Cautare

158 de rezultate pentru "gimrom holding" (5.15 secunde)
De asemenea, presedintele a nominalizat companiile Energie Holding si Vatec, companii cu care Tariceanu ar fi interferat pe vremea cand era ministrul Economiei in guvernarea CDR si care erau favorizate de minister.
Mantog a mai precizat ca niciun membru al PD nu are vreo legatura cu vreo firma ce activeaza ca intermediar pe piata de energie si a declarat ca desi l-a vazut la sediul ministerului pe patronul Energy Holding, Bogdan Buzaianu, nu a discutat cu el.
Ni s-au distrus utilajele, iar vineri am stat la ferma pana seara, la ora 22.00, pentru a repara o pompa pe care am platit 2.500 de euro", ne-a declarat omul de afaceri Cameliu Babinciuc, patronul societatii Grup Media Sud Holding SRL, cu privire la motivul care a stat la baza incidentului.
Liderul social-democrat a aratat ca intentia Guvernului nu poate fi permisa, PSD avand ca "tema activa" depunerea unei motiuni de cenzura in cazul infiintarii acestui holding energetic.
Diaconescu a mai afirmat ca PSD isi mentine intentia de a depune o motiune de cenzura in cazul in care Guvernul nu va da curs solicitarilor social-democratilor in ceea ce priveste pensiile si renuntarea la crearea unui holding energetic unic.
Riviera Group si Energy Holding. Pandurii Targu Jiu este in prezent echipa din Liga I cu cei mai multi finantatori de stat.
Din 1995 si pana in 2008, el a ocupat functia de directorul general al Dom Holding Company - companie specializata in constructii-montaj, lucrari constructii civile, industriale, lucrari instalatii sanitare, termice, electrice, lucrari drumuri, platforme precum si pasaje rutiere.
De asemenea, Mircea Geoana a precizat ca va reveni cu un proiect de Cale Ferata, "cu un holding national de cale ferata care sa permita readucerea acestui element strategic si de securitte nationala acolo unde ii este locul sau".
Omul de afaceri si proprietarul trustului de presa Adevarul Holding Dinu Patriciu a declarat intr-un interviu acordat Romania Libera ca partidele ar trebui sa faca un schimb de generatii si ca ar putea sustine un partid tanar, cu oameni responsabili si competenti.
pentru Resurse Minerale si Chevron Romania Holding BV: Aprobarea de catre guvern a acordurilor petrolire privind concesiunea pentru explorare, dezvoltare si exploatare intre entitatile mentionate a facut sa apara o serie de intrebari.
Este vorba in primul rand despre oferta depusa de un consortiu romanesc compus din peste 10 mari producatori agricoli, apoi de cea depusa de MYO-O Semanatoarea, o alta de la Sanko Holding (Turcia), apoi Same Deutz (Italia) si, nu in ultimul rand, cea depusa de Mahindra&Mahindra (India).
Ofertele straine provin din partea Same Deutz din Italia, Sanko Holding din Turcia, Mahindra&Mahindra din India, iar cele romanesti de la MYO-O si un concern romanesc format din sase firme cu traditie in productia agricola.
Primul contract de privatizare cu firma ceha Selezarni Veseli a fost reziliat de autoritatea pentru privatizare. Ulterior societatea a fost revinduta catre LNM Holding care detine si Sidex Galati.
Uniunea Sindicala din Tractorul (UST) s-a inscris in cursa pentru privatizare intr-un consortiu in care mai are alaturi compania Same Deutz din Italia si un grup elvetian, GRE Holding (AG), specializat in fabricarea de masini industriale.
Ceilalti doi investitori interesati de uzina craioveana sunt consortiul format din firmele DAB Ltd si Electromec din Grecia si firma Horvath Holding Investment Co.
Ofertele vin din partea Sanko Holding (Turcia), Nardi (Italia), Serviciile Comerciale Romane (Romania), Mahindra&Mahindra (India), Gieberei Heunisch Gmbh (Germania) si Industrial Trust Provider (Italia).
Este vorba despre o divizie a marelui concern german Daimler, producatorul autoturismelor Mercedes, pe numele sau Preiss - Daimler Group Gmbh, despre Sanko Holding (Turcia), Nardi (Italia), Serviciile Comerciale Romane (Romania), Mahindra&Mahindra (India), Gieberei Heunisch Gmbh (Germania) si Industrial Trust Provider (Romania).
Cei noua potentiali investitori sint Banca Monte dei Paschi di Siena S.p.A., Dexia Bank, EFG Eurobank, Erste Bank, National Bank of Greece, OTP Bank, Rabobank, Raiffeisen Zentralbank Oesterreich Aktiengesellschaft in consortiu cu Raiffeisen International Bank-Holding A.G., Societe Generale.
In aceasta faza sint Banca Monte dei Paschi di Siena S.p.A., Dexia Bank, EFG Eurobank, Erste Bank, National Bank of Greece, OTP Bank, Rabobank, Raiffeisen Zentralbank Oesterreich Aktiengesellschaft in consortiu cu Raiffeisen International Bank - Holding A.G si Societe Generale.
In curind vor exista noi proceduri pentru vinzarea electricitatii pe piata, iar MEC spera ca acestea sa puna capat „smenurilor“ de tip Hidroelectrica - Energy Holding In curind vor exista noi proceduri pentru vinzarea energiei electrice pe piata, se arata intr-un comunicat al Ministerului Economiei si Comertului (MEC).
google-analytics.com