Cautare

158 de rezultate pentru "gimrom holding" (3.63 secunde)
OTP Bank, Raiffeisen Zentralbank Oesterreich Aktiengesellschaft in consortiu cu Raiffeisen International Bank - Holding AG; Societe Generale; Dexia; Erste Bank si Rabobank, ultima anuntandu-si retragerea din cursa.
OTP Bank, Raiffeisen Zentralbank Oesterreich Aktiengesellschaft in consortiu cu Raiffeisen International Bank a€“ Holding A.G.; Dexia si Erste Bank.
Din grupul de firme Mairon fac parte Mairon Galati si Mairon Holding Ltd, fiecare inregistrind anul trecut un profit net substantial.
Patru companii au cumparat astfel de centrale: Institutul de Studii si Proiectari Hidroenergetice (ISPH), firma italiana ESPE, Energy Holding si Luxten.
SC House Factory SRL se prezinta reprezentanta unui holding australian, cu filiale in toata lumea. In Constanta, House Factory livreaza la cheie case sociale sau rezidentiale, apartamente de lux, moteluri sau hoteluri pe malul marii.
Si societatea comerciala Rompetrol Holding SA, avand ca reprezentant permanent pe George Philip Stephenson, a luat aceeasi decizie. Administratori ai societatii au devenit, tot prin hotararea AGA, Alexandru Nicolcioiu, Nicolae Ionescu si Eric Florin Chis.
Murfatlar, datoare cu peste 608 milioane de lei O alta firma celebra la vremea ei, SC Freedom Star Holding SRL, producatoarea ravnitelor televizoare color de dupa Revolutie, datoreaza 1,23 miliarde lei.
In cursa pentru obtinerea pachetului integral de actiuni a societatii se inscriau la acea vreme "2X1 Holding", administrat de Ion Dumitrache si Felix Stroe, Grupul "Energetic Tender", apartinand controversatului om de afaceri Ovidiu Tender, si Santierul Naval Daewoo Mangalia.
Printre acestea se numara, Siemens, Bombardier, DAB, A-TEC Industries AG, Horvath Holding Investment Co. Inc., Mitilineos, Alstom, Serviciile Comerciale Romane, Telemania Israel, Konkar Electroindustr Croatia, General Electric si General Motors.
Printre firmele nominalizate de Ponta s-au numarat SC Energy Holding SA, SC Grivco SA, SC Ennet SA, SC Enol SA, SC Elcomex SA, SC Electromagnetica SA, SC Gevco SRL, SC Europec SA, SC Romelectro SA sau SC Also Energ SRL.
Pentru etapa negocierilor s-au calificat AES Corporation SUA, Alro Slatina, consortiul TESS Conex-ASAM-Iasi, consortiul Ansaldo Italia - AECL Canada, consortiul Unit Investments Luxemburg - Dogan Enerji Yatirimlari/Dogus Holding Turcia, Electrabel Belgia, Electrica Bucuresti, ENEL Italia, E.ON Energie Germania, Gabriel Resources Canada, Iberdrola Spania, KHNP Republica Coreea de Sud si RWE Power Germania.
Acesta a declarat ca reluarea privatizarii Electroputere se datoreaza si interesului aratat in ultima vreme de firmele A-TEC din Austria, MYTILINEOS HOLDING din Grecia, fondul de investitii MASTERFIELD INVESTMENT GROUP si firma suedeza Bombardier.
Acestea sunt AES Corporation SUA, Alro Slatina, consortiul TESS Conex-ASAM-Iasi, consortiul Ansaldo Italia - AECL Canada, consortiul Unit Investments Luxemburg - Dogan Enerji Yatirimlari/Dogus Holding Turcia, Electrabel Belgia, Electrica Bucuresti, ENEL Italia, E.ON Energie Germania, Gabriel Resources Canada, Iberdrola Spania, KHNP Republica Coreea de Sud si RWE Power Germania.
In cursul saptamanii trecute Garda de Mediu Constanta a aplicat societatii Grup Media Sud Holding SRL o amenda contraventionala de 50.000 de lei noi pentru continuarea lucrarilor de amenajare piscicola pe cursul paraului Casimcea, in Aria Protejata Cheia si in apropierea ariei protejate, in situl Natura 2000, precum si pentru depozitarea necorespunzatoare a deseurilor pe sol, a declarat ing.
si de continuarea tendintei de cumparare accelerata a actiunilor ARDAF manifestata in ultimele saptamani pe piata Rasdaq, actionariatul acestei companii de asigurare era format din Tender SA, companie apartinand cunoscutului om de afaceri Ovidiu Tender care detinea 56,185% din actiunile ARDAF la care se mai adaugau Raiffeisen Zentralbank cu 19.93% din actiunile aceleiasi societati de asigurare si Clairmont Holding Limited cu 10,17% din capitalul social al ARDAF.
Asa esta cazul Bancii Transilvania si Ampelus Holding Ltd, cu detineri de peste 7,9% si respectiv 4,6% din numarul total al actiunilor SIF Banat Crisana.
Acestea sunt A5 Invest SRL Caransebes, SC Grup Feroviar Roman SA Bucuresti, Vienna International Holding SRL Bucuresti, Al Arrab Contracting Company Limited - din Arabia Saudita, si Peeker Atomic Energy System INC Lakewood Colorado - din SUA.
Banca Europeana de Reconstructie si Dezvoltare (BERD) a semnat, ieri, un acord pentru preluarea unui procent de 9,8 % din actiunile companiilor E.ON Gaz Romania Holding si E.ON Energie Romania, care activeaza in domeniul energiei si au ca actionar majoritar grupul german E.ON.
Sediul Cefin Constanta a fost cumparat de la firma Polaris Holding care l-a folosit anterior pentru flota sa de autovehicule, cladirea si curtea ce o imprejmuieste reprezentand fostul sediu al ITA Constanta, construit in urma cu 35 de ani, a precizat Stefano Albarosa, membru al conducerii holdingului Cefin.
Perla Majestic a contractat anul trecut un credit de investitii de circa patru milioane de euro in vederea construirii unui ansamblu de cinci blocuri cu apartamente de vacanta in Navodari. Compania face parte din grupul de firme din domeniul turistic controlate de Spring Time Holding.
google-analytics.com