretul acesteia fiind de 9.500 de euro.
Pentru Audi, celebrul motor TDI este un element de baza al strategiei de tehnologie integrata. ... Atunci când Audi a început productia de serie a primei masini de strada cu motor TDI, în 1989, a marcat un moment extraordinar în dezvoltarea tehnologiei automobilistice.
Cinci barci cu motor si o salupa pentru interventie rapida reprezinta "flota" de ambarcatiuni de serviciu care a fost cumparata si a intrat in dotarea personalului CN Administratia Canalelor Navigabile SA Constanta.
Compania Rolls Royce Motor Cars va prezenta noul Phantom Coupe la cea de a 78-a editie a Salonului Auto International de la Geneva, pe 4 martie 2008.
În acelasi an însa, Towns a desenat o versiune extrema a acestui model, care ulterior a devenit un supercar cu motor plasat central, cunoscut astazi sub numele de Aston Martin Bulldog.Desi proiectul initial al lui Towns a fost respins de echipa manageriala, o versiune unicat a acestei masini a fost lansata oficial în luna martie a anului 1980, ca dovada ca Aston Martin putea construi un supercar de clasa mondiala.
  "Stapânul inelelor", dupa jumatate de secol Audi a început cu un motor în patru cilindri, de 2.612 centimetri cubi capacitate, urmat de un motor de 3.564 cmc, precum si unul de 4,7 litri, dar si unul de 5,7 litri.
Proprietarii de Aro si de IMS cu motor de mare capacitate vor plati în 2009 un impozit de patru ori mai mare fata de cât li s-a perceput pâna acum.
google-analytics.com