Cautare

2134 de rezultate pentru "grupul roche" (2.67 secunde)
Senatorul Iulian Badescu a anuntat, miercuri, in plenul Senatului, ca isi da demisia din PD-L deoarece nu este de acord cu programul anticriza al Guvernului Boc si ca va activa in grupul PSD.
• Pop Razvan Codrut - Grupul parlamentar PNL din Senat; • Opre Ancuta Geanina - Grupul parlamentar PSD din Senat; ... • Cupa Ion - Grupul parlamentar PDL din Senat;
Pentru majoritatea PDL-istilor, grupul celor trei este identificat drept "axa a raului". ... Grupul nu poate fi suspectat de "viziune". ... Pentru majoritatea PDL-istilor, grupul celor trei este identificat drept "axa a raului".
Doar ca ce au omis acestia sa spuna este ca, cel putin pentru Senat, PC-ul va ataca UNPR-ul, respectiv grupul mixt din Camera Superioara.
"Am auzit niste discutii la Bruxelles si m-a surprins sa aflu ca Adrian Severin intr-o interventie la Grupul Socialist de la Parlamentul European ar fi afirmat ca eu si Adrian Nastase l-am sustine.
• Un sondaj realizat de Grupul de Studii Socio Comportamentale Avangarde pentru Jurnalul National in perioada 19-27 martie 2011 releva date dezastruoase pentru guvernare:
Posibila intalnire USL-UDMR-minoritati, saptamana viitoare, pe tema reorganizarii UDMR si grupul minoritatilor vor da curs invitatiei USL de purtare a unui dialog pe tema reorganizarii teritoriale si legilor electorale, sustin surse parlamentare. ... Si grupul minoritatilor ar fi oferit un raspuns afirmativ liderilor USL.
La randul sau, liderul grupului parlamentar progresist de la Camera, Eugen Nicolicea, a precizat ca pentru grupul pe care il coordoneaza prioritatea legislativa a viitoarei sesiuni o reprezinta legea privind taxa de solidaritate, sau impozitarea averilor mari, asa cum a fost ea numita.
"Am vorbit cu colegii liberali si mai sunt doi parlamentari care s-au inscris in grupul liberal, deci avem 231 de membri ai grupului USL, plus domnul Mircea Geoana, cu care am discutat si va vota alaturi de noi, deci 232, mai sunt 17 voturi ale minoritaților si cu 26 de la UNPR, deci avem undeva in jur de 270 de voturi", a declarat Victor Ponta acum doua zile.
Senatorul Cezar Magureanu a anuntat, marti, in plenul Senatului, ca intra in grupul parlamentar al PSD. Senatorul a activat in grupul UNPR si apoi ca independent.
Senatorul Dorel Borza demisioneaza din PDL pentru a trece la PNL Senatorul PDL, Dorel Constantin Vasile Borza, si-a anuntat, marti, demisia din grupul parlamentar al PDL si afilierea la grupul liberal. ... Acesta a declarat in plenul Senatului ca, incepand de marti, isi inceteaza activitatea in grupul parlamentar PDL.
Purtator de cuvant - Gabriela Firea In prima sedinta de plen a Senatului, in urma nominalizarii facute de Grupul Parlamentar PSD pentru functiile din structura de conducere a Biroului Permanent al Senatului in sesiunea ordinara februarie-iunie 2014, au fost votati urmatorii senatori:
Grupul francez Societe Generale, actionarul majoritar al BRD, a cumparat pachetul rezidual de 7,32% din actiunile detinute de stat la banca romaneasca, potrivit unui comunicat al BRD-Groupe Societe Generale.
Electrica SA a primit ofertele financiare imbunatatite din partea companiei CEZ Cehia pentru a intra in negocieri finale pentru privatizarea societatii Electrica Oltenia, in timp ce grupul german E.ON si-a reafirmat interesul pentru Electrica Moldova, anunta un comunicat al Ministerului Economiei si Comertului (MEC).
Printre firmele care vor depune o oferta finala pentru BCR se numara nume care au deja o prezenta activa in regiune, cum este cazul bancii austriece Erste Bank Group, grupul belgian KBC, grupul italian Intesa sau grupul elen National Bank of Greece (NBG).
Trebuie spus ca acest combinat a fost cumparat recent de catre Grupul Mittal. ... Grupul Mittal a castigat licitatia de privatizare invingand in finala grupul condus de compania franceza Arcelor.
In afara de intelegerea dintre BA-CA si Ion Tiriac, banca italiana Unicredit a ajuns la un acord pentru fuziunea prin absorbtie cu grupul german HVB, ceea ce in Romania se va traduce prin unirea celor trei banci:
HVB Bank Romania si Banca ¥iriac reprezinta incepand de luni grupul italian UniCredit, alaturi de sucursala din Romania Unicredit Bank, se arata intr-un comunicat comun al celor trei institutii, preluat de Mediafax.
Grupul, detinut de Ioan Micula si Viorel Micula, reprezinta cea mai importanta companie din Romania si nu numai din domeniul productiei alimentare.
Grupul European Drinks va investi in urmatorii doi ani aproximativ 100 de milioane de euro in fabrica de bere de la Draganesti, din judetul Bihor, a carei capacitate de productie va fi marita pana la 3,5 milioane de hectolitri, a declarat presedintele grupului, Ioan Micula, citat de Mediafax.
google-analytics.com