Cautare

2134 de rezultate pentru "grupul roche" (2.61 secunde)
Grupul de Investigatii Politice condus de Mugur Ciuvica sustine ca a intrat in posesia unor documente secrete ale Ministerului Apararii Nationale, referitoare la presedintele Traian Basescu.
Elevii, trimisi la Grupul Scolar Rosia Intrucat in incinta Scolii Generale din Seciuri nu se mai pot desfasura ore, cladirea fiind un pericol pentru elevi si cadrele didactice, conducerea Inspectoratului Scolar Judetean a luat decizia de a transfera copiii la Grupul Scolar din Rosia de Amaradia.
Deputatul liberal Dragos Ujeniuc a anuntat ieri ca grupul PNL de la Camera a depus luni o plangere la procurorul-sef al Departamentului de urmarire penala din cadrul Parchetului privind rezolutia de "neincepere a urmaririi penale a deputatului Adrian Nastase" data de procurorul de caz.
Intre acestea a fost si Grupul stiintific consultativ pentru obiecte zburatoare neidentificate, cunoscut si sub numele de PANELUL ROBERTSON, sponsorizat in 1953 de CIA, numit astfel dupa remarcabilul fizician H.P. ... Un caz celebru examinat de Grupul Robertson a fost OBSERVATIA TREMONTON, UTAH, din 1952.
Popa a spus ca decizia a fost luata luni in Biroul Politic al Partidului Conservator, urmand ca grupul parlamentar al formatiunii sa depuna in perioada imediat urmatoare o motiune simpla pentru demiterea vicepremierului Markó Béla.
Adeziunile nu reprezinta semnaturi pentru PLD Pe de alta parte, conducerea PNL afirma ca "formatiunea politica pe care grupul Stoica-Stolojan sustine ca o va infiinta nu are alti membri decat pe cei fondatori" si ca cele 11.500 de adeziuni anuntate de platformisti sunt de fapt semnaturi pentru platforma si pentru unitatea PNL, nicidecum pentru formarea unui nou partid.
Liderul Grupului ALDE din Parlamentul European, Graham Watson, considera ca Traian Basescu (foto) l-a folosit pe Theodor Stolojan pentru a rupe Partidul National Liberal Conform Deutsche Welle, Graham Watson a declarat ca, daca Partidul Liberal-Democrat, initiat de Theodor Stolojan ar face o cerere oficiala de afiliere la ALDE (grupul liberal-democratilor europeni), grupul va supune la vot o astfel de cerere.
Potrivit Legii ANI, Consiliul National de Integritate este format din cate un membru desemnat de grupurile parlamentare din Senat, plus grupul minoritatilor nationale din Camera Deputatilor, un reprezentant al Ministerului Justitiei si unul al Ministerului Economiei si Finantelor.
Grupul de Investigatii Politice acuza SRI ca face politie politica. ... "Grupul de Evidenta condus de generalul Stanciu a descoperit si prezinta o informatie referitoare la unele afirmatii ale Noricai Nicolai. ... Aceasta este o alta dovada a faptului ca SRI monitorizeaza un partid politic parlamentar, spune Grupul de Investigatii Politice.
Faptul ca Basescu s-a lasat umilit la noi acasa il arata ca pe un om disperat, in conditiile in care grupul lui protector de la Washington, in frunte cu Bush, sta sa cada.
Ultimii doi reprezentanti ai PRM in Parlamentul European au parasit miercuri Grupul pentru Identitate, Traditie si Suveranitate, de extrema dreapta. ... Grupul ITS a putut fi infiintat la inceputul anului 2007, dupa ce reprezentantii extremei dreapta din Romania si Bulgaria au devenit europarlamentari cu drepturi depline.
Senatorul Sorin Oprescu a demisionat, luni, si din grupul parlamentar al PSD. ... Potrivit Regulamentului Senatului, Oprescu va trebui sa isi anunte oficial demisia din grupul parlamentar PSD si in plenul Senatului, cel mai probabil anuntul urmand sa se faca la inceputul sedintei de plen de luni.
Ce stie Geoana si o declara deschis pe acest subiect este insa doar faptul ca grupul PSD de la malul marii va primi garantat un post de ministru in viitorul (eventual) guvern.
Asta dupa ce, la ultimul Congres al PSD, Grupul de Cluj l-a propulsat pe Geoana in functia de presedinte al partidului.
popular, socialist si liberal, plus cateva grupuri mai mici.Grupul socialist a fost principalul grup politic care ne-a sprijinit, fara rezerve, in toate eforturile noastre pentru aderare.
Grupul conservator vrea un vot inca din sedinta inaugurala a noului PE. ... Grupul este format din deputatii socialisti europeni si eurodeputatii Partidului Democrat italian, denumirea sa fiind Grupul Aliantei Progresiste a Socialistilor si Democratilor din Parlamentul European (GAPSD).
Insa sunt si 21 de gardieni care se chinuie alaturi de copii in grupul social din spatele cladirii admistrative al unitatii penitenciare. ... De altfel, acesta a mai precizat ca la momentul actual grupul social al penitenciarului dispune de 5 garsoniere libere.
Ioan Mircea Pascu (Alianta Progresiva a Socialistilor si Democratilor- S&D)- Comisia pentru Afaceri Externe, Corina Cretu (S&D)-Comisia pentru Dezvoltare, Theodor Dumitru Stolojan (Grupul Partidului Popularilor Europeni Crestin Democrati-PPE)-Comisia pentru Afaceri Economice si Monetare, Silvia Adriana Ticau (S&D)-Comisia pentru Transport si Turism, Sebastian Valentin Bodu (PPE)-Comisia pentru Afaceri Juridice, Rares Niculescu (PPE)-Comisia pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala, Norica Nicolai (Alianta Liberalilor si Democratilor pentru Europa-ALDE)-Comisia pentru Securitate si Aparare.
Concret, grupul parlamentarilor independenti, infiintat recent in mod nelegal, in pofida interdicitiei regulamentelor Camerei Deputatilor si Senatului, si format din 18 senatori si deputati care au demisionat sau au fost exclusi din PNL si PSD, preconizeaza infiintarea unui nou partid politic, Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei (UNPR).
Fata de aceste aprecieri, Grupul Parlamentarilor Independenti a transmis un comunicat prin Agerpres.
google-analytics.com