Cautare

2088 de rezultate pentru "grupul" (3.28 secunde)
Europarlamentarul roman a precizat ca Grupul Socialistilor si Democratilor din Parlamentul European sustine aderarea Romaniei la Spatiul Schengen la termen, iar europarlamentarul socialist danez care a semnat, alaturi de un eurodeputat popular si unul liberal, scrisoarea comuna adresata premierului danez ar fi trebuit sa respecte pozitia grupului politic din care face parte.
Grupul statuar care il reprezinta pe Matei Corvin a fost supus anul trecut unei ample restaurari care a fost platita in mod egal de guvernul roman si de cel ungar. ... Municipalitatea a mai montat apoi o placuta care a mai fost amplasata pe grupul statuar inainte de restaurare.
Grupul parlamentar al PNL i-a nominalizat in comisie pe senatorii Vasile Nistor, Romeo Nicoara si Raymond Luca, in timp ce Grupul parlamentar progresist l-a nominalizat pe senatorul Sorin Serioja Chivu.
De astazi, PSD poate face, matematic, majoritate fara PNL Trecerea senatorului Stefan Stoica, ales intr-un colegiu din Ialomita, de la PP-DD la PSD, oficializata luni, pune partidul lui Victor Ponta intr-o pozitie de superioritate in Senat, fata de PNL, grupul social-democratilor avand astfel la indemana o majoritate alternativa, fara liberali.
Conducerea Petrom va fi asigurata de ieri si pana la mijlocul lunii viitoare de doi directori interimari reprezentanti ai noului actionar majoritar al societatii, grupul austriac OMV. ... Din acestia, patru vor fi numiti de grupul austriac, doi de catre Guvern si unul va fi independent.
Notorietatea de care se bucura Grupul de firme European Drinks & Food nu se datoreaza numai calitatii superioare a renumitelor sale bauturi racoritoare si alcoolice, ape minerale sau produse alimentare fabricate pe modernele platforme industriale din Bihor, ci si dublei calitati de cel mai mare angajator si contribuabil privat din Romania, pe care si-o revendica gratie numarului mare de salariati in toata tara, dar si celor peste 3.600 de miliarde de lei virate numai anul trecut la bugetul consolidat al statului.
Un articol pe cat de rau-intentionat, pe atat de lipsit de argumente, publicat in ziarul a€žZiuaa€œ din 4 noiembrie 2005, incearca sa improaste cu noroi Grupul de firme European Drinks, unul dintre cele mai puternice si mai respectate grupuri industriale din Romania si din Europa.
Grupul german Metro, care detine 24 de supermarketuri in Romania, printre care unul la Oradea, a intrat in insolventa, adica se afla in incetare de plati.
Grupul german Daimler a ales Ungaria pentru noua fabrica Mercedez-Benz, unde va investi 800 de milioane de euro, in conditiile in care pe lista posibilelor amplasamente din Europa de Est se aflau Romania si Polonia, a anuntat compania.
CELCO SA in contul SC Grupul DD SA Constanta.
Cu o investitie de circa doua milioane de euro, Grupul Carrefour a deschis ieri primul supermarket din Craiova, Carrefour Market. ... "Grupul intentioneaza sa mai deschida supermarketuri in circa patru locatii noi", a adaugat Savescu.
Grupul hotelier Unita Turism Holding cere falimentul companiei RCS&RDS, detinuta de omul de afaceri Zoltan Teszari, pentru neplata unei datorii din 2008 in valoare de 55.
Mihnea Vasiliu, director divizia Quality a Grupului, a declarat, luni, pentru MEDIAFAX, ca ziarul Cotidianul, editat de Grupul Realitatea-Catavencu, va fi inchis temporar, precizand ca publicatia nu se inchide, ci se ia o pauza pana la gasirea unui investitor.
Grupul Evenimentul Romanesc, ai carui actionari sunt jurnalistii Ion Cristoiu si Vlad Pufu, a cumparat Editura Eminescu de la scriitoarea Silvia Cinca. ... Potrivit paginademedia.ro, Grupul Evenimentul Romanesc este detinut de jurnalistii Vlad Pufu (51%) si Ion Cristoiu (49%).
Grupul Rompetrol a platit, din anul 2000 pana in prezent, la bugetul de stat, 8 miliarde de dolari, din care 3,5 miliarde de dolari au fost achitate din 2007, anul preluarii pachetului majoritar de catre compania de stat KazMunaiGaz din Kazakhstan, si pana acum, banii constand in taxe, accize, impozite.
Grupul Rompetrol a platit, din anul 2000 pana in prezent, la bugetul de stat, 8 miliarde de dolari, din care 3,5 miliarde de dolari au fost achitate din 2007, anul preluarii pachetului majoritar de catre compania de stat KazMunaiGaz din Kazakhstan, si pana acum, banii constand in taxe, accize, impozite.
Millenium Pro Design face parte din grupul Heinemann, grup avand o experienta de 117 ani pe piata internationala de vanzare cu amanuntul pentru calatori. Grupul Heinemann isi desfasoara in prezent activitatea in domeniul distributiei de bunuri catre 1.000 operatori duty-free din 70 de tari.
Grupul face afaceri in Romania, avand doua unitati de productie, una la Talmaciu (Sibiu) si alta la Mioveni, tot in apropiere de uzinele Dacia-Renault.
Vanzarile Carrefour, al doilea mare retailer la nivel mondial, au crescut usor in primul semestru, la 38,8 miliarde euro, iar grupul a inregistrat o pierdere de 31 milioane euro, mai redusa fata de rezultatul negativ de 249 milioane euro din aceeasi perioada a anului trecut, potrivit Mediafax.
Despre Carrefour Cu peste 9.900 de magazine in 33 de tari, grupul Carrefour este al doilea retailer mondial si numarul 1 in Europa.
google-analytics.com