Cautare

912 de rezultate pentru "imobiliare" (2.90 secunde)
Acest lucru ne-a fost confirmat si de reprezentantii agentiilor imobiliare din Galati, care, la randul lor, au explicat ca, intr-adevar nici preturile chiriilor nu au scazut, insa nici cererea nu a disparut.
La aproape o luna si jumatate de la inceputul anului, numarul tranzactiilor imobiliare este in continuare mic. ... Nici aderarea la UE, urmata de o crestere masiva a preturilor, nu a avut un asa impact asupra pietei imobiliare cum a avut criza economica.
De vina sunt si proprietarii de spatii comerciale sustin specialistii in imobiliare care se incapataneaza sa nu mai reduca din preturi. ... In viitorul apropiat nu este exclus ca si agentiile imobiliare sa isi ofere spatiile pentru inchiriere. "Agentiile imobiliare sunt pe muchie de cutit.
Potrivit reprezentantilor agentiilor imobiliare, scaderea preturilor este doar o iluzie. ... Proprietarii s-au adaptat la evolutia leu-euro", a declarat Nicu Radut, directorul agentiei Unic Imobiliare. ... In ceea ce priveste o eventuala viitoare reducere de pret, reprezentantii agentiilor imobiliare sunt sceptici.
"Acum este perioada in care se renegociaza contractele vechi si multi proprietari au mai marit putin chiria", declara, la inceputul acestui an, Nicu Radut, directorul Unic Imobiliare.
Fondul de investitii norvegian Romania Invest si Bank of Cyprus anunta incheierea unei afaceri de succes pentru acest moment al pietei imobiliare roamanesti.
"Vanzatorii nu au reactionat inca, iar preturile nu au inceput sa creasca", a declarat Nicu Radut, directorul agentiei Unic Imobiliare. Afirmatia a fost sustinuta si de alti reprezentanti ai agentiilor imobiliare din Craiova. ... Nici terenurile nu s-au scumpit", a spus Bogdan Buzatu, directorul agentiei General Imobiliare.
Pentru o promovare cat mai eficienta si mai targetata s-a luat in calcul colaborarea cu Directiile de Stare Civila si cu agentiile imobiliare, transformandu-le astfel in mesagerii OBI. ... Companiile imobiliare care au raspuns afirmativ invitatiei OBI si care s-au alaturat campaniei pana in acest moment sunt:
"Nici nu vor fi cereri!", spun cei din imobiliare. ... In timp ce unii jucatori din piata sustin ca vor exista cereri in functie de buzunarul fiecaruia, lucratorii din imobiliare sunt sceptici cand vine vorba despre locuintele noi care ar putea fi construite prin acest program guvernamental.
Impunerea veniturilor din tranzactii imobiliare Venitul din transferul proprietatilor imobiliare se impoziteaza astfel: in cazul proprietatilor imobiliare detinute pana la 3 ani: ... In cazul proprietatilor imobiliare detinute peste 3 ani:
Confederatia Europeana Imobiliara in parteneriat cu Parlamentul European si Comisia Europeana au in plan finalizarea unui standard european al activitatii imobiliare, document ce vizeaza protectia consumatorului si reprezinta primul pas catre certificarea europeana a profesiei de agent imobiliar.
Reducere de 10 la suta la taxele pentru tranzactiile imobiliare. ... Astfel, potrivit Uniunii Nationale a Notarilor Publici din Romania, vor fi reduse valorile orientative imobiliare cuprinse in Ghidul privind valorile orientative ale proprietatilor imobiliare - 2010.
Pe de alta parte, inainte de a fixa o taxa pe lux trebuie instituite o serie de mecanisme fiscale cum ar fi taxa pe succesiune sau gradele de deductibilitate pentru investitii imobiliare.
Imobile cu 10% mai ieftine Preturile la imobilele din anumite zone sunt, intr-adevar, supraevaluate in acest moment, considera si brokerul companiei imobiliare Eurisko, Ciprian Hrisca.
Specialistii apreciaza ca in 2006 tranzactiile cu terenuri vor fi cele mai profitabile afaceri imobiliare. ... Americanii de la Heitman LLC vor aloca 410 milioane de dolari pentru plasamente imobiliare in Europa Centrala si de Est, inclusiv in Romania.
In plin sezon estival, preturile la imobiliare, atat la Constanta, cat si in sudul litoralului, au explodat pur si simplu, atingand cel mai mare nivel inregistrat vreodata in zona. ... Agentiile imobiliare au la ora actuala o activitate intensa.
In plus, valoarea sa creste in timp", a declarat Nicu Radut, directorul agentiei imobiliare UNIC. ... Daca ai un job foarte bine platit, e mai bine insa sa inchiriezi si sa rulezi banii", a spus Teodor Popescu, managerul agentiei imobiliare Dorcas.
Inspectorii Oficiului Judetean pentru Protectia Consumatorilor Bihor au luat la puricat actvitatea unor agentii imobiliare din Oradea, cu precadere activitatea de timesharing, in cadrul agentiilor imobiliare si de turism, fiind verificati 24 de agenti economici si constatandu-se abateri la 20 dintre acestia.
Cel putin 124 de milioane de euro, afirma agentiile imobiliare. ... Multe dintre fostele fabrici comuniste detin sute de hectare de terenuri intravilane, numai bune de speculat de vanatorii de afaceri imobiliare.
"Potrivit unui studiu al unei agentii importante din tara suntem in faza in care trebuie sa construim supermarketuri deoarece oltenii se gandesc sa-si achizitioneze mai intai mancarea, imbracamintea, concediile de lux si abia apoi, o data cu cresterea veniturilor, se gandesc la o casa noua", declara acum cateva luni Mihai Mehedintu, directorul unei agentii imobiliare din Craiova.
google-analytics.com