Cautare

2088 de rezultate pentru "grupul" (3.83 secunde)
popular, socialist si liberal, plus cateva grupuri mai mici.Grupul socialist a fost principalul grup politic care ne-a sprijinit, fara rezerve, in toate eforturile noastre pentru aderare.
Grupul conservator vrea un vot inca din sedinta inaugurala a noului PE. ... Grupul este format din deputatii socialisti europeni si eurodeputatii Partidului Democrat italian, denumirea sa fiind Grupul Aliantei Progresiste a Socialistilor si Democratilor din Parlamentul European (GAPSD).
Insa sunt si 21 de gardieni care se chinuie alaturi de copii in grupul social din spatele cladirii admistrative al unitatii penitenciare. ... De altfel, acesta a mai precizat ca la momentul actual grupul social al penitenciarului dispune de 5 garsoniere libere.
Ioan Mircea Pascu (Alianta Progresiva a Socialistilor si Democratilor- S&D)- Comisia pentru Afaceri Externe, Corina Cretu (S&D)-Comisia pentru Dezvoltare, Theodor Dumitru Stolojan (Grupul Partidului Popularilor Europeni Crestin Democrati-PPE)-Comisia pentru Afaceri Economice si Monetare, Silvia Adriana Ticau (S&D)-Comisia pentru Transport si Turism, Sebastian Valentin Bodu (PPE)-Comisia pentru Afaceri Juridice, Rares Niculescu (PPE)-Comisia pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala, Norica Nicolai (Alianta Liberalilor si Democratilor pentru Europa-ALDE)-Comisia pentru Securitate si Aparare.
Concret, grupul parlamentarilor independenti, infiintat recent in mod nelegal, in pofida interdicitiei regulamentelor Camerei Deputatilor si Senatului, si format din 18 senatori si deputati care au demisionat sau au fost exclusi din PNL si PSD, preconizeaza infiintarea unui nou partid politic, Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei (UNPR).
Fata de aceste aprecieri, Grupul Parlamentarilor Independenti a transmis un comunicat prin Agerpres.
Senatorul Iulian Badescu a anuntat, miercuri, in plenul Senatului, ca isi da demisia din PD-L deoarece nu este de acord cu programul anticriza al Guvernului Boc si ca va activa in grupul PSD.
• Pop Razvan Codrut - Grupul parlamentar PNL din Senat; • Opre Ancuta Geanina - Grupul parlamentar PSD din Senat; ... • Cupa Ion - Grupul parlamentar PDL din Senat;
Pentru majoritatea PDL-istilor, grupul celor trei este identificat drept "axa a raului". ... Grupul nu poate fi suspectat de "viziune". ... Pentru majoritatea PDL-istilor, grupul celor trei este identificat drept "axa a raului".
Doar ca ce au omis acestia sa spuna este ca, cel putin pentru Senat, PC-ul va ataca UNPR-ul, respectiv grupul mixt din Camera Superioara.
"Am auzit niste discutii la Bruxelles si m-a surprins sa aflu ca Adrian Severin intr-o interventie la Grupul Socialist de la Parlamentul European ar fi afirmat ca eu si Adrian Nastase l-am sustine.
• Un sondaj realizat de Grupul de Studii Socio Comportamentale Avangarde pentru Jurnalul National in perioada 19-27 martie 2011 releva date dezastruoase pentru guvernare:
Posibila intalnire USL-UDMR-minoritati, saptamana viitoare, pe tema reorganizarii UDMR si grupul minoritatilor vor da curs invitatiei USL de purtare a unui dialog pe tema reorganizarii teritoriale si legilor electorale, sustin surse parlamentare. ... Si grupul minoritatilor ar fi oferit un raspuns afirmativ liderilor USL.
La randul sau, liderul grupului parlamentar progresist de la Camera, Eugen Nicolicea, a precizat ca pentru grupul pe care il coordoneaza prioritatea legislativa a viitoarei sesiuni o reprezinta legea privind taxa de solidaritate, sau impozitarea averilor mari, asa cum a fost ea numita.
"Am vorbit cu colegii liberali si mai sunt doi parlamentari care s-au inscris in grupul liberal, deci avem 231 de membri ai grupului USL, plus domnul Mircea Geoana, cu care am discutat si va vota alaturi de noi, deci 232, mai sunt 17 voturi ale minoritaților si cu 26 de la UNPR, deci avem undeva in jur de 270 de voturi", a declarat Victor Ponta acum doua zile.
Senatorul Cezar Magureanu a anuntat, marti, in plenul Senatului, ca intra in grupul parlamentar al PSD. Senatorul a activat in grupul UNPR si apoi ca independent.
Senatorul Dorel Borza demisioneaza din PDL pentru a trece la PNL Senatorul PDL, Dorel Constantin Vasile Borza, si-a anuntat, marti, demisia din grupul parlamentar al PDL si afilierea la grupul liberal. ... Acesta a declarat in plenul Senatului ca, incepand de marti, isi inceteaza activitatea in grupul parlamentar PDL.
Purtator de cuvant - Gabriela Firea In prima sedinta de plen a Senatului, in urma nominalizarii facute de Grupul Parlamentar PSD pentru functiile din structura de conducere a Biroului Permanent al Senatului in sesiunea ordinara februarie-iunie 2014, au fost votati urmatorii senatori:
Grupul francez Societe Generale, actionarul majoritar al BRD, a cumparat pachetul rezidual de 7,32% din actiunile detinute de stat la banca romaneasca, potrivit unui comunicat al BRD-Groupe Societe Generale.
Electrica SA a primit ofertele financiare imbunatatite din partea companiei CEZ Cehia pentru a intra in negocieri finale pentru privatizarea societatii Electrica Oltenia, in timp ce grupul german E.ON si-a reafirmat interesul pentru Electrica Moldova, anunta un comunicat al Ministerului Economiei si Comertului (MEC).
google-analytics.com