Cautare

2134 de rezultate pentru "grupul roche" (3.01 secunde)
Magda Marincovici) Grupul farmaceutic american Johnson & Johnson a efectuat primele teste pe om ale unui potential vaccin contra Ebola. ... In acesti termeni lapidari, grupul farmaceutic a anuntat lansarea campaniei de testare a potentialului vaccin contra Ebola.
- Grupul 1: ... - Grupul 2: ... - Grupul 3: 10 participante care au format grupul martor si care nu au consumat niciun fel de bere, timp de 12 saptamani.
Federatia Asociatiilor Bolnavilor de Cancer alaturi de Societatea de Medicina Familiei si Societatea Romana de Pneumologie lanseaza Grupul de lucru pentru reducerea mortalitatii prin cancer pulmonar.
Cei care au pornit aceasta investigatie, Grupul de Investigatii Politice, nu s-au multumit cu acest raspuns si au contestat decizia CNATDCU referitoare la plagiatul lui Kovesi.
(Aplauze in Grupul PSD; vociferari in Grupul PNL). ... (Comentarii in Grupul PSD). Vad ca domnul Florin Georgescu protesteaza in legatura cu vocabula “cioc“.
Calin Popescu Tariceanu a precizat ca la grupul PNL vor fi vicelideri Cornel Popa, Titus Ghiorghiof, Eugen Nicolaescu si Nini Sapunaru.
Ioan Rus, presedintele filialei Cluj, anunta ca “Grupul de la Cluj“ va propune candidati pentru toate functiile de conducere ce vor fi scoase la “licitatie“ la Congresul din aprilie.
Ceea ce avem in acest moment drept alianta guvernamentala este o fictiune, cata vreme "grupul independentilor" din parlament nu exista, legal si constitutional. ... Primul lucru pe care acesta il va face va fi a-si "securiza" guvernarea, prin atragerea de noi parlamentari in grupul "independentilor".
Avem des aceasta discutie in Grupul Socialistilor Europeni si spunem mereu in dezbaterile si sedintele noastre de la Bruxelles ca trebuie sa ne afirmam mai pregnant pe fondul crizei economice globale si sa explicam lumii ca dreapta este cea care a pregatit, intelectual si politic, prin deciziile luate in actul de guvernare, aceasta criza economica si sociala fara precedent.
Ancheta vizeaza, printre altele, modul de privatizare a SC Petromidia SA, stabilirea valorii actiunilor in raport cu pretul de piata, valoarea comerciala reala si instrainarea activelor rafinariei catre societatile din grupul Rompetrol.
Ceea ce este cunoscut in folclorul politic drept "grupul de la Cluj" reprezenta o solutie pe care am gandit-o in anul 2000 pentru problemele PSD din Transilvania.
Dupa ce cotidianul nostru a mai relatat despre un amplu caz de evaziune fiscala bazata pe crime, fals intelectual si fraude de miliarde, reporterii nostri au urmarit evolutia acestui caz, constatindu-se cu stupoare ca organele competente nu au facut nimic pentru recuperarea datoriilor pe care le are Grupul de firme Bologa la bugetul de stat.
Retelele cu cel mai mare numar de magazine de pe piata romaneasca, Plus, controlate de grupul german Tenglemann, si Penny Market, apartinand retailerului Rewe, vor avea, la sfarsitul acestui an, cate 50 de magazine fiecare.
Unul dintre investitorii interesati este grupul suedez SAAB - producator al avionului multirol Grippen. ... Grupul Grampet ruleaza afaceri de peste 110 milioane de euro, în principal în domeniul feroviar.
Unul dintre investitorii interesati este grupul suedez SAAB - producator al avionului multirol Grippen. ... Grupul Grampet ruleaza afaceri de peste 110 milioane de euro, în principal în domeniul feroviar.
Construita în 1969, unitatea de productie a fost preluata în 1997 de grupul de investitii Baden Badener Auktiongesellschaft (BBAG). Câtiva ani mai târziu, în 2003, grupul Heineken a preluat BBAG si a devenit astfel producatorul marcii Golden Brau.
a€žLiderii socialisti de la UE au adus aminte, inclusiv ministrului Integrarii, Anca Boagiu, ca grupul care a sustinut cel mai puternic accelerarea procesului de integrare a fost cel socialist.
Tiriac a renuntat la jumatate din fondul de vanatoare de la Balc Daimler AG si Grupul Tiriac au semnat acordul comun prin care Daimler preia participarea de 49% detinuta de Grupul Tiriac in cadrul Mercedes-Benz Romania.
In prezent, Revista 22 este editata de Grupul pentru Dialog Social. ... In 2004, Cotidianul a fost achizitionat de Grupul Catavencu. ... In luna iunie 1995 a fost fondata Compania Jurnalul care face parte din grupul media al holdingului Intact.
Grupul Cosmote a lansat, vineri, iPhone 3G in Grecia, prin Cosmote Grecia si in Bulgaria prin Globul, au anuntat oficiali ai grupului. ... Grupul Cosmote este prezent si in Romania, din 2005, prin Cosmote Romania.
google-analytics.com